Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.kolo PO ML 2019-20 : NHÚ - HC Plums 7:5

4.kolo PO ML19-20.

Ve 4.kole nadstavby ML19-20 nás čekal zápas s týmem HC Plums.

 
Tým HC Plums, snad asi z Heřmanova, pokud to říkám správně,je nováčkem naší ML. Tým je to však velice zkušený.
 
Letošní první zápas jsme prohráli 1:7.
 


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu na tyto formace:

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Radek
Mucha Jaromir (A)
Novotný Radek
Navrátil Michal
2.Pětka
Necid Josef
Požár Pavel
Strádal David
Strádal Milan (A)
Necid Jan
 
Náhradníci
 
 

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - HC Plums 7:5 (3:4) - STATISTIKY - více zde 
 

Na náš první novoroční hokej jsme se sešli opět v plném počtu a měli týmu Plums co "oplácet", v minulém vzájemném zápase jsme si "vylámali zuby" na jejich brankáři...
 

Úvod zápasu byl takový oťukávací, ale bylo znát, že soupeř i my se snažíme hrát "hokej". V 7.minutě jsme se ujali vedení, to při naší přesilovce, po nahrávce či střele od miry střílel po ledě honza a vymetl spodní levý roh. Následovala pětiminutovka týmu Plums, když jsme inkasovali až na skóre 1:4. Bylo to ve 12., 13., 15. a 17.minutě, vesměs po rychlých kontrech a umístěných střelách z brejku. Zkusili jsme něco změnit a tak se vyměnili naši gólmani. Naštěstí jsme se hned vrátili do zápasu, když si přes střední pásmo vyměnili puk jara s michalem a jara zakončoval po ledě k tyčce po nezištné finální nahrávce od míši na 2:4, to běžela 19.minuta. Ve 21. minutě to bylo již 3:4, to jsme rozjeli rychlý kontr a po ose radan, jara a jeho zpětné přihrávce na michala, který svým zakončením pod víko nedal brankáři šanci. Stav 3:4 i přes šance na obou stranách vydržel až do konce první půle.

 

V půlce jsme trochu nabrali síly a šli opět na to. Hned jsme na soupeře vlétli a chtěli jsme utkání otočit v náš prospěch. Ve 42.minutě jsme vyrovnali, to při závaru v útočném pásmu zakončoval davids před bránou střelou pod víko, na gól mu nahrávali milda a spoza branky honza. Soupeř ještě skóre přetáhl na svou stranu v 55.minutě po střele od modré, stav byl 4:5. My jsme vyrovnali v 64.minutě, po střele z kruhů opět pod víko, střílel milda. Nahrávali kluci z lajny, tedy honza a davids. V 74.minutě jsme dali rozdílový gól, to po buly v útočném pásmu, které vyhrál radan, střílel pepe a před bránou vyražený puk nezištně pod víko dorazil jaram. Už to vypadalo nadějně, lehce jsme se zatáhli, čelili náporu hostí a nakonec ještě v poslední minutě jsme navýšili skóre na 7:5. To z brejku po nahrávce od pepeho zavěsil opět pod víko davids. A to už byl konec. 

 

Resumé utkání:

 

 

Dnes jsme byli mnohem efektivnější než náš vzájemný první zápas a to také rozhodlo. Navíc otočení skóre ze stavu 1:4 stojí za velikou pochvalu. Týmu soupeře děkujeme za výborný výkon a za velmi férovou hru.

Dnes nutno pochválit všechny kluky, snažili jsme se makat nadoraz a nakonec jsme slavili úspěch, hoši díky.

 

 

 P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 692264
Měsíc: 12222
Den: 638