Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.kolo ML 2011-12 : NHÚ - SK PIKÁREC 3:6

Naše třetí utkání letošního ročníku ML 2012-13.

V neděli 21.10.2012 jsme odehráli naše třetí utkání městské ligy ročníku 2012-13.

V tomto kole nás čekal zápas s týmem Pikárce, obce nedaleko městečka Křižanova. Tým Pikárce je zatím na předposledním tabulky s jednou remízou a prohrou, v této fázi se však ještě nedá nic "hovořit" o umístění, tabulka se bude teprve rýsovat. Favorit utkání nebyl tedy dán a šlo se na věc.

S tímto týmem se setkáváme na ledě již dlouho, naše bilance je nepatrně příznivější a to v zápasech (PÚ 0:1, 3:6, 3:6, 7:4, 2:0) a (ML 2:6, 3:3, 4:0, 3:1, 4:5, 4:1, 2:1, 7:2, 4:3, 4:5, 5:0).
 
Zápasy minulé sezóny jsme odehráli poměrem 7:2, 4:3, 4:5, 5:0.
 


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Strádal Radek
Badalík Miroslav
Vacula Josef
Strádal Milan (C)
Komínek David
2.Pětka
Necid Josef
 Kubát Petr
Požár Pavel
Novotný Radek
Jelínek Jiří

Náhradníci
Mucha Miroslav (omluven, připraven)
Cink Lubomír / Hlaváč Lubomír (zranění)

Jaša Vlastimil (omluven)

 Mucha Jaromír (omluven, připraven)

Veselý Petr (omluven)

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - SK PIKÁREC 3:6 (1:4) - STATISTIKY - více zde 

Poprvé v letošní sezóně jsme museli řešit, v jaké sestavě a s jakým počtem hráčů do zápasu nastoupíme, neboť jsme se sešli v dostatečném počtu. Nakonec po dohodě zůstali bratři Muchovi na lavičce a nastoupili jsme v obvyklém počtu dvou hrajících pětek na ledě.

 

První minuty zápasu byly rozkoukávací a hra se odehrávala převážně ve středním pásmu. To však netrvalo dlouho a jeden z mladých šikovných hráčů soupeře projel od červené mezi několika našimi hráči a nedal Karlovi v brance šanci. Tento gól ze třetí minuty zápasu, jakoby poznamenal ráz celého utkání, kde jsme tahali za kratší konec. I po inkasovaném gólu byla naše hra nemastná neslaná a nedařilo se nám soupeře dostat pod soustavný tlak, navíc hostující gólman soupeře několikrát podržel a tak vstřelit branku se nám stále nedařilo. Navíc v 28minutě po zbytečném závaru před naší brankou, kdy se nám nepodařilo odehrát jednoduchý puk, jsme inkasovali podruhé.  A to nebylo vše, neboť o dalších pět minut později po lehké střele od modré, která byla před brankou ještě tečována, jsme obdrželi třetí branku. Nelichotivé skóre 0:3 jakoby nás nastartovalo a začali jsme konečně bruslit a předvádět svoji typickou hru. Již o dvě minuty později po nádherné kombinaci naší úderné dvojky, kdy si puk vyměňovali Pepík s Davidem, zakončoval Pepík do prázdné branky a snížil na 1:3. V těchto chvílích jsme měli tlak, ale soupeřův gólman několikrát vytasil svoji lapačku a zabránil nám tak ve skórování. Těsně před odchodem do šaten, jsme po špatném střídání šli do oslabení, které trvalo jen pár sekund, neboť po krásné kombinaci mladíků v hostujících dresech, nebyl problém pro jednoho z nich zavěsit do prázdné branky, tedy v 38minutě opět rozdíl tří gólů a s tímto stavem se šlo i do šaten.

Do druhé půle jsme lehce přeskupili naše útočné řady, kdy jsme vsadili vše na jednu kartu s cílem vrhnout se do útoku. Ihned od úvodního vhazování jsme se do soupeře pustili a byli lepším týmem. Netrvalo dlouho a podařilo se nám snížit. To se nám naskytla výhoda přesilové hry, kterou jsme v zápětí využili. To probíhala 48minuta zápasu a akci střelou pod víko završil Milan, přihrávku napříč pásmem vyslal David. Rozdíl dvou gólů vypadal částečně slibně, v těchto fázích zápasu jsme soupeře přehrávali a ten vyrážel jen k protiútokům. Vzhledem k tomu, že naše velké šance zůstaly nevyužity, soupeř opětovně trestal.  Po další velké hrubce v našem obranném pásmu soupeř opět navýšil skóre ve prospěch tří gólů na 2:5 a to v 53minutě zápasu. Na tuto změnu jsme však dokázali zareagovat a prakticky v zápětí jsme opět snížili., v 59minutě po individuální akci Davida a Pepíka již neměl David problém se zakončením na 3:5. Stále to bylo tedy otevřené a byla šance zápas zvrátit. Navíc se nám naskytla výhoda další přesilovky, kterou jsme však vzápětí pohřbili, neboť inkasovaný zbytečný gól do naší sítě rozhodl o osudu dnešního utkání. V 63minutě tedy soupeř v oslabení odskočil opět na třígólový rozdíl 3:6. I přes naši snahu a další šance se nám již nepodařilo se stavem nic provést a tedy utkání tak doběhlo do konce beze změny stavu.

MM


Resumé utkání:

Utkání se nehodnotí dobře, soupeř dnes víc chtěl a především produktivita proměňování šancí dnes byla výrazně na hokejkách soupeře. Nám tedy nezbývá než soupeři pogratulovat a připravit se na dalšího nevyzpytatelného soupeře a to spřízněný klub HCF Dráhy.   


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 10
Celkem: 681185
Měsíc: 11288
Den: 649