Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.kolo ML 2015-16 : NHÚ - SK Ořechov 3:4

3.zápas ML 2015-16

V pátek 23.10.2015  jsme odehráli náš další zápas městské ligy ročníku 2015-16.

 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Ořechova, tedy opět další tým, se kterým se setkáváme poslední sezóny většinou v play-off o extraligu. V letošní sezóně vytěžil tým SK ze tří zápasů plný počet bodů a tak se dalš čekat dobrý hokej.
 

Minulý ročník jsme odehráli utkání s poměrem 3:4 a 4:3.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Radek
Komínek David
Uchytil Tomáš
Navrátil Michal
2.Pětka
Necid Jan
Kubát Petr
Mucha Jaromír
Strádal Milan
Cink Lubomír
 
                         



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : SK OŘECHOV 3:4 (1:1) - STATISTIKY - více zde  

K dalšímu zápasu ML jsme nastoupili proti "starému známému" týmu SK Ořechov a zápas to měl být vyrovnaný.

Hned v úvodu utkání na nás tým SK vlétl a tak jsme také ve 4.minutě inkasovali gól, to po chybné rozehrávce z našeho obranného pásma. Soupeř hrál nepříjemný hokej plný bruslení a napadání, což nám nevyhovuje a tak jsme se horko těžko v úvodu vzpamatovávali. Postupem času to bylo lepší a tak se hra i poměrně vyrovnala. Soupeř byl lepší v poli, my jsme si zase vypracovali více brankových příležitostí. V 17.minutě se nám podařilo vyrovnat, to naše druhé komando rozjelo rychlý kontr po ose Jara, Milda, který zavezl puk do útočného pásma a nabídka Lubošovi, který z pravého křídla střelou pod břevno nekompromisně vyrovnal. Utkání pokračovalo dále, a když jsme přežili i dvě oslabení, odcházely oba týmy do šaten za nerozhodného stavu.


Do druhé půle jsme nastoupili s cílem zlepšit hlavně rozehrávku a snažit se se soupeřem bruslit. Bohužel jsme hned ve 41.minutě inkasovali, to po závaru před naší brankou. tento moment ná nabudil a začali jsme vyvíjet větší aktivitu. V 50.minutě se nám naskytla prodloužená přesilovka 5:3, tu jsme sice nevyužili, ale při výhodě 5:4 už se nám zadařilo. To Peťa po nahrávce Davida prostřelil blok hráčů před sebou. Za dalších deset minut jsme dokonce vedli, to Tomáš po závaru před brankou hostí vyštoural puk a bekhendem jej zasunul podél betonu. V tuto chvíli to vypadalo nadějně, bohužel jsme vedení neudrželi a ve 70.minutě jsme po buly v našem obranném pásmu inkasovali. No, a aby toho nebylo málo, v 75.minutě jsme nešťastně tečovali puk do naší branky po střele od modré, když jsme předtím nevyhodili puk z našeho pásma. Do konce utkání, kdy zbývalo ještě pět minut, jsme se sice hodně snažili, ale brankář hostí ukázal své kvality a vítězství svého týmu udržel. 

 
Resumé utkání:

Dnes byl zápas hodně o bojovnosti, oba týmy se snažily a zápas byl hodně vyrovnaný. Úvod patřil týmu SK, postupem času jsme hru vyrovnali, možná byli i nebezpečnější, za to soupeř si šel za vítězstvím více a nakonec "urval" všechny body. Za tu větší dravost si vítězství asi nakonec i zasloužil.

My musíme zvednout hlavu vzhůru, svět se jedním zápasem nezboří a stále náš čeká ještě hodně dalších zápasů.


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 10
Celkem: 681189
Měsíc: 11292
Den: 650