Jdi na obsah Jdi na menu
 


25.kolo EML 2010-11 : NHÚ - ALCON KUNŠOVEC 4:7

Podrobnosti z našeho 24.utkání v EML ročníku 2010 - 11 s týmem Alcon Kunšovec ze dne 30.3.2011.

Ve středu 30.3.2011 v podvečerních hodinách jsme začali náš poslední zápas nadstavbové části play-off o postup do extraligy EML.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Alcon Kunšovec, tedy tým, proti kterému jsme v minulosti odehráli bezpočet zápasů, naše vzájemná utkání se dají určitě nazvat "derby" zápasy.

Tým Alcon Kunšovec po předposledním letošním kole držel třetí postupovou příčku v PO a do  dnešního zápasu nastupoval s jistotou, že už nemůže být v tabulce předskočen.
Pro úplnost statistik, s týmem SK Kunšovec jsme odehráli již 38 zapasů s velmi pozitivní bilancí 27 výher, 1 remízy a 10 proher. Výsledkově to vypadalo takto, v PÚ (v začátcích 10:2, 9:1, ...., 2:4, ....,při založení ML 4:0, 6:1) a v ML (2:3, 5:0, 9:2, 2:0, 3:1, 1:0, 1:8).
 
Letošní první zápas skončil naším debaklem 1:8.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:

Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Radek
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Cink Lubomír
2.Pětka
Požár Pavel
 
 
Novotný Radek
 

Náhradníci
Hlaváč Lubomír (omluven)
Veselý Petr (omluven)
Jelínek Jiří (omluven)
Komínek David (omluven)

 Necid Josef (omluven)

 Mucha Jaromír (omluven)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : ALCON KUNŠOVEC 4:7 (4:3) - STATISTIKY - více zde

 

V posledním kole letošním ročníku  MHL jsme nastoupili proti bývalému dávnému rivalovi a to týmu Alcon Kunšovec. Z důvodů termínu, nemocí a nejspíš i nechuti nastoupit proti neoblíbenému týmu jsme nastoupili jen se sedmi hráči v poli. Navíc je třeba ještě pochválit za přístup RadkaN, který nás nenechal ve štychu a nastoupil do utkání i přes nemoc jako sedmý hráč. Soupeř nastoupil v téměř kompletní sestavě a tudíž nic jiného než odehrát zápas se ctí se před začátkem utkání ani nenaskýtalo.

 

Od začátku se zápas rozjel ve velkém tempu a možná i pod dojmem podcenění ze strany soupeře jsme to byli mi, kdo udával tón zápasu. Proto se nikdo nemohl divit, že v patnácté minutě byl stav 3:0 v náš prospěch. Rychlý přechod do útočného pásma dělal soupeři problémy, zároveň i celoplošným bruslením jsme nedávali soupeři prostor k rozvíjení akcí. Naše góly vstřelili postupně ve 4min. RadaS, ve 12 a 14minutě Pepík. Góly padly po pěkných individuálních akcích. Bohužel v jakémsi oparu z vedení, jsme doplatili na ztrátu koncentrace a soupeř ihned prakticky z vhazování po třetím gólu snížil.  Po tomto zbytečném gólu jsme se opět vrátili k naší hře a vytvářeli si i brankové příležitosti, bohužel vyložené šance končily na tyčích soupeřovi svatyně a i gólman soupeře se činil. V této fázi zápasu nás soupeř ohrožoval prakticky jen střelami z dálky, které bravurně pochytal dnes výborný Kája. Nevyužité šance nás mrzeli a tak se zablýsklo na druhé straně, kdy po zbytečné opakované ztrátě puku soupeř náhodně snížil na rozdíl jedné branky, to běžela 30minuta zápasu. Následně se nám poštěstilo si vyzkoušet i hru v početní výhodě. Přesilovková situace pro nás však nezačala dobře, menší počet hráčů na ledě, to byla voda na mlýn pro soupeřova hráče Pyrochtu, který více místa na ledě využil a z brejku nedal našemu gólmanovi šanci, v 35minutě bylo vyrovnáno. Přesilovka však pokračovala a i nám se poštěstilo rozvlnit brankovou síť, nekompromisní dorážkou nás dostal do vedení Pepík, který tak završil čistý hattrick. Do šaten jsme tedy šli s příznivým, povzbudivým a především zaslouženým vedením 4:3. Nutno dodat, že i když se hrálo nahoru dolů, zápas se hrál velice čistě bez zbytečných zákroků, kterých jsme si užili dost minule.

 

Do druhé půle nebylo třeba nic měnit, snad jen se pokusit se soupeřem bruslit co nejdéle. Bohužel jak již bývá zvykem, stačilo šest minut a bylo po vedení. Již ve 42 minutě se soupeři podařilo vyrovnat, kdy jsme snad ještě seděli v kabině. Následně se nám naskytla početní výhoda, ve které jsme si opět jako přes kopírák nechali dát gól po úniku hráče Pyrochty. Po šesti minutách druhé půle se tedy soupeř dostal poprvé do vedení. Poté jsme opět zapli na vyšší level a snažili se dostat do zápasu. Několik vynikajících, ne-li tutových šancí jsme nevyužili a to se stalo pro tento zápas osudné. Soupeř trestal jakékoliv zaváhání a ohrožoval rychlými protiútoky naši branku. V rozmezí jedné minuty prakticky utkání rozhodl, mezi 65 a 66 minutou se mu 2x podařilo skórovat a utkání překlopil nadobro ve svůj prospěch. Zbytek zápasu se i přes naši snahu jen dohrával, síly chyběly a především se místo hokeje spíše diskutovalo. Bohužel ve druhé půli jsme doplatili na únavu a ke konci zápasu soupeř přitvrdil, což nám také moc nepomohlo k případnému zkorigování stavu. Přesto jsme se dnes soupeři naplno vyrovnali a v některých fázích zápasu byli i lepší.




Resumé utkání:

Resumé zápasu zní, že v posledním zápase se odvedl velice dobrý výkon, za který se nemusíme stydět a minimálně bod jsme si dnes zasloužili. Ale i hokej se hraje na branky a v tom byl soupeř efektivnější. Soupeři tedy gratulujeme a přejeme mu štěstí v soubojích extraligy v příštím roce, kam se kluci z Třebíče probojovali.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 18
Celkem: 692127
Měsíc: 12137
Den: 556