Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.kolo ML 2012-13 : HC-F DRÁHY : NHÚ 5:3

Čtvrtý letošní zápas.

V sobotu 27.10.2012 jsme v ranních hodinách sehráli čtvrté utkání ML 2012-13.

V tomto kole nás čekal zápas s týmem HC F-Dráhy. Tým HC má stejně jako my jedno vítězství a dvě porážky po třech odehraných kolech letošního ročníku.

Pro úplnost statistik, s týmem Dráhy máme z předchozích roků tuto bilanci přátelských zápasů (2:2, 4:8, 7:5, 7:5, 2:4, 8:0, 5:1, 6:3, 5:6, 3:7, 8:7) a zápasů městské ligy (4:2, 1:3, 9:1, 4:1, 0:1,4:4, 2:0, 2:7, 11:3). Tedy statisticky 21 zápasů s poměrem 12 výher, 2 remíza a 7 proher. Tedy bilance úspěšná.

Zápasy minulého ročníku jsme odehráli s poměrem 2:0, 2:7, 11:3.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, hráli jsme s jedním hráčem v poli navíc.

Gólman
Urbánek Tomáš
1.pětka
Kubát Petr
Necid Josef
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Komínek David
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Radek
Mucha Jaromír
Hlaváč Lubomír / Požár Pavel
Jelínek Jiří

Náhradníci
Badalík Miroslav (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Cink Lubomír (zranění)
Novotný Radek (omluven)
Benáček Karel (omluven)

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

HF-C DRÁHY : NHÚ BALINKA 5:3 (3:3) - STATISTIKY - více zde

V brzkých ranních sobotních hodinách do zápasu nastoupil až překvapivě "vysoký" počet hráčů na obou stranách a tak se bylo na ledě nač těšit. Zápas to měl být vyrovnaný, vždyť oba týmy měly také vyrovnanou bilanci v letošním ML před tímto utkáním. My jsme však chtěli dnes určitě bodovat a spravit si tak "chuť" po nepodařeném minulém ligovém kole a do zápasu jsme se tak chtěli dostat aktivní hrou ihned od začátku utkání.

Prakticky ihned od začátku zápasu se začal hrát vyrovnaný hokej podobný stylu nahoru dolů. Převládaly rychlé kontry a na hokej se dalo i dívat. A to i přesto, že postupem času na obou stranách začaly přibývat i nepřesnosti. O pěkné akce však stále nebylo nouze. První branku se podařilo vstřelit nám a to po obléhání branky domácích. To se v 15 minutě prosadil Raďa S. po přihrávce od Davida K.. Střela Radka od modré si našla cestu do brány domácích, nutno podoknout, že to před bránou hodně "vřelo". Soupeř na sebe však nenechal s odpovědí dlouho čekat a hned v 16 minutě srovnal na 1:1 po rychlém kontru, kdy nám útočníci soupeře ujeli. V 18 minutě nám soupeř rozdílově utekl, jak jinak než opět z rychlého kontru zakončená střelou mezi kruhy. Ve 23 minutě jsme byli na řadě my. To Jara na modré v našem obranném pásmu přiklepl Raďovi a ten se rozjel do velkého sóla. Svůj "zájezd" do pásma domácích zakončil nechytatelným projektilem. Stav 2:2 však netrval dlouho, hned minutu poté jsme opět prohrávali. Střela obránce od modré byla tečována a náš brankář neměl šanci. My jsme opět kontrovali ve 28 minutě. To si vyměnili při kontru puk Pepík, David a opět Pepík, akce jak ze "žurnálu" a zakončení Pepíka bylo již jen třešničkou na "dortu" této super akce. Do konce první půle se šance střídaly na obou stranách, brankáři již však neinkasovali a své týmy výrazně podrželi. Do šaten se odcházelo tedy za nerozhodného stavu.


V kabině byla sice dobrá nálada, snažili jsme se hlavně povzbudit a pokusit se dnes udolat všechny body. A šlo se opět na led. Bohužel hned ve 43 minutě jsme inkasovali další rozdílový gól, to po střele spoza kruhů. My jsem se snažili vyrovnat, bušili jsme do soupeře, meli jsme i šance, ale ne a ne dát gól. My jsme své šance nevyužili a tak nás soupeř opět trestal. To běžela 53 minuta a po naší chybě jsme dostali gól střelou od modré. Stav 5:3 v náš neprospěch vypadal už hrozivě, my jsme pozbírali další či poslední síly a vše vrhli do útoku. šance přicházeli, ale naše efektivita byla žalostná. Nepomohla ani redukce a úprava sestavy a tak se nám zápas nepodařilo již obrátit, v druhé půli bychom nedali gól snad ani do brány fotbalové.



Resumé utkání:

Co k zápasu dodat, štěstěna dnes byla nakloněna našemu soupeři, i když stěstěně šel soupeř více naproti, přece jen efektivita týmu HFC byla lepší té naší.

Těžko někoho chválit, když se nevyhraje, pokud však mohu někoho z našeho týmu vyzdvihnout, byl by to Raďa, který ukázal, že má vynikající formu.



Další utkání sehrajeme s týmem Ořechov.



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 691719
Měsíc: 11962
Den: 317