Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.kolo ML 2011-12 : HORNÍ HEŘMANICE - NHÚ 2:2

Náš 4.letošní zápas v ML sezóny 2011-12.

V pondělí 17.10.2011 ve večerních hodinách jsme začali náš již 4. zápas letošního ročníku ML.

 
V tomto kole nás čekal již třetí letošní zápas s týmem z Horních Heřmanic, první dva letošní zápasy byly však přátelská utkání. 
Proti týmu Heřmanic se nám dlouhodobě nedaří, i když naše poslední vzájemné zápasy v rámci ML jsme vyhráli.
Po 3.kole ML patří týmu Heřmanic překvapivě až předposlední příčka, zatím bez bodu, což však určitě neodpovídá kvalitě kádru týmu z Heřmanic.

Pro úplnost statistik, s týmem Horních Heřmanic máme z předchozích roků tuto bilanci odehraných zápasů (3:6, 7:1, 5:7, 5:5, 4:4, 7:4, 5:1, 2:8, 5:11, 3:16, 6:7, 2:5, 3:11, 4:7, 2:7, 0:8, 4:8, 2:8, 3:10, 4:11, 10:3, 7:9, 3:3, 11:7, 2:17, 1:5, 3:8, 1:6, 2:5, 3:7, 3:8, 5:11, 5:2,3:2, 0:8, 5:6).
Tedy statisticky 36 zápasů s poměrem 7 výher, 3 remízy a 26 proher. 
 
Letošní přátelské zápasy jsme prohráli poměrem 0:8 a 5:6.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:

Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Necid Josef
Mucha Miroslav (C)
Mucha Jaromír
Strádal Milan
Vacula Josef
2.Pětka
Kubát Petr
Badalík Miroslav / Požár Pavel
Jaša Vlastimil
Strádal Radek
Veselý Petr

Náhradníci
Novotný Radek (omluven)
Jelínek Jiří (omluven)
Burian Michal (omluven)
 Hlaváč Lubomír (zranění)

Cink Lubomír (zranění)

Fiala Jiří / Krejska Bořivoj (omluven)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

HORNÍ HEŘMANICE  NHÚ BALINKA 2:2 (0:1) - STATISTIKY - více zde 

 

Po týdnu jsme opět naskočili na led k zápasu ML, nyní proti nám velmi dobře známému týmu z Horních Heřmanic. Naše letošní přátelské zápasy jsme prohráli, favorit utkání byl tedy dán. Naše sestava i přes zranění byla téměř kompletní (myšleno alespoň dvě formace), navíc obránci střídali v pěti lidech, takže jsme neměli v zápase co ztratit.


Úvod hvizd zápasu odstartoval na ledové ploše velmi svižný hokejový "mač", hrál se zápas "nahoru dolů". My jsme se sice zcela nezatáhli do obranné ulity, ale obrana byla na prvním místě. Věděli jsme, jak již v každém zápase proti týmu HH, že se nesmíme nechat strhnout a jakmile dostaneme gól, může být o zápase v náš neprospěch velmi rychle rozhodnuto. A taktiku jsme velmi zodpovědně dodržovali. Šance se střídaly na obou stranách kluziště, oba brankáři však fungovali na jedničku, samozřejmě i za přispění velké pomoci obranných seskupení obou týmů, které fungovaly také výborně. Čekalo se na úvodní gól a ten přišel v 17.minutě. To vyhrál buly v našem útočném pásmu Milan, zadovkou přihrál na Petra K., ten vystřelil či nahrál zpět Mildovi, který změnil směr bekhendovým příklepem do protipohybu brankáře a střela zapadla přesně k pravé tyčce branky domácích. Zápas pokračoval dále ve vražedném tempu", do konce první části se s výsledkem nic více nestalo. Průběh zápasu byl opravdu tak rychlý, že žádné další výraznější momenty z první půle jsem již nezaznamenal, snad naše vyloučení s téměř hvizdem první půle, trest se tedy přetáhl do druhé části utkání.

    
V  šatně nebylo nutno nic dlouze řešit, bylo nutno hlavně vydržet tempo hry a nenechat se strhnout "hurá" hokejem. V úvodu druhé části jsme přežili přesilovku, bohužel naše tresty poté se kupily, takže jsme úvodních deset minut hráli téměř stále v oslabení. Přibližně v 52.minutě se podařilo týmu Heřmanic skóre vyrovnat, to po naší nešťastné chybě v rozehrávce z našeho obranného pásma. Hokej a nejen hokej je o chybách, to se stává, takže bylo nutno "zvednout" hlavu a hrát dále aktivní hokej. Bohužel jsme se neprobrali z letargie a dalších deset minut jsme se dostali pod obrovský tlak domácích. V těchto chvílích nás držel "nad vodou" Karel, který předváděl vynikající zákroky. Postupem času jsme se z tlaku lehce vymanili a začali jsme také hrát více i my. V 70.minutě se nám naskytla přesilová hra, kterou jsme i využili. To po ose Jara, nahrávka z levého křídla na pravé, kde stál Petr V., z první střela na bránu a všudybyl Milda téměř z nulového úhlu překonal brankáře Heřmanic střelou o beton. Super akce a obrovská radost našeho týmu.  Do konce zápasu v tuto chvíli chybělo deset minut, Heřmanice se snažili vyrovnat, my jsme se zatáhli opět do obranné ulity. Když už to vypadalo na naše vítězství, zase jsme chybovali, čímž tým HH nepohrdl. Střelu od modré Karel ještě chytil, bohužel na dorážku už byl "krátký". To běžela 78.minuta. V další minutě nastalo před naším bránou hotové "peklo", my jsme přestali úplně hrát a byli jsme rádi, že jsme zase neinkasovali. V poslední minutě byl vyloučen hráč domácích, čímž byla nátlaková hra Heřmanic "uťata" a utkání ukončil hvizd rozhodčích. Uhráli jsme remízu, možná však se smíšenými pocity, k vítězství bylo přece jen velmi blízko.  
 

Resumé utkání:

Dnešní zápas se nám herně docela povedl, hlavně první půle, kdy jsme drželi se soupeřem jednoznačně herně "krok". V druhé půli jsme se dostali pod obrovský tlak, který plynul také z nepříznivého stavu pro domácí. Konečný výsledek je pro nás možná výsledkově krutý (chybělo velmi málo k vítězství), skóre 2:2 je však z konečného a herního hlediska velmi dobrý výsledek, s kterým musíme být spokojeni. Soupeř hrál velmi dobře a hlavně slušně a to i za nepříznivého stavu, za což nutno složit  týmu Heřmanic poklonu a pochvalu, ne každý tým toto dokáže. I proto jsou zápasy s týmem HH tak oblíbené.

 Naše mužstvo je potřeba opravdu pochválit, všichni hráli velmi dobře. I tak bych rád navíc vyzdvihl ještě výraznou osobnost v našem týmu a to Káju v naší bráně, bez jeho super zákroků bychom dnes těžko získali bod. A navíc nesmím zapomenout na Mildu, dva vstřelené góly se také nevidí každý zápas.
 

A příště zápas s týmem Farma Měřín.


P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 9
Celkem: 681504
Měsíc: 11512
Den: 542