Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.kolo EML 2009-10 : NHÚ - SANBORN VM 1:7

Podrobnosti z našeho 4.utkání v EML ročníku 2009 - 10 s týmem Sanborn VM ze dne 18.10.2009  
V neděli 18.10.2009 v dopoledních hodinách jsme začali náš další zápas letošního ročníku ML, jednalo se již o čtvrté utkání základní části.

V tomto kole nás čekal zápas s jedním z aspirantů na vítěze letošního ročníku ML a mimo jiné i vítězem předloňského ročníků ML, zápas s týmem Sanborn VM. Tento tým letos kráčí suverénně tabulkou bez ztráty "kytičky" a tak jsme se měli na co těšit.

Na tento tým poslední ročníky sice neumíme zahrát, i  tak však naše celková bilance není  až tak špatná (statistická bilance 5:5, 4:3, 1:7, 2:8, 1:4, 4:8).
Minulý ročník jsme tedy oba zápasy prohráli a to skórem 1:4 a 4:8

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, dokonce ani kompletní dvě formace :
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Necid Josef
Vacula Josef
Pokorný Pavel
Jelínek Jiří
2.Pětka
Požár Pavel

Navrátil Michal
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír (A)

Náhradníci
Krejska Bořivoj (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Strádal Radek (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Novotný Radek (omluven)
Cink Lubomír (omluven)
Komínek David (omluven)




PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : SANBORN VM 1:7 (0:2) - STATISTIKY - více zde 

Dnešním zápasem jsme vstupovali již do čtvrtého kola letošního ročníku.  Za soupeře nám byl zatím suverénní tým Sanborn VM, takže "karty předpokládáného vítěze utkání byly jednoznačně  rozdány".
Stále se potkáváme s nekompletností našeho týmu, což se projevilo dnes dokonce i nedostatečným počtem hráčů na dvě kompletní formace. Nutno podotknout, že i tak jsme se na ledě s tímto faktem vypořádali statečně.
 
V úvodu zápasu nás tým Sanbornu zatlačil do našeho obranného pásma a několikrát zahrozil ošemetnými situacemi před naší bránou. K tomu také přispělo naše vyloučení hned v úvodu zápasu, naštěstí jsme oslabení, tak i další fázi zápasu přežili bez úhony. Postupně se hra začala vyrovnávat, v první patnáctiminutovce to bylo na šance překvapivě jen lehce v náš neprospěch. Brankáře Sanbornu jsme však zaměstnávali spíše jen střelami ze vzdáleností, které měl pod svojí kontrolou. Přibližně ve dvacáté minutě jsme již však kapitulovali. Gól padl po rychlém protútoku a umístěné střele k tyčce. Po gólu jsme se oklepali a hned v zápětí se nám naskytla možnost vyrovnat. Samostatný nájezd našeho Pepíka V. však brankář Sanbornu výtečně zneškodnil. Od pětadvacáé minuty jsme byli dvakrát po sobě vyloučeni a při druhé přesilovce jsme inkasovali druhý gól. V dalších deseti minutách se nám opět nepodařilo využít dva nájezdy, tým Sanbornu nás tlačil, my jsme využívali rychlé kontry, bohužel bez gólového úspěchu. Těsně před koncem první půle ještě Milda překvapil hostujícího brankáře dalekonosnou "žabičkou", puk však bohužel skončil jen na břevně branky týmu Sanbornu. První půle byla tedy za námi, do šaten jsme odcházeli za stavu 0:2, s čímž se dalo určitě ještě něco dělat.

O přestávce jsme se snažili hlavně povzbudit, bylo stále o co hrát a náš výkon byl docela sám o sobě překvapující v dobrém slova smyslu.  V první fáze druhé půle jsme se snažili co nejvíce tlačit před bránu soupeře, což se nám sice dařilo, bohužel stále však bez gólového efektu. V sedmé a osmé minutě jsme byli vyloučeni a soupeři se naskytla velká možnost při dvojnásobné přesilovce. Za přispění všech sil jsme odolali a "nadechli" se k náporu. V této fázi jsme zatlačili tým Sanbornu před svoji bránu, obraz hry se změnil, byl to nyní Sanborn, kdo spoléhal spíše na protiútoky. Náš útočnější styl vyústil nakonec ve snížení skore na 1:2. To byla na ledě naše druhá útočná formace, napadáním vybojoval puk Jara, následovala nahrávka na Pajina, jehož střela sice brankáře neohrozila, naštěstí se však dostala k Milanovi, který již věděl jak zakončit. Svůj projektil po ledě skončil mezi betonem a tyčkou brankáře soupeře. Od této chvíle se na ledě spustil boj o každý kousek ledu, hra byla vyrovnaná, čekalo se, na kterou "misku vah" se přikloní to štěstíčko v podobě vstřeleného gólu. Byl to soupeř, kterému se to povedlo, poté již naše hra upadla jen do průměru. To běžely minuty 17, 19, 21 a 23, kdy jsme inkasovali a skóre tak narostlo až na stav 1:6. Góly padly po individuálních akcích hráčů Sanbornu, většinou bez nároku naší obrany a Benyho. Poslední šestý gól jsme inkasovali navíc v našem oslabení. Za tohoto stavu již bylo o zápasu rozhodnuto, tak jak jsem již podotknul, od této chvíle se nám již moc nedařilo. Ve 27.minutě jsme inkasovali ještě další, již sedmý gól. Do konce utkání jsme se ještě sice snažili co nejvíce ohrozit branku hostí, opět jsme však nevyužili několik šancí a na výsledku se tak již nic nezměnilo.  S konečným hvizdem rozhodčího Radka N., který podal bezchybný rozhodcovský výkon, jsme odcházeli do šaten s nelichotivým výsledkem, který se však nakonec dal i dle předpokladů očekávat.     
 

Resumé utkání:
Bohužel dnešní prohra byla spravedlivá, i když to skóre nebylo asi tak jednoznačné, jak vypadá. Nezvládli jsme druhou fázi druhé půle, snad nám i došly síly, soupeř nás přehrál a ukázal nám, jak se mají proměňovat šance.
K hodnocení hráčů, skóre skončilo  nepříznivě a tak bych nerad někoho vyzdvihoval. Myslím však, že všichni naši hráči podali velmi dobrý výkon, na který se dá v dalších zápasech určitě stavět.

A příště již paté kolo a zápas s týmem Eurobagging.

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 689934
Měsíc: 12645
Den: 317