Jdi na obsah Jdi na menu
 


24.kolo EML 2010-11 : AUTO DOBROVOLNÝ VM - NHÚ 12:3

Podrobnosti z našeho 23.utkání v EML ročníku 2010 - 11 s týmem Auto Dobrovolný VM ze dne 22.3.2011.

V úterý 22.3.2011 jsme v podvečerních hodinách začali již letošní dvaatřicátý zápas, momentálně nadstavbový zápas o postup do EML.
 
V tomto již 24.kole nás čekal tým Auto Dobrovolný VM, tedy tým, který pokud by dnes zvítězil , by měl již jistotu postupu do EML.
Zápasy s týmem Opel bývaly vždy herně vyrovnané, i když dopadly vždy v náš prospěch. Letošní první zápas však ukázal, že nej-hráči, kteří za nynější Opel nastupují, vzešli z jiných hokejových "rybníků" než-li NHÚ.
Tým Auto Dobrovolný je po 12.kole nadstavby na druhém místě s jednoznačným skóre s průměrem téměř sedmi vstřelených gólů na zápas.O favoritu utkání nebylo tedy pochyb.
 
Pro oživení paměti, s tímto týmem jsme v naší historii odehráli jak několik zápasů ML, tak přátelských. Bilanci máme stále přiznivou a výsledkově vypadá takto (PÚ 7:2) a (ML 4:1, 4:2, 6:2, 1:5).
 
První letošní zápas jsme prohráli 1:5.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Necid Josef
Mucha Miroslav (C)
Mucha Jaromír
Strádal Milan
Strádal Radek
2.Pětka
Kubát Petr
 
Cink Lubomír
Novotný Radek
Jelínek Jiří

Náhradníci
Komínek David (omluven)
Veselý Petr (omluven)
Hlaváč Lubomír (omluven)
 Požár Pavel (omluven)
Vacula Josef (neomluven)
 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

AUTO DOBROVOLNÝ VM : NHÚ BALINKA12:3 (6:2) - STATISTIKY - více zde 

Do zápasu s týmem Auto Dobrovolný jsme nastupovali s narychlo změněnou sestavou, zase jsme nebyli v optimálním počtu a tak poprvé v letošní sezóně nastoupil do ostrého zápasu narychlo povolaný Peťa K.. Na to, že byl na ledě podruhé, musíme smeknout před jeho výkonem. Nyní již však k zápasu.

Z herního hlediska je zbytečné k zápasu něco více psát, zápas z našeho pohledu postrádal jakýkoliv význam. V zápase šlo vlastně jen o to,  která z hvězd soupeře se gólově více prosadí, ukáže nám svoje umění a pozvedne si možná i své ego. Ze soupeřovi strany hokej, který neměl s kolektivním sportem, v tomto případě hokejem na úrovni městské ligy myslím nic společného. My jsme se sice snažili hru nějak bortit a napadat hvězdy soupeře ve dvou či více hráčích, takže žádná "balada" a moc jsme si tedy ani nezahráli. Škoda, jen že tyto pseudotýmy kazí chuť do hokeje všem klukům, kteří vyrostli z prostředí rybníků VM a okolí , pro radost se jednou týdně na ledě sklouznout.  Abych jen "nehanil", tým Opel hrál velmi čistě a zaslouženě zvítězil, na ledě byl jednoznačným "pánem" a v sestavě, v které dnes nastoupil, jsme neměli pražádnou šanci utkání vůbec nějak zdramatizovat.

Pro statistiky, naše góly vstřelili Jara M., střelou do horního rohu po chybné rozehrávce soupeře. Dále Luboš C., po totožné chybě, opět střela, nyní však po ledě. A třetí náš gól vstřelil na konci zápasu v našem oslabení Raďa S. po nahrávce Mildy. Raďa ujel a nájezd nekompromisně proměnil.
A to jsme byli rádi, že už je konec utkání.


Resumé utkání:

Dnes jednoznačný průběh utkání. Soupeři gratulujeme k postupu do extraligy, kam určitě patří a přejeme mnoho úspěchů. Uvidíme, jak se jeho tým srovná s úrovní extraligy,  tam to bude sice těžší, ale s tím se tým Opel určitě dobře vyrovná.
A kdo ví, třeba se jednou ve VM městské lize dočkáme i "jágrů, eliášů,...", ale to by bylo ještě jiné "kafe", určitě i pocta, jen myslím a doufám, že u toho už nebudeme.

Další utkání sehrajeme s týmem SK Kunšovec. A bude tu opět tedy "derby" zápas.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 6
Celkem: 680996
Měsíc: 11161
Den: 703