Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.kolo ML 2014-15 : AGROMOTOR VM - NHÚ 5:3

Třetí zápas EML 2014-15.

V úterý 14.10.2014  jsme v podvečerních hodinách nastoupili k dalšímu zápasu letošního ročníku EML ve VM.
V tomto již 3.kole extraligy nás čekal tým Agromotoru VM.

Tým Agromotoru byl velkým favoritem utkání.
Tento tým patří každoročně do TOP 5 městské ligy ve VM, my jsme se naposledy potkali v sezóně 2010-11.
S tímto týmem jsme v naší historii odehráli jak několik zápasů ML, tak přátelských. O síle týmu Agromotoru svědčí skutečnost, že náš tým ještě nikdy s tímto soupeřem nevyhrál (máme jen jednu remízu a to z předminulého ročníku). Bilance je tedy silně nepříznivá a výsledkově vypadá takto (PÚ 4:7, 3:10, 3:9, 0:9) a (ML 1:11, 2:11, 0:12, 4:7, 2:4, 5:5, 1:10, 3:5, 1:7, 4:9).
 
Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Filip Radek
1.pětka
Strádal Radek
Necid Josef
Komínek David
Strádal Milan (A)
Navrátil Michal
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Kubát Petr     /    Badalík Miroslav
Necid Jan
Novotný Radek
Veselý Petr

Náhradníci
 
 
 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

AGROMOTOR VM : NHÚ BALINKA 5:3 (3:3) - STATISTIKY - více zde

Do dalšího utkání jsme vstupovali s obavami a respektem k soupeři. Již při rozbruslení si bylo možné všimnout, že od posledního vzájemného zápasu tým AGM výrazně omladil svůj kádr a zároveň posílil o bývalé hráče týmu SK Mostiště. Naše problémy s účastí se nakonec v den zápasu nepotvrdili, a tak jsme mohli nastoupit v plné zbroji dvou pětek na ledě.

 

Prakticky od prvního buly nás soupeř sevřel v našem obranném pásmu a bylo jen otázkou času, kdy se puk zatřepetá v naší síti. Netrvalo to dlouho a tak už v 6minutě jsme prohrávali. Další vyložené šance však soupeř nevyužil především díky bravurním zákrokům Radka v brance, a tak se překvapivě skóre měnilo na druhé straně. Po jednom z ojedinělých brejků si výborně narazili Milan s Davidem a prvně jmenovaný neměl problém zavěsit. V 11minutě jsme tedy srovnali skóre. Tento moment jakoby ovlivnil ráz dalších minut, soupeř znejistěl a tak jsme jeho podcenění využili v průběhu dalších minut ještě dvakrát. Opět po brejkové akci se prosadil David, tentokráte si s Milanem vyměnili role. To probíhal 13minuta. Navíc v 17minutě vybojoval v obranném pásmu puk RadaS, vysunul Milana a ten posunul na Mišu N., který nekompromisně zavěsil na přívětivých 3:1. Soupeř v tu chvilku byl ze stavu opařený, a tak se v průběhu dalších 15minut odehrávala na hřišti vyrovnaná bitva a soupeři jsme v této fázi byly zcela vyrovnaným protivníkem. Odolali jsme i přesilovce 5ku3 a zdálo se, že dokážeme držet krok, bohužel však již o pár minut jsme inkasovali z pěkného přečíslení ve 24minutě a protivníka tento moment nabudil a opět převzal otěže zápasu.

V této fázi byl lepším týmem. Díky těsné obraně a výborným zákrokům našeho gólmana jsme odolávali. Když to již vypadalo, že do šaten půjdeme s přívětivým skórem v náš prospěch, bohužel jsme inkasovali, v 38minutě bylo vyrovnáno. I tak však stav a výkon byl více než výborný.

 

Do druhé půle nebylo třeba co vymýšlet, pokusit se soupeři odolávat. Ten však na nás hned vlétl a tak již po dvou minutách překlopil skóre ve svůj prospěch, ve 42 minutě tedy 3:4. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat a při našem oslabení jsme inkasovali v 51 minutě na 3:5. Tento stav se jevil jako rozhodující, a tak se hra opět vyrovnala a prakticky se zbytek zápasu odehrával ve výrazně nižším tempu, než tomu bylo v první půli. Zápas tak dospěl do konce, kde pěknou tečku zápasu mohlo být trestné střílení našeho kapitána, který v poslední minutě byl v brejku faulován. Samostatný nájezd se mu však nepodařilo proměnit. Utkání tedy bylo ukončeno stavem 3:5.

MM

Resumé utkání:

Nutno dnes pochválit celý tým, v brance nás opět podržel výborný Radek F..

Jinak soupeři gratulujeme a děkujeme za férově odehraný zápas, který se odehrával v přátelském duchu prakticky bezkontaktně.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 8
Celkem: 681470
Měsíc: 11486
Den: 560