Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.kolo EML 2009-10 : AGROMOTOR VM - NHÚ 5:3

Podrobnosti z našeho 3.utkání v EML ročníku 2009 - 10 s týmem Agromotor ze dne 09.10.2009 
V pátek 9.10.2009  jsme v ideálních večerních hodinách nastoupili k dalšímu zápasu letošního ročníku EML ve VM.
V tomto již 3.kole extraligy nás čekal tým Agromotoru VM.

Týmu Agromotoru se zatím v letošním ročníku moc nedaří, i tak však byl velkým favoritem utkání. Přece jen tento tým patří každoročně do TOP 5 městské ligy ve VM.
S tímto týmem jsme v naší historii odehráli jak několik zápasů ML, tak přátelských. O síle týmu Agromotoru svědčí skutečnost, že náš tým ještě nikdy s tímto soupeřem nevyhrál (máme alespoň jednu remízu a to z minulého ročníku). Bilance je tedy silně nepříznivá a výsledkově vypadá takto (PÚ 4:7, 3:10, 3:9, 0:9) a (ML 1:11, 2:11, 0:12, 4:7, 2:4, 5:5, 1:10).
Zápasy minulého ročníku jsme odehráli tedy s poměrem 5:5 a 1:10.
 
Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, jsme stále nekompletní a tak jen dvě kompletní formace:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Požár Pavel
Necid Josef
Strádal Radek (A)
Novotný Radek
Pokorný Pavel
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Krejska Bořivoj
Navrátil Michal
Strádal Milan (A)
Jelínek Jiří

Náhradníci
Mucha Jaromír (omluven - nemoc)
Cink Lubomír (omluven - zranění)
Komínek David (omluven - zranění)
Kubát Petr (omluven - zranění)
Vacula Josef (omluven - nemoc)
Jaša Vlastimil (omluven)


PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

AGROMOTOR VM : NHÚ BALINKA 5:3 (2:1) - STATISTIKY - více zde 


V utkání 3.kola městské ligy jsme se utkali se soupeřem „starých pánů“ seskupených pod hlavičkou Agromotoru. Vzhledem k velké taktické a technické síle soupeře jsme do zápasu nastupovali s respektem. Před zápasem jsme navíc museli řešit opět další velké problémy s marodkou (chřipková epidemie). I přesto jsme chtěli podat takový výkon, za který bychom se nemuseli stydět.


Po zahájení hry nastalo menší vyčkávání a oťukávání soupeřů. Čekalo se na první chybu, kterou vytvořili hráči soupeře, ale naše velká šance již ve druhé minutě zůstala nevyužita. Soupeř ihned poté na hřišti rozpoutal svoji technickou hru plnou nahrávek a po jedné z těchto kombinací se třepetal puk v naší síti. To běžela 7minuta první půle a soupeř se tímto dostal do jednogólového vedeni. V prostřední části první půle, kdy jsme hrozili zejména z protiútoků, se nám naskytla první šance v podobě přesilové hry, bohužel tato byla záhy utnuta vyloučením na naší straně. Na ledě bylo najednou více prostoru a při hře po čtyřech hráčích na obou stranách se podařilo soupeři vstřelit druhý gól. Více prostoru jednoznačně pomohlo soupeři a po pěkné kombinaci náš gólman neměl šanci, to běžela dvacátá minuta. Než jsme se však začali strachovat o výsledek, podařilo se nám aktivním napadáním sebrat puk v soupeřově pásmu a po krásném pasu Milana nebylo pro našeho ostrostřelce Pavla žádným problémem upravit brankový stav. Po této akci jsme ve 23minutě snížili na 1:2. Do konce první půle jsme ještě měli možnost upravit stav při další přesilovce, ale tato se nám nepovedla a mohli jsme být spíš rádi, že stav utkání zůstal nezměněn. Na poločasový odpočinek jsme tedy mohli odcházet s vědomím dobrého výsledku, na kterém měl i lví podíl dobrý výkon ochránce naší svatyně Benyho.


Začátek druhé půle jako přes kopírák tradičně začal inkasováním do naší sítě. Koncentrace zůstala nejspíš v šatně, takže již v první minutě se měnil stav na 1:3. Na tento gól se nám však podařilo zareagovat podobně jako v první půli a po další pěkné souhře naší excelentní dvojičky jsme snížili opět na rozdíl jednoho gólu 2:3. Běžela 4minuta a po příhře Milana se třepetal puk v soupeřově brance z hokejky Pavla. Dalších patnáct minut se stav stále neměnil a naše šance tak stále žily. Netřeba v této fázi opět chválit našeho goalkeepera, na jehož famózní zákroky jsme si již letos zvykli. Bohužel vyrovnat se nám stále nedařilo. Po několika šancích na obou stranách převrhl misku vah na svoji stranu soupeř, kterému se podařilo během dvou minut prakticky rozhodnout zápas. Ve 20 a 22 minutě zvyšoval postupně až na 2:5. První gól padl po pěkné kombinaci a ve druhém případě soupeř využil přesilové hry, která trvala jen pár vteřin. I když do konce utkání chybělo ještě hodně minut, bylo všem jasné, že tento stav se nám zvrátit již nepodaří. Soupeř svou taktickou hrou nás do šancí nepouštěl a síly na obrat utkání jsme již neměli. Po pěkné akci se nám podařilo alespoň zkorigovat stav utkání v 36minutě na konečných 3:5. Střelcem nebylo nikdo jiný než „náš“ hrdina zápasu, kterému se po pěkném vysunutí Miry až z obranného pásma nádhernou střelou podařilo snížit stav utkání a završit tak svůj výborný zápas hattrickem. Pavel dnes za svůj výkon zasloužil absolutorium.

MM


   
Resumé utkání:
Jako i v minulém zápase byl dnes soupeř lepší a zaslouženě zvítězil. Přesto náš výkon snesl i určité měřítko, vždyť někteří letos nastoupili poprvé a opět jsme hráli v kombinované sestavě. Výkon famózního Pavla jsem již komentoval, ještě bych chtěl pochválit též výkon srdcaře našeho týmu Milana. A referát z utkání zakončím již tradičním klišé nakonec „uvidíme v dalších pokračováních městské ligy a pokusíme se v následujících 17ti zápasech „o nic“ připravit na konečnou fázi městské ligy ".

Další utkání sehrajeme s týmem Sanborn VM.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 691357
Měsíc: 11902
Den: 426