Jdi na obsah Jdi na menu
 


23.kolo ML 2011-12 : NHÚ - SK LAVIČKY 3:8

Naše poslední utkání ML 2011-12, 22 zápas.

Poslední zápas našeho týmu v letošním ročníku ML 2011-12, tedy nadstavby o 17.-21.místo nadstavby nás čekal 27.3.2012, tedy v úterý a to v podvečerních hodinách. Na led jsme vyjeli k našemu 22 zápasu letošní ML 2011-12.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem SK Lavičky. Tým Laviček se drží na druhém místě nadstavby a na tomto místě už i zůstane po dnešním zápase. Tým Laviček hraje podobný hokej našemu a vzájemné zápasy jsou vždy velmi vyrovnané, dopředu nelze nikdy odhadnout vítěze.
 
Celkově z našich vzájemných zápasů máme s tímto týmem bilanci stále příznivou, výsledkově to vypadalo v ML či EML prozatím takto :2:3, 1:5, 5:1, 9:1, 3:2, 6:3, 0:9, 2:5, 4:3, 7:8, 0:6, 4:2, 3:2, 4:2, 2:4, 3:6, 6.0, 7:3.
 
Letošní zápasy jsme odehráli poměrem 3:6, 6:0, 7:3.
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu.

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Strádal Radek
Badalík Miroslav
Mucha Miroslav (C)
Novotný Radek
Komínek David
2.Pětka
Necid Josef
 
Požár Pavel
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír (A)

Náhradníci
Jaša Vlastimil (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Hlaváč Lubomír / Cink Lubomír(zranění)
Jelínek Jiří (omluven)

Veselý Petr (omluven)

Vacula Josef (zraněn)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - SK LAVIČKY 3:8 (1:5) - STATISTIKY - více zde 

Hned při vstupu do šatny NHÚ bylo jasné, že k dnešnímu posledního zápasu tohoto ročníku ML se nás moc nesejde. Naštěstí v úvodu zápasu přišel navíc Pajin a tak jsme mohli vyjet alespoň v devíti hráčích v poli na led. Zápas proti týmu SK Lavičky již neřešil konečné umístění, hrálo se však o čest a dobrý pocit ukončené sezóny.


Úvod zápasu se nesl v režii týmu SK. Soupeř na nás vlétl a my jsme snad všechny síly, úsilí a hokejový um nechali v šatně. Během úvodních patnácti minut jsme inkasovali tři branky a to jich mohlo být ještě daleko více. Naše hra neměla žádné měřítko, dala by se nazvat jako katastrofální. Jediné pozitivum bylo, že jsme se vyhýbali nějakým větším kontaktům se soupeřem a tak nehrozilo nějaké zranění na konci sezóny. Přibližně ve dvacáté minutě jsme snížili stav ve skóre, to se trefila naše první lajna po ose David K., Mira M. a zakončovatel Radek N.. Tento gól měl však jen krátkodobý efekt, poněvadž hned minutu poté jsme prohrávali opět o tři branky a do konce první půle to bylo dokonce již 1:5 v náš neprospěch. Tým Laviček nás v první půli jednozančně přejel.

 
V šatně jsme se snažili povzbudit, utkání bylo sice již rozhodnuto, hrozil však debakl a tak jsme museli začít hrát. Bohužel úvod druhé půle se nám opět nepovedl, gól jsme nyní inkasovali v oslabení. Hra plynula dále a my jsme začínali lehce přebírat iniciativu, bohužel bez nějakého většího efektu. Uběhla další patnáctiminutovka a my jsem skóre snížili. To Radek N. zachytil rozehrávku soupeře a nechytatelně zakončil. Bohužel stav trval opět jen minutu a bylo to zas o pět gólů, čas ukazoval 57.minutu. V přibližně v 65.minutě po nahrávce Radka N. vystřelil Mirek B. a skóre bylo opět radostnější. Do konce zápasu jsme soupeře "zmáčkli" a šance hlavně na naší straně začaly narůstat, bohužel i hra se začala více vyostřovat . Šance nešance, brankář týmu SK byl téměř famózní a naše muška neefektivní. A navíc i naše přesilovky nebyly účinné a to jsme jich měli docela dost. A tak se blížil konec utkání, téměř s hvizdem jsme nevyužili dvě tutovky a z brejku jsme inkasovali poosmé.
Na konci zápasu převzali oba týmy pohár za konečné umístění a ukončili letošní sezónu. Navíc za oba týmy převzali upomínkové předměty i nejužitečnější hráči, což byl v našem případě Pepík Vacula, kterému tímto gratulujeme k vynikající sezóně.


Resumé utkání:
Myslím, že jsme dnes zaslouženě prohráli. Utkání jsme odehráli téměř v krasobrulařském tempu bez náznaku hokejového umu a bojovnosti. Konec utkání, tedy přibližně posledních třicet minut zápasu jsme se již nastartovali, bohužel bylo již moc pozdě. Soupeř se předvedl ve velmi dobrém světle a nebýt některých zbytečných "potahování" by utkání proběhlo jako po "másle". Absolutorium zaslouží oba rozhodčí, utkání zvládli výborně.

K hodnocení hráčů, těžko hodnotit, když prohrajeme. I tak bych rád vyzdvihl alespoň jednoho hráče a to Radka N., který jako jeden z mála našich hráčů snesl vyšší známku kvality a potvrdil tak svoji výbornou sezónu.
 

 


A nyní nás čeká zasloužený odpočinek.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 692467
Měsíc: 12373
Den: 714