Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.kolo PO ML 2012-13 : NHÚ : HC STRÁNECKÁ ZHOŘ 6:8

Náš letošní čtrnáctý zápas ML 2012-13.

V sobotu 12.1.2013 jsme odehráli náš třetí zápas nadstavby PLAY-OUT ML 2012-13.

Na led proti nám vyjel tým SK Stránecká Zhoř.

Tým ze Stránecké Zhoři patří ke stálým účastníkům soutěže ML a v nadstavbě PO se pohybuje v horních příčkách tabulky.

S tímto týmem jsme v naší historii odehráli několik zápasů ML. Bilanci máme vyrovnanou a výsledkově vypadá takto 2:3, 2:4, 2:4, 0:3, 6:4, 4:0, 7:3, 9:2, 5:2, 5:5, 9:3.

Náš první letošní zápas jsme vyhráli jednoznačně 9:3.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, bylo nás dnes na 2 pětky.

Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Požár Pavel
Jelínek Jiří
Komínek David
Vacula Josef
2.Pětka
Kubát Petr
 
Mucha Jaromír
Strádal Milan (A)
Navrátil Michal

Náhradníci
Novotný Radek (omluven)
Strádal Radek / Necid Josef (zranění)
 Cink Lubomír / Hlaváč Lubomír (zranění)
Jaša Vlastimil (omluven)
 Veselý Petr (omluven)

 Badalík Miroslav (omluven)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : SK STRÁNECKÁ ZHOŘ 6:8 (4:3) - STATISTIKY - více zde 

Již podruhé letos jsme se potkali na ledě s týmem ze Stránecké Zhoři a opět den zápasu byla sobota. Oba týmy byly rádi, že poskládaly dvě pětky a šlo se na věc. Tým SK se pohybuje v horní polovině nadstavby tak jako my a tak se dal čekat vyrovnaný zápas.

 

Úvod utkání se nesl v nepřesnostech a oba týmy vyčkávaly, co se bude dít. Na nás se určitě i projevila nečinnost téměř dva týdny a tak nám i chvíli trvalo, než jsme se do toho "dostali". Po úvodní desetiminutovce, kdy se téměř nic nedělo kromě toho, že jsme se ubránili přesilové hře, na konci druhé dvacetiminutovky začaly padat již góly. Byla to Balinka, kdo pykal za vyloučení. Gól padl po střele a nepohlídané dorážce. Nyní jsme se dostali ke slovu my. Ve 24.minutě po našem protiútoku našel Míša N. Jaru a ten zakončil svůj nájezd na brankáře gólovým blafákem. Hned minutu poté Mira nahodil puk dopředu, Jirka zachytil a našel nalevo najetého Pepíka, který zakončil střelou pod víko. Na stav 3:1 jsme zvýšili ve 28.minutě, to spoza branky našel David opět Pepíka a ten prostřelil vše. Stav o dva góly vydržel pouhé čtyři minuty, gól padl do naší sítě, když jsme si srazili střelu bruslí do vlastní brány. Gólová desetiminutovka pokračovala, Pepík završil svůj hattrick ve 33.minutě po individuální akci a střele do pravého horního rohu branky týmu SK. Hned poté jsme se opět nesoustředili a zase inkasovali po protiútoku. Bláznivá přestřelka se alespoň v první půli v tento čas zastavila a skóre 4:3 na pomyslné časomíře vydrželo až do kabin. Nutno podotknout, že spoustu dalších šancí oba týmy nevyužily a to za přispění obou lapajících brankářů i dobře postavených tyči. My jsme dokonce nevyužili trestné střílení, když kanonýra Pepíka vychytal svými betony brankář týmu HC.
 
V šatně jsme se snažili opět povzbudit, vedení o gól nic neznamenalo, nebylo nutno nic podcenit. Po ůvodní vyrovnané pětiminutovce jsme ve 45.minutě opět udeřili, to Jirka našel rozjetého Míšu a ten střelou spoza kruhů překonal brankáře týmu SK. Hned minutu poté jsme opět svojí nedisciplínou inkasovali po střele od modré čáry. Přestřelka však pokračovala, hned ve 48.minutě jsme zase vedli o dva góly, to Jirka v našem oslabení a avizovaném vyloučení hráče SK, tedy v počtu hráčů na ledě 4:4 skóroval po závaru před brankou soupeře. Na gól nahrával David. Nesmyslně jsme však zase slibné vedení neudrželi a ve 49.minutě opět inkasovali. Nyní však po dokončené přesilovce hostí, když jsme zůstali viset ve středním pásmu po buly. Bohužel od této chvíle jsme si vybrali zase tu "naši" deseti-dvacetiminutovku. Góly do naší sítě padaly v minutách 58., 61. a 70. na konečné skóre 6:8. Nejdříva chyba v rozehrávce, sedmý gól opět v našem oslabení a konečný osmý zářez opět po nevyhození puku z našeho obranného pásma. Poslední desetiminutovku utkání jsme opět nastartovali příslušné tempo, bylo však již pozdě, jak již bylo však zmiňováno, gól jsme již nevstřelili. Šance byly, ale co jsme v těchto minutách nevyužili bylo až neuvěřitelné. Tak a to už byl konec zápasu a do šaten dnes šel v lepší náladě tým soupeře.
 

Resumé utkání:

Vítězství si dnes soupeř zasloužil, předvedl lepší výkon a vítězství šel více naproti. My jsme naše vedení "lacině" ztratili a to snad i podceněním soupeře a našeho vedení v zápase. Tým SK nás v kritické fázi utkání bohužel ubruslil a rozhodli i tři inkasované góly v našich oslabeních, což je docela hodně. Gratulace tedy míří do Stránecké. 

Za dnešní výkon bych z našeho týmu nerad někoho vyzdvihoval, bohužel všichní mohli odevzdat na ledě ještě o trochu více.

 
A příště jdeme na tým z Ořechova a to za týden.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 10
Celkem: 681400
Měsíc: 11431
Den: 596