Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.kolo PO ML 2017-18 : NHÚ - KABADESIGN 9:6

4.kolo nadstavby 17-18.

V sobotu 20.01.2018  jsme začali další zápas nadstavby ML 2017-18.
 
V tomto kole nás čekal již šestý zápas na poli městské ligy s týmem Pepíka Vaculy, tedy KABADESIGN, výsledky 5:5, 10:2, 4:2, 8:6 a 8:5.
 

Letošní první zápas jsme vyhráli 8:5.
 


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Brankář
Benáček Karel
1.Pětka
Strádal Radek
Mucha Miroslav (C)
Mucha Jaromír
Strádal Milan (A)
Necid Jan
2.Pětka
Necid Josef
Uchytil Tomáš
Komínek David
Novotný Radek
Navrátil Michal
Náhradníci
..
..
..
..
..
..



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - KABADESIGN 9:6 (5:4) - STATISTIKY - více zde

 

 

Dnes jsme nastoupili v kompletní sestavě deseti hráčů v poli, soupeř na tom byl stejně. Stejně tak i bodově se oba týmy pohybují v nadstavbě na vrcholu tabulky a tak se dal dnes očekávat pěkný hokejový zážitek. A to se také potvrdilo.


Hned v úvodu po šancích na obou stranách jsme se ujali vedení, to běžela 3.minuta. Radan zachytil vyhozený puk na modré a střelou po zemi rozvlnil síť. Gól nás nabudil, byl to ale soupeř, který nás zatlačil v tento moment před naši branku. Rychlostní typy hráčů Kaby nám dělaly problémy, naštěstí však akce soupeře končily v rozích kluziště či neefektivním zakončením, na čemž měli zásluhu nejenom hráči soupeře, ale i výborná obranná činnost našeho celého týmu včetně káji v bráně. Bohužel v 11.minutě jsme špatně vyhodili puk my a soupeř nás potrestal střelou mezi kájovi betony. V 15.minutě to bylo 1:2, to z kontru jsme nezachytili dorážku střely. Ve 20.minutě jsme vyrovnali, spoza branky nahrával david, michal krásně z první nedal šanci brankáři hostí. Hned o minutu poté, tj. ve 21.minutě jsme již vedli, to po akci dnes první útočné lajny a nahrávkách na jeden dotek mezi honzou, jarou, který za sebou našel mildu, prostřelil milda z levého křídla vše před sebou. Hrál se hokej nahoru dolů, oba týmy byly velmi nebezpečné hlavně v přechodu do útočného pásma. Ve 27.minutě jsme již vedli 4:2, to z buly nahrával radan a david střelou nad ledem zakončil nezadržitelně. Ve 29.minutě soupeř snížil na 4:3 po rychlém protiútoku a dorážce. A ve 34.minutě bylo opět srovnáno, na 4:4 dávali hosté opět po rychlém kontru, když jsme propadli v našem útočném pásmu a kluci Kaba nám ukázali, co je to rychlost. Do konce první půle jsme překlopili skóre na naši stranu, na 5:4 navyšoval honza, to když vymetl střelou šibenici, akci rozjížděl, a našel za sebou honzu, v kontru jara. Do šaten jsme šli tedy za vedení 5:4.

 

 


V kabině jsme se ujistili, že naše taktika platí, bylo to hodně otevřené, soupeř, tak jak my, hrál velmi dobrý hokej a góly byly jak na houpačce, mohlo to býti gólově jakkoliv. Ve 46.minutě jsme vedli 6:4, michal zachytil rozehrávku soupeře, vyslal davida do brejku a davča pod víko skóroval. Ve 49.minutě to bylo 6:5, tým Kaby nás zavřel v našem obranném pásmu a dorážel střelu před brankou. V 60.minutě po buly a zpět nahrávce na raďase, mildu, střílel honza z první po ledě, skóre tedy 7:5. V 64.minutě jsme navyšovali na 8:5, to jara vybojoval puk v útočném psámu napadáním soupeře, našel bráchu miru, jeho střelu brankář soupeře ještě zpacifikoval, ale všudybyl milda to dokončil a nezištně dorážel. No v 70.minutě jsme vedli již 9:5, to si to krásně vyměnili v útočném pásmu na modré tomáš na mildu, tomáš si najel k brance a po nahrávce z prní krásně k levé tyčce po zemi zasunul kotouč do branky. To již vypadalo velmi nadějně, co se týče výsledku a hlavně naše hra byla ještě lepší, než ta v první půli. Do konce zápasu jsme již desátý gól nepřidali, navíc soupeř snížil při přesilovce, když jsme tečovali vystřelený puk od modré do protipohybu káji. Na konci zápasu jsme poděkovali našim fandům a šlo se to zapít do hospůdky na staďáku. Krásný sobotní večer.

 

 

Resumé utkání:

 

V dnešním zápase jsme dokázali zvítězit nad výborným soupeřem a doufám si tvrdit, že skóre odpovídá ději na ledě. Zápas to byl nahoru dolů a snad byla i radost se na to dívat. To my na ledě jsme si to určitě užili.


Z našich hráčů je potřeba pochválit úplně všechny, super kluci. Pokud bych měl ještě někoho vyzdvihnout, tak snad hru obrany a z útočníků bych rád zmínil radana, honzu. Ale super zahráli všichni a jen tak dále.

 

 

 


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 691414
Měsíc: 11929
Den: 400