Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.PÚ - opět s týmem HCF Dráhy, nyní 8:7

Informace z našeho letošního druhého přátelského zápasu opět s týmem HC F Dráhy.  
V pátek 12.9.2008 jsme navečer nastoupili do velkomeziříčské arény  k již druhému letošnímu přátelskému zápasu. Opět jsme se utkali s týmem HC-F Dráhy, který jsme před čtrnácti dny porazili.


Účast hráčů sice nebyla stále stoprocentní, i tak jsme však mohli nasadit tři útočné formace a dvě obranné dvojice. Sestava vypadala takto:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Burian Michal
Vacula Josef
Pokorný Pavel
Mucha Jaromír (A)
2.Pětka
Necid Josef 
Kubát Petr
Navrátil Michal
Strádal Radek
Strádal Milan (A)
3.útočná formace
Jaša Vlastimil
Novotný Radek
Jelínek Jiří

Náhradníci
Krejska Bořivoj(omluven)
Cink Lubomír (po zranění)
Požár Pavel (omluven)





PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - HC-F Dráhy 8:7 - STATISTIKY - více zde 


Před zápasem jsme se krátce rozehřáli při rozbruslení a nácviku útočných či obranných akcí. Po tedy úvodní patnáctiminutovce jsme se postavili  na úvodní buly proti hráčům spřízněného týmu HC-F Dráhy. V letošní sezóně se již jednalo o druhý přátelský zápas. Utkání pískal opět hráč z našich řad, dnes Luboš C., který se dostává pomalu do zápasového tempa po rekonvalescenci.

Od úvodního hvizdu jsme na soupeře vlétli a předváděli rychlý útočný hokej, na který byla radost pohledět. Než se soupeř vzpamatoval, prohrával již o čtyři branky a vypadalo to dnes na docela velký debakl. Postupem utkání však naše tempo pomalu opadalo, za to soupeř své síly rozvrhl zcela opačně oproti nám. V zápase začal postupně skóre dotahovat, což se mu přibližně deset minut před koncem utkání také povedlo. To Dráhy vyrovnávaly na již 7:7. My jsme však stačili utkání ještě převrátit na naši stranu, poslední osmý gól v síti branky hostujícího brankáře se ukázal nakonec jako rozhodující. Nutno podotknout, že v poslední fázi zápasu nám výrazně docházely síly, což by mělo být velké varování pro všechny hráče do dalších zápasů.

Jak je již ze samotného skóre vidět, v dnešním zápase u obou týmů převyšovaly útočné choutky ty obranné. Hra týmů v obranné fázi (nejen obránců, brání celá pětka) byla dnes alarmující. Doufám, že nám to také otevře oči a v příštích zápasech (již ML) to bude podstatně lepší.

Pro statistiky, góly vstřelili :
Pepík V. 2x, Pavel Pokec 2x, Jara M. 2x  a Strady M. 1x, Jelda J. 1x.

 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 691055
Měsíc: 11788
Den: 218