Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.kolo ML 2011-12 : NHÚ - HC TASOV 1:4

Náš třetí zápas v letošní sezóně ML 2011-12.

V pondělí 10.10.2011 ve večerních hodinách jsme začali další zápas ML, tentokrát již 3.kola ML.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem HC Tasov. Tento tým patří ke stálým účastníkům městské ligy ve VM, naposledy jmse se s týmem Tasova utkali v sezóně 2007-08, naše vzájemné zápasy bývaly vždy hodně vyrovnané a vyhecované.
Týmu Tasova patří v letošním ročníku po 2.kole třetí příčka, zatím bez ztráty bodu s aktivním skóre 7:3. Dnešní zápas byl tedy utkáním o přední příčky prozatimní tabulky ML.

S týmem HC Tasov máme nepříznivou bilanci, která vypadá takto (PÚ 3:4, 3:3) (utkání ML 6:2, 4:5, 1:1, 1:2, 1:1).

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, dnes ze začátku na 2 kompletní formace :
Gólman
Fiala Jiří
1.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Radek
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír (A)
2.Pětka
Necid Josef
Kubát Petr
Požár Pavel
Novotný Radek
Komínek David
Náhradníci
Burian Michal (omluven)
Jaša Vlastimil / Krejska Bořivoj (omluven)
Jelínek Jiří (omluven)
Badalík Miroslav / Benaáček Karel (omluven)
 Veselý Petr (omluven)
 Cink Lubomír/Hlaváč Lubomír(zranění)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - HC TASOV 1:4 (1:3) - STATISTIKY - více zde 

Do dnešního zápasu jsme sice nenastoupili stále kompletní, avšak již na plné dvě kompletní formace. Karla v brance nahradil Jiří a vůbec si nevedl špatně.

V kabině před zápasem jsme se snažili dostat z euforie prvního místa po druhém kole ML, bohužel se nám to nepodařilo. Ihned po vhození úvodní buly jsme začali za naším dnešním soupeřem zaostávat a dostali jsme se pod tlak. Nátlaková a silová hra týmu Tasov nám vůbec neseděla, nevěděli jsme si s napadáním naší rozehrávky a s rychlým přistupováním k našim hráčům vůbec rady. A tak se nebylo čemu ani divit, když jsme po osmi minutách prohrávali 0:2. To nejdříve v 6.minutě jsme inkasovali po chybě v obraně, kdy jsme zbytečně ztratili puk na našich hokejkách, čehož soupeř dokonale využil. No a za dvě minuty to bylo již o dvě branky, to se soupeři podařil rychlý protiútok, který jsme ještě odvrátili, bohužel nepokrytí dorážky nás stálo branku v naší síti. A co hůře, v 10.minutě se nešťastně zranil náš elitní střední útočník Milda po střetu se soupeřem a musel odstoupit s podezřením na zlomeninu v oblasti nosu. Naše neefektivní hra pokračovala dále, a i když jsme herně se soupeřem hráli již vyrovnané utkání, nedařilo se nám stále vstřelit rozdílovou branku, navíc jsme se museli mít stále na pozoru před naší bránou.  Přibližně v 25.minutě jsme inkasovali potřetí. Naštěstí za další dvě minuty jsme alepsoň snížili, to po akci Jara, Pepík a jeho střela od modré, zachytil Jara opětovně puk a téměř s pozice za bránou jej zasunul o brankáře do brány hostí. Stav 1:3 nakonec vydržel až do konce první části i přes šance na obou stranách. Pozitivní bylo, že těsně před koncem se vrátil Milda na led a tak jsme mohli zase začít hrát alespoň ve stejném složení.

 

V kabině jsme se snažili týmově povzbudit, utkání jsme chtěli ještě zdramatizovat, hlavně na celkovou tvrdou hru (avšak v rámci fair-play) jsme si v první části nemohli zvyknout a tak jsme i lehce přeskupili formace.
Na začátku druhé půle jsme soupeře sice zatlačili k jeho brance, ale bohužel žádný výrazný efekt to nemělo. Brankář hostí chytal skvěle a my jsme také žádné extra tutové šance neměli. Na ledě se odehrával urputný boj o každý kousek ledu, hra se docela i ještě trochu přiostřila, nutno ale říci, že z obou stran. Rozhodčí však svoji roli zvládli dobře, takže nedošlo k žádným incidentům. K samotnénu hokeji, nám se nedařilo stále vstřelit branku, čas ubíhal a tým Tasova hrál hru, která mu vyhovovala. My jsme navíc ještě jednou inkasovali a to v 65.minutě dokonce při naší přesilovce, kdy nám po buly v našem útočném pásmu ujel hostující útočník, svůj nájezd zakončil skvěle. Do konce utkání se již nic podstatného nestalo, o výsledku bylo rozhodnuto a skóre 1:4 odpovídalo i stavu na ledě. S posledním písknutím píšťalky rozhodčího nám tedy nezbylo nic jiného, než pogratulovat soupeři k zaslouženému vítězství.

 

Resumé utkání:

Utkání ukázalo, že ne vždy je posvícení. Náš dnešní soupeř nás jednoduše řečeno přehrál a ukázal nám, že zas tak jednoduché to v ML nebude, jak se zdálo. Naše hra dnes postrádala více hokejovosti, asi jsme si mysleli, že to půjde samo. Vítězství se však musí jít naproti a to o našem týmu dnes neplatilo.
Co je však důležitější než prohra, aby se naši hráči dali zdravotně dokupy, přece jen těch šřámů bylo až dost.
 
Tím nechci znehodnocovat výkon týmu Tasova, dnes patří gratulace soupeři, za takový výkon si vítězství o tři góly jednoznačně zasloužil.
 
 
 

A příště jdeme na tým Horních Heřmanic, tedy další utkání "pravdy".

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 692031
Měsíc: 12066
Den: 500