Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.kolo PLAY-OUT EML 2009-10 : HORNÍ HEŘMANICE - NHÚ 8:3

Podrobnosti z našeho 2.kola Play-out EML ročníku 2009 - 10 s týmem Horních Heřmanic ze dne 07.03.2010.
V neděli 7.31.2010 jsme nastoupili do velkomeziříčské arény k dalšímu zápasu Play-Out EML. Dnes nás čekalo již 2.utkání této části o umístění.

Na led proti nám vyjel tým z Horních Heřmanic.
Tento tým skončil po základní části na posledním 11.místě tabulky EML. Zápas nás i tak nečekal lehký, jde již do "tuhého", takže ze zápasů základní částí se nedá až tak přesně usuzovat, jak na "tom" týmy jsou.
Tým Heřmanic velmi dobře známe a tak se bylo určitě na co těšit a čekal nás jako vždy rychlý hokej, téměř ve všech případech však s prohrou na naší straně.

Pro úplnost statistik, s týmem Horních Heřmanic máme z předchozích roků tuto bilanci přátelských zápasů (3:6, 7:1, 5:7, 5:5, 4:4, 7:4, 5:1, 2:8, 5:11, 3:16, 6:7, 2:5, 3:11, 4:7, 2:7, 0:8, 4:8, 2:8, 3:10, 4:11, 10:3, 7:9, 3:3, 11:7, 2:17, 1:5, 3:8, 1:6, 2:5, 3:7).  

Letošní oba zápasy jsme prohráli a to s poměrem 2:5 a 3:7, což takéněco naznačuje.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, dnes opět na 3útoky.
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Krejska Bořivoj
Mucha Miroslav (C)
Vacula Josef
Komínek David
Pokorný Pavel
2.Pětka
Strádal Radek (A)
Požár Pavel
Navrátil Michal
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír (A)
3.Útok
Cink Lubomír
Necid Josef
Jelínek Jiří

Náhradníci
Jaša Vlastimil (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Novotný Radek(stopka)





PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :
HORNÍ HEŘMANICE : NHÚ BALINKA 8:3 (3:2) - STATISTIKY - více zde 

K druhému zápasu letošního Play-out jsme opět nastoupili na tři útoky. Tabulkově  jsme měli na ledě plnit roli favorita (dle umístění v základní části), většina zápasů s týmem Heřmanic však pro nás končí většinou prohrou, hra soupeře nám totiž vůbec nesedí.

Úvod zápasu se nesl v rychlém tempu, tým Heřmanic nás zatlačil před naši bránu. Naštěstí z úvodního náporu nic nevyplynulo a tak jsme se mohli předvést také my. Téměř z první akce se nám podařilo skórovat. To byla na ledě naše první úderná lajna a po ose Pepík, Pavel nedal druhý jmenovaný žádnou šanci brankáři domácích, když využil nezištnou přihrávku kolegy. To běžela čtvrtá minuta a byli jsme na "koni". O minutu na to už o bylo o dva góly. To zase úřadovala pro změnu druhá lajna, po buly, vybojoval puk Milda, nahrál u mantinelu Jarovi, ten vrátil na modrou Radkovi S.. Radek neváhal, vyslal tvrdý projektil, který stačil před bránou tečovat Michal N. a už to bylo 2:0. Hned to bylo ještě veselejší, kdo si však vzpomněl na náš minulý zápas s týmem HH, věděl, že to ještě není konec zápasu a skóre se může hodně rychle změnit. A historie se bohužel opakovala. Hned za dvě minuty tým domácích snížil, to projel jeden z hráčů skrz naše bránící hráče jako "nůž máslem" a připsal si snadný úlovek, když dorazil svůj nahozený puk do našeho pásma. Stav 1:2 z pohledu domácích vydržel do 15.minuty, to jsme inkasovali v našem oslabení, když jsme si nepokryli dorážejícího hráče před brankou. Hra na ledě, jak na "ukazateli" skóre byla vyrovnaná a čekalo se na další "zásah". Náš náskok jsme ledabyle promarnili a bohužel do konce první části jsme inkasovali ještě potřetí. Jak jinak než opět po chybě, nyní jsme váhali s rozehrávkou, až jsme puk ztratili, čehož tým HH umí využít a také využil. To běžela přibližně 30.minuta zápasu. V první půle jsme i my měli šance, bohužel brankář domácích byl proti a když k tomu se nám nepodařilo využít ani dvě přesilovky, nemohlo to dopadnout jinak. Do šaten se nám neodcházelo moc v dobré náladě, navíc jsme měli hrát ještě dvě minuty oslabení na začátku druhé části.      
 
V šatně nebyla nálada dobrá, nebylo však nic ztracené.
V úvodu druhé půle jsme však ihned inkasovali (v přesilové hře), což se nakonec ukázalo jako rozhodující moment v tohoto zápasu. Od této chvíle se nám přestávalo herně dařit, šance jsme sice měli, ale stále jsme tahali za "kratší" konec. Bohužel jen přemíra snahy a bojovnosti  v tomto zápase nestačila. Gól na 2:5 a 2:6 jsme inkasovali v 55. a 60.minutě. Zkorigovat zápas se nám podařilo v 65.minutě. To jsme uzamkli domácí v jejich obranném pásmu a po střele Boříka od modré nahrával Pavel Pepíkovi, který přízemní střelou prostřelil výborně chytajícího brankáře domácích. Gól náš výkon zvedl, avšak recept na další branky jsme už dále nenašli. Do konce utkání jsme nevyužili dalších několik šancí (tyčka, tutovky) a tak j
sme se závěrem inkasovali ještě dvakrát, v 76. a 77.minutě. Oba góly padly po brejcích týmu soupeře. Na konto jsme si tedy připsali další prohru v Play-Out.
 
 
Resumé utkání:
Gratulace týmu Heřmanic, dnes byl opět lepší a vítězství si zasloužil. Nám bohužel dnes hodně chybělo na to, abychom mohli pomýšlet alespoň na remízu. Také hra na tři útoku nám na tempu určitě nepřidala.
K hodnocení hráčů, dnes nelze nikoho ani vyzdvihnout, natož pochválit.

A příště zápas s týmem SK Lavičky, již třetí utkání v PO.

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 8
Celkem: 681048
Měsíc: 11201
Den: 722