Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.kolo ML 2013-14 : HC TASOV - NHÚ 2:8

3.zápas ML 2013-14.

V neděli 13.10.2013 jsme začali další zápas ML, tentokrát již 3.kola sezóny 2013-14.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem HC Tasov. Zápasy s tímto týmem patří vždy k těm "vyhrocenějším" a tak se dal čekat dobrý hokejový zážitek.

S týmem HC Tasov máme nepříznivou bilanci, která vypadá takto (PÚ 3:4, 3:3) (utkání ML 6:2, 4:5, 1:1, 1:2, 1:1, 1:4, 3:6, 6:4, 3:5).
 
Zápasy minulého ročníku jsme odehráli s poměrem 3:6, 6:4, 3:5.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Brankář
Benáček Karel
1.Pětka
Necid Josef
Mucha Miroslav (C)
Komínek David
Strádal Milan (A)
Vacula Josef
2.Pětka
Badalík Miroslav
Požár Pavel
Jelínek Jiří
Strádal Radek
Navrátil Michal
Náhradníci
..
..
..
..
..
..



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

HC TASOV - NHÚ BALINKA 2:8 (2:4) - STATISTIKY - více zde 

Do dnešního zápasu jsme po několika omluvenkách vstupovali s optimálním počtem 2kompletních pětek. Soupeřem nám byl nepříjemný tým Tasova, který nenechá na ledě ani píď prostoru, což naší hře úplně nesedí.

Utkání začalo ve velkém tempu, především soupeře bylo plné hřiště a tak nebylo ani překvapením, že již v 3minutě jsme inkasovali první gól. Soupeř nás zamkl v našem obranném pásmu a po pěkném vyšachování padl gól prakticky do prázdné branky. Bohužel opětovně jsme nezachytili začátek, tak jak se nám to začíná stávat pravidlem, a nebýt výborného Karla v brance, mohlo být ještě hůře.  Několika závarům jsme odolali a zpět do zápasu nás dostal až soupeř. Po nedorozumění mezi gólmanem a obránci soupeře už nebyl problém uklidit pro RadkaS černý nesmysl do odkryté branky. To běžela 8minuta a bylo srovnáno. Gól nás povzbudil a začali jsme být soupeři vyrovnaným protivníkem. Akce se valily na obě strany a oba brankáři prokazovali své kvality. V 15minutě se podařilo s našeho pásma založit výtečnou akci dvojici Davida s Pepíkem, která si puk dvakráte vyměnila, a Pepík utěšenou střelou z levého útočného kruhu nedal brankáři soupeře šanci. Misky vah jsme překlopili na naši stranu. O pár minut později se nám poštěstilo si zahrát jednu z mála přesilovek, usadili jsme v našem útočném pásmu a tentokráte Pepík z rohu nahrával a David propálil zpoza kruhů vše před sebou. V 25minutě byl stav uklidňujících 3:1. Tento gól vnesl do našich řad uspokojení a iniciativu převzal soupeř, který po několika závarech dokázal stav zkorigovat, v 30minutě po pěkné kombinaci snížil na 3:2. Na hřiště se vkradla nervozita, přesto se férově bojovalo o každou píď ledu. Obrany a především brankáři byli neustále v permanenci.  V 35minutě vyvezl přes celé kluziště puk MišaN a nezištně našel před brankou volného Jirku, který už neměl problém zakončit do prázdné branky. Opět se soupeři odskočili a do konce první poloviny už soupeři nic nepovolili. S přívětivým stavem se šlo i šaten.

V šatně nebylo třeba nic vymýšlet, pokračovat v nastoleném tempu a fyzicky zápas ustát. Prakticky po zahájení hry se nám dostalo příjemného dárku, když se Milan dostal k volnému puku a nekompromisně prostřelil soupeřova gólmana, v tu chvíli se hrálo v 4hráčích na obou stranách a probíhala 41minuta zápasu. Soupeř se však nevzdával a neustále hrozil rychlými kontry, Karel v brance však stál na pravém místě a atakům soupeřovic střel odolával. Rozhodnout utkání jsme mohli v 49minutě, kdy se nám dostalo výhody trestného střílení po faulu na ujíždějícího Milana. Milan však na trestné střílení neproměnil a tak stále bylo vše otevřené. Klid do našich řad a prakticky rozhodnutí utkání přinesla 62minuta, kdy naše elitní komando po krásné kombinaci mezi Davidem, Milanem a zakončujícím Pepíkem navýšilo stav na 6:2. Tento gól otupil soupeřovi snahy a utkání se prakticky dohrávalo z povinnosti. Nám se podařilo ještě skóre navýšit, nejprve v 59minutě MišaN po samostatné akci přes celé hřiště zvýšil po utěšené střele na 7:2. V 62minutě tentýž hráč po příhře od Pajina opět pěknou střelou skóre uzavřel. Konečný stav se zastavil na cifře 8:2. Stínem zápasu bylo pár minut před koncem zápasu nezaviněné zranění JirkyJ., který nekoordinovaně padl na mantinel a způsobil si tak lehký otřes mozku. Doufejme, že do dalšího zápasu bude vše v pořádku.


Resumé utkání:

Co říci závěrem, výsledek byl dnes pro soupeře až krutý. Každopádně je třeba vyzdvihnout celoplošnou hru našeho celého týmu, všichni si dnes mákli na dno. A opětovně je třeba pochválit naše elitní útočné komando, kterému střelecky sekundoval MišaN, nesmím ani opomenout výborného Karla v brance. Jen tak dále.

 

 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 689422
Měsíc: 12819
Den: 492