Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.kolo PO ML 2013-14 : Auto Dobrovolný VM - NHÚ 8:4

Náš 14. zápas ML 2013-14.

V sobotu 11.11.2014 jsme v brzkých ranních hodinách odhráli náš třetí letošní zápas Play-off ML 2013-14.
 
V tomto kole nás čekal tým Auto Dobrovolný VM, tedy tým, se kterým jsme hráli naposledy v sezóne 2011-12, další ročníky hrál tým Opelu extraligu.
 
Pro oživení paměti, s tímto týmem jsme v naší historii odehráli jak několik zápasů ML, tak přátelských. Bilanci máme spíše vyrovnanou a výsledkově vypadá takto (PÚ 7:2) a (ML 4:1, 4:2, 6:2, 1:5, 3:12, 6:4).
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Radek
Necid Jan
Komínek David
Vacula Josef
2.Pětka
Požár Pavel
 
Mucha Jaromír
Novotný Radek
Navrátil Michal

Náhradníci
 
 

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

AUTO DOBROVOLNÝ VM : NHÚ BALINKA 8:4 (2:3) - STATISTIKY - více zde 


Do zápasu s týmem Auto Dobrovolný jsme měli nastoupit po všech omluvenkách dokonce jen v sedmi lidech, ještě že nám pomohl Raďas alespoň první půlku. Na led jsme tedy vyjeli v počtu osmi hráčů do pole.

 
Zápas začal vyrovnanou hrou a oťukáváním, hra nebyla ani nijak extra rychlá, úvodní tempo bylo spíše vyčkávací. Oba týmy se zaměřily na rychlé protiútoky a často byly vidět přihrávky přes půl hříště či celé hřiště a hra na "buky". V první herně vyrovnané pětiminutovce se nám podařilo vstřelit gól. To náš rychlý protiútok a nájezd Davida na brankáře zakončoval Pepík po pravé ruce vyrážečky gólmana domácích. Nutno říci, že gól nás lehce ukolébal a další minuty patřily týmu Opel, jak herně, tak i gólově. V 7.minutě jsme po střele domácích nezachytili dorážku do prázdné, ve 13.minutě po závaru a zpětné překvapivé přihrávce před branku, dorážel puk útočník domácích do naší sítě. Nás však z menší letargie tyto góly probudily a nutno říci, že zbytek první půle jsme měli mírnou převahu. Domácí hráli hodně na kontry a s těmi jsme měli také co dělat. Brankáře domácích jsme bohužel spíše však rozchytávali a tak se nám podařilo v první půli vsítit jen dva góly. Ještě předtím vychytal Kája nájezd útočníka hostí. O naše góly se postaraly v 20.minutě David po přihrávce od Pepíka a Honzy. Byla to balada na rychlý přechod do útočného pásma. Třetí gól vstřelil Michal po nahrávce od Honzy, který se prodral po levém křídle do útočného pásma. Míša vymetl domácímu brankáři "pavučinu", to běžela 38.minuta. A poté se šlo již do kabin.


V kabině jsme se snažili povzbudit a hlavně se nenechat uchlácholit vedením v zápase. Hru jsme z důvodu osmi hráčů pozměnili a šli na věc. Do druhé půle jsme však vstoupili s přílišným respektem a chvíli nám chybělo, než jsme se rozjeli. Bohužel ve 47.minutě jsme pykali v oslabení, když jsme neuhlídali obránce soupeře. A pak to začalo, naše hra se začala rozpadávat, začínali jsme pomalu nestíhat. V 50.minutě jsme dostali gól od modré a v 55.minutě do bylo již 3:5, gól padl z rychlého kontru. My jsme ještě snížili, když Mira našel za bukem Pepíka a ten střelou přes obránce prostřelil vše v cestě do brány. To běžela 57.minuta. Stav 4:5 však vydržel jen do 60.minuty, když jsme dostali gól ze závaru před naší brankou. V 65.minutě opět to protiútoku to bylo již 4:7. A tragickou druhou půli jsme zakončili dokonce gólem při naší přesilovce, domácí nás jednoduše rozebrali a upravili v 73.minutě tak na konečné skóre 8:4 pro tým Auto Dobrovolný.


Resumé utkání:

Dnes jsme byli lepším týmem jen v první půli, poté se naše hra rozpadla a soupeř si vítězství zasloužil. Jinak se utkání neslo v duchu fair-play, což dokazuje i počet vyloučených na obou stranách.
 
Hlavu vzhůru, příště to bude herně určitě lepší, ne vždy je posvícení.

 


P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 692723
Měsíc: 12518
Den: 726