Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.kolo ML 2013-14 : KŘIŽANOV B - NHÚ 2:9

Naše čtvrté utkání ML 2013-14.

V úterý 22.10.2013 jsme odehráli další zápas ML, tentokrát již 4.kola sezóny 2013-14.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Křižanov B, tedy s nováčkem ML v této sezóně.

 


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Brankář
Benáček Karel
1.Pětka
Necid Josef
Mucha Miroslav (C)
Mucha Jaromír
Strádal Milan (A)
Vacula Josef
2.Pětka
Badalík Miroslav
Strádal Radek
Jelínek Jiří
Novotný Radek
Navrátil Michal
Náhradníci
..
..
..
..
..
..



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

KŘIŽANOV B - NHÚ BALINKA 2:9 (2:5) - STATISTIKY - více zde 

Do dnešního zápasu jsme vstupovali v ideálním počtu dvou kompletních pětek. Proti nám vyjel na led nový účastník ML a to tým z Křižanova. Tento zápas byl pro oba týmy premiérou na ledě, dle papírových předpokladů a postavení v tabulce jsme však byli favoritem utkání.

Utkání začalo neurovnanou hrou obou týmů, příliš krásný hokej to v úvodu zápasu nebyl. My jsme se snažili hrát, ale soupeř hodně bruslil a naši rozehrávku dobře zachytával. Přišla však 8.minuta a my jsme se trochu uklidnili. To k protiútoku dobře vyjeli Mira B. a Míša N. a byl to Michal, který po nahrávce od Mirka rozvlnil síťku domácích střelou nad betonem. Neuběhla ani minuta a už to bylo 0:2. To Míša vyjel s pukem, vystřelil od modré, Radek N. stál na správném místě a vyražený puk dorazil do branky. Na 3:0 v náš prospěch zvýšil opět Michal N., to vyhrál buly v našem útočném pásmu Radek N., dal puk za sebe a Míša prostřelil vše v cestě. To běžela 14.minuta. V 16.minutě se podařilo domácím snížit, když nastřelený puk od modré před naši branku jsme si srazili za bezmocného Karla do branky. Domácí poté vystrčili "růžky" a chvíli nám trvalo, abychom se vrátili zase do hry. Naše hra byla v těchto fázích opět hodně neurovnaná a hlavně lehkovážná. Trochu klidu přinesla 28.minuta, kdy po obléhání domácí branky a nahrávkách Pepíka V. na Radka N. a jeho nahrávky spoza branky využil Jara M., puk protlačil přes beton brankáře domácích. Hosté opět kontrovali, to běžela 33.minuta, na střelu od modré Kája nestačil zareagovat. Do konce první půle jsme navýšili ještě na 2:5, To po buly a nahrávkách od Jary na Pepu N, jeho střele a teči Pepíka před brankou zakončoval Milda dorážkou téměř do prázdné. A šlo se na přestávku. 

V šatně jsme nic nevymýšleli, všichni jsme věděli, že je potřeba výkon ještě zlepšit. I když jsme vedli, hodně jsme se přizpůsobili soupeři a hráli hodně lehkovážně. Začátek druhé půle byl lepší té první a tak jsme hned ve 47.minutě vedli již o čtyři góly. To po protiútoku první lajny z naší obrany po ose Pepík, Jara, nahrávce do nájezdu na Pepíka dorážel Milda žabkou přes ležícího brankáře. Na již 2:7 zvyšoval Pepík, když si po přihrávce z našeho pásma od Jary nadvakrát vyměnil puk s Mildou a střelou nedal šanci brankáři domácích. Hra poté plynula až do 67.minuty, kdy jsme využili přesilovou hru. Po nahrávce či nahozeném puku od Pepy N. prostřelil brankáře opět Pepík. Téměř s koncem zápasu jsme prvně nevyužili přesilovku 5:3, abychom poté zužitkovali převahu 5:4, kdy po nahrávce od Rádi S. propálil vše v cestě Mira B. A poté již nastal jen závěrečný hvizd zápasu a naše vítězství 9:2.


Resumé utkání:

Co říci závěrem, zápas jsme vyhráli zaslouženě, i když si uvědomujeme, že výkon nebyl ten pravý "ořechový". Soupeř statečně bojoval a hru nám hodně znepříjemňoval, byla však na něm znát hodně nezkušenost z takovýchto zápasů. Jinak se zápas vedl v dobrém sportovním duchu a téměř bez kontaktů.

Z našeho týmu nutno pochválit, pokud tedy, všechny hráče, všichni naši hráči měli k té poskládané mozaice v podobě vítězství co říci a nabídnout. 

 

 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 11
Celkem: 681227
Měsíc: 11322
Den: 646