Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.kolo EML 2010-11 : AGROMOTOR VM - NHÚ 9:4

Podrobnosti z našeho 3.utkání v EML ročníku 2010 - 11 s týmem Agromotor VM ze dne 7.10.2010.

Ve čtvrtek 7.10.2009  jsme ve večerních hodinách nastoupili k dalšímu zápasu letošního ročníku EML ve VM.
V tomto již 3.kole extraligy nás čekal tým Agromotoru VM.

Tým Agromotoru v letošním ročníku neztratil žádné body a tak byl velkým favoritem utkání. Tento tým patří každoročně do TOP 6 městské ligy ve VM.
S tímto týmem jsme v naší historii odehráli jak několik zápasů ML, tak přátelských. O síle týmu Agromotoru svědčí skutečnost, že náš tým ještě nikdy s tímto soupeřem nevyhrál (máme alespoň jednu remízu a to z předminulého ročníku). Bilance je tedy silně nepříznivá a výsledkově vypadá takto (PÚ 4:7, 3:10, 3:9, 0:9) a (ML 1:11, 2:11, 0:12, 4:7, 2:4, 5:5, 1:10, 3:5, 1:7).
Zápasy minulého ročníku jsme odehráli tedy s poměrem 3:5 a 1:7.
 
Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, stále nekompletní a tak necelé dvě  formace:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Strádal Radek
Necid Josef
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Veselý Petr
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Cink Lubomír
Mucha Jaromír
Novotný Radek
Jelínek Jiří

Náhradníci
Požár Pavel (omluven)
Komínek David (omluven)
Hlaváč Lubomír (omluven)
Krejska Bořivoj (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Kubát Petr (omluven)


PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

AGROMOTOR VM : NHÚ BALINKA 9:4 (5:3) - STATISTIKY - více zde 

V utkání 3.kola městské ligy jsme se stejně jak minulý ročník utkali se soupeřem „starých pánů“ seskupených pod hlavičkou Agromotoru. Vzhledem k velké taktické a technické síle soupeře jsme do zápasu nastupovali v roli outsidera a s respektem. Před zápasem jsme navíc museli řešit opět další velké problémy se sestavou a  tak jsme na led vyjeli na začátku v nekompletním počtu 9 hráčů do pole. Luboše C. se nás naštěstí oželilo a tak nastoupil do zápasu v průběhu první půle a vyzkoušel si tak své zranění přemoct v zápasovém rytmu.


Ihned po buly se rozjel uragán zvaný Agromotor, my jsem kupili chybu za chybou a byli jsme rádi za prozatimní čisté konto v naší bráně. Bohužel jsme nevydrželi s obrannou taktikou moc dlouho a po prvních 16.minutách zápasu jsme prohrávali debaklem 5:0. Poté odešli i někteří diváci, asi se na to z naší strany nedalo koukat. V tomto čase však nastal i zlom v naší hře, možná i polevením hry soupeře jsme začali vystrkovat "růžky" a hra na ledě se začala pomalu vyrovnávat. Byli jsme to dokonce my, kdo začal pomalu přebírat iniciativu a do 35. minuty utkání se nám podařilo dokonce snížit na příznivých 3:5. Nejdříve ve 25.minutě vypíchl Pepík V. puk při rozehrávce soupeře a svoji akci zakončil perfektní střelou. O 5 minut později a v 34.minutě to byl opětovně Pepík, který zavřšil svůj hatrick. Na góĺy mu přihrávali nejdříve Jirka a Radek N. a poté Milda. Pro Pepíka dnes zakončit střelou či blafákem nebyl problém a tak  si jej soupeř začal i více hledět. Tím se samozřejmě otevíral prostor i pro ostatní hráče, což nám hrálo do karet, mohli jsme začat produkovat i trochu líbivější hru nejen v podání jednoho hráče. Do konce první půle se již stav nezměnil a tak jsme nakonec odcházeli do šaten za otevřeného stavu. 

  

V kabině jsme se snažili povzbudit, konečně to herně vypadalo hokejově. Na začátku druhé půle se nám naskytla přesilová hra, bohužel jsme ji nevyužili. A tak jsme to byli my, kdo první inkasoval, stalo se tak ve 45.minutě po nepřehledném nahození puku, stav 3:6. Hra dále v druhé půli, alespoň tedy její první polovina, byla celkem vyrovnaná, oba celky se snažili dát další rozdílový gól. Stav se neměnil až do 64.minuty, kdy se nám podařil rychlý protiútok a po vyhraném buly Mildou a nahrávce Jarou do brejku zakončil Pepík excelentně svůj blafák. Tímto snížil stav na 4:6 a sám vstřelil již tak svůj čtvrtý dnešní gól. No prostně úchvatná podívaná a máme tu hráče, který patrně přebírá trůn po bombarďákovi Pavlovi P. Stav nyní vypadal ještě nadějně, bohužel nám začali docházet síly, čímž však nechci snižovat výkon Agromotoru a tak jsem nadějný stav do konce ukání neudrželi. "Motor" Agromotor se opět rozjel a v rozmezí 69., 71. a 77. minutě jsem inkasovali další tři góly, čímž se celkové skóre dostalo na stav 4:9. Zápas již více neukázal a tak jsme poprvé letos do kabin odcházeli s méně než deseti obdrženými góly.

Resumé utkání:

Soupeř byl dnes lepší a zaslouženě zvítězil. Hlavně v první pětadvacetiminutovce to vypadalo v jeho podání na výkon z jiné hokejové planety. Postupně jsme  však hru vyrovnali a i náš výkon snesl určité měřítko jakési kvality.
Co se týče jednotlivců, těžko někoho chválit, když se prohraje, avšak dnes jednoznačně nutno vyzdvihnout herní kvality Pepíka a jeho hokejový ranec v síti dnes domácího celku. Jen tak dále Pepíku.


Další utkání sehrajeme s týmem SK Omega VB.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 690043
Měsíc: 12662
Den: 384