Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.kolo PLAY-OUT EML 2009-10 : NHÚ - SK LAVIČKY 3:2

Podrobnosti z našeho 3.kola Play-out EML ročníku 2009 - 10 s týmem SK Lavičky ze dne 13.03.2010. 
Dne 13.3.2010 v podvečerních hodinách jsme vyjeli na led k dalšímu zápasu play-out EML, tentokrát již našeho 3.kola.

V tomto zápase nás čekal zápas s týmem SK Lavičky. 
Tým SK Lavičky skončil po základní části letošní EML na sedmém místě, tedy hned za první šestkou s lehce negativním poměrem vítězství a proher. Papírově jsme tedy neměli tým Laviček nijak zvlášť ohrozit.

Celkově z našich vzájemných zápasů máme s tímto týmem bilanci stále příznivou, výsledkově to vypadalo prozatím takto PÚ (5:3, 11:4, 3:6, 9:7, 6:4, 5:6, 9:4, 2:1, 6:3, 5:8, 10:1, 14:4), ML (2:3, 1:5, 5:1, 9:1, 3:2, 6:3, 0:9, 2:5, 4:3, 7:8, 0:6, 4:2).

Letošní zápasy skončily s výsledky 0:6 a 4:2.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu.
Gólman
Batelka Stanislav
1.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Krejska Bořivoj
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Pokorný Pavel
2.Pětka
Strádal Radek
Požár Pavel
Cink Lubomír
Novotný Radek
Navrátil Michal

Náhradníci
Mucha Jaromír (omluven)
Necid Josef (omluven)
Komínek David (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Jelínek Jiří (omluven)


PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - SK LAVIČKY 3:2 (1:2) - STATISTIKY - více zde 

Další utkání městské ligy mělo ukázat, jak na tom v nadstavbové části opravdu jsme. Tristní výsledky a brzký začátek sobotního zápasu se podepsal na docházce a tak jsme horko těžko postavili do zápasu deset lidí. Kompletní dvě pětky jsme zkompletovali až v první desetiminutovce zápasu. To už nás soupeř stačil párkrát prověřit, ale výbornými zákroky nás držel standa v brance. Poté se hra mírně vyrovnala a začali jsme vystrkovat růžky i my. Hrálo se nahoru dolů a zápas se musel líbit i poměrně slušně na městskou ligu zaplněným tribunám. V této fázi se čekalo na chybu a její využití. Tak jak se stalo už zvykem, opět chybná rozehrávka ve středním pásmu a brejková perfektně zvládnutá akce soupeře a ve dvacáté minutě jsme prohrávali 1:0. Soupeře gól povzbudil ještě k větší aktivitě, zato my jsme se opět dostali do útlumu. Po dalším závaru v našem pásmu jsme inkasovali druhý gól, opět nedůsledné pokrytí obránců soupeře našimi křídly, puk se dostal k volnému forwardovi, který po najetí mezi kruhy nedal našemu gólmanovi šanci. Běžela 28minuta, stav 0:2 začalo to vypadat s námi nedobře. Naštěstí jsme se nepoložili a za přispění i povzbuzujících členů lavičky (vlastík, kluci strádalovi ) jsme opět hru vyrovnali, začali jsme si vytvářet šance i my. Bohužel ani samostatné úniky nám ke snížení stavu nepomohli. Ke konci první poloviny jsme dostali možnost přesilové hry a po výborně zahrané kombinaci jsme gólem „do šatny“ upravili stav utkání ve 38min. na 1:2. Střelu od modré nechytatelně tečoval pepík a začalo být zase veseleji. S tímto stavem se také šlo do kabin. Gól vstřelený před koncem poloviny nás nabudil a tak jsme chtěli na soupeře vlétnout a pokusit se stav zvrátit ve svůj prospěch.

Tato taktika se tentokrát neminula účinkem a byli jsme to tentokrát my, kdo začal soupeře přehrávat. Několik šancí se nám gólově zakončit nepodařilo a tak přišla možnost další přesilové hry. V dnešním zápase pro nás tyto situace byly opravdu výhodou a tak se měnilo skóre opět v nestejném počtu hráčů na ledě. Slušně zahraná souhra v obranném pásmu soupeře a mišaN zakončuje lubinovo nahození. Druhá využitá přesilová hra a ve 49.minutě je srovnáno na 2:2. Od této chvíle se začalo bojovat o každou píď ledu, hra se přelévala ze strany na stranu a brankaři obou týmů se měli co ohánět. Nutno podotknout, že oba gólmani drželi své týmy nad vodou. Bylo jasné, že ten z týmů, které v této fázi vstřelí gól, bude mít hodně navrch. Štěstíčko se nakonec přiklonilo na naši stranu a v šedesáté minutě se nám dokonale podařilo otočit výsledek na 3:2. Pepík nekompromisně završil přihrávku radkaN a puk se třepetal v soupeřově síti. Do konce zbývalo 20minut a soupeři nezbývalo nic jiného než vrhnout všechny síly do útoku. V této fázi jsme tedy opět spíše bránili a vyráželi k rychlým protiútokům. Naše brejkové šance i samostatné úniky zůstaly nevyužity, a tak jsme museli děkovat zákrokům brankáře standy, že stav byl stále neměnný. V úplném konci ještě soupeř dostal šanci dvou přesilovek ke korekci výsledku, ale obětavou hrou jsme soupeře k šancím prakticky nepustili. Utkání tedy zdárně dospělo do svého závěru a my jsme si mohli zhluboka oddychnout, konečně se nám podařilo urvat nějaké ty body.

MM


 

Resumé utkání:

Závěrem je třeba pochválit výkon celého týmu, kdy jsme i přes některé absence dokázali, že kolektivním výkonem se dá dosáhnout slušného výsledku. A teď nezbývá nic jiného než se připravit na poslední mistrovský zápas sezóny proti rychlíkům z Vídně.




A příště zápas s týmem SK Vídeň.


P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 15
Celkem: 681194
Měsíc: 11297
Den: 655