Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.kolo ML 2007- 08 : SANBORN VM : NHÚ 8:2

Podrobnosti z našeho utkání 4.kola ML 2007 - 08 s týmem SanbornVM ze dne 4.10.2007

Ve čtvrtek 4.10.2007 v 20:30 hod jsme začali náš čtvrtý zápas 5.ročníku ML ledního hokeje ve Velkém Meziříčí.

V 4.kole nás čekal zápas s jedním z aspirantů na vítěze letošního ročníku ML a mimo jiné i vítězem loňského ročníku 06-07, tedy zápas s týmem Sanbornu VM. Tento tým neztratil v letošním ročníku zatím ani bod, po třetím kole mu patří třetí příčka se skórem 25:4. Soutěží prochází tedy zatím suverénně.
Na tento tým umíme zahrát, v předchozích ročnících Městské ligy máme se Sanbornem bilanci vyrovnanou (5:5, 4:3, 1:7).
Dnešním zápasem jsme si však bilanci pohoršili .

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Strádal Radek
Burian Michal
Vacula Josef
Novotný Radek
Jelínek Jiří
2.Pětka
Požár Pavel
Krejska Bořivoj
Jaša Vlastimil
Strádal Milan (C)
Mucha Jaromír (A)

Náhradníci
Mucha Miroslav (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Pokorný Pavel (omluven)
Cink Lubomír (omluven)




PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

SANBORN VM : NHÚ BALINKA 8:2 (6:1) - STATISTIKY - více zde 

Po prvních třech kolech pro nás zatím celkem lichotivá bilance, umístění někde uprostřed tabulky a hlavně náš herní projev ukazoval, že bychom mohli tým Sanbornu docela pozlobit, příp. bychom mohli i výsledkově překvapit. Do zápasu jsme šli tedy sebevědomně a s taktikou, která se již vícekrát proti tomuto soupeři osvědčila.
Bohužel během prvních patnácti minut zápasu bylo o celkovém výsledku rozhodnuto.

Pokud bych měl komentovat zápas podrobněji, můj pohled a hodnocení vyzní takto.
V úvodu zápasu na nás tým soupeře vlétl a již ve třetí minutě jsme obdrželi první branku. Poté začali rozhodčí vylučovat, jak na straně Sanbornu, tak i u nás. V jedné z prvních našich přesilovek se nám podařilo vyrovnat. Náš Radek Strádal, dnes obránce, zatáhl pěkně puk téměř přes celé hřiště do obranného pásma soupeře a střelou překvapil hostujícího brankáře. Bohužel tento gól nás dnes nenastartoval. Snažili jsme se až moc bránit a bohužel jen s jedním napadajícím útočníkem jsme nestačili zastavovat rychlé akce soupeře, který nás velmi často přečísloval. K první části utkání nutno podotknout, že jsme průběžně inkasovali další góly. Hrozivé skóre zastavila až přestávka a to bylo 6:1. Na některých našich hráčích byl vidět až příliš velký respekt ze soupeře, s kterým se však v poli dala hrát i vyrovnná partie. Bohužel většina gólů v naší síti byla zapříčiněna hlavně našimi individuálními chybami, jako např. nepokrytí hráčů, příp. ležérnost v soubojích. To, co nás v předchozích zápasech zdobilo, se jakoby v dnešní první půli vytratilo. Přesto mohu již dopředu říci, že v druhé fázi utkání jsme našli, tedy alespoň doufám, opět naši hru, která přináší úspěchy a radost z hokeje.

Po přestávce, kdy se konala "bouře" v naší kabině, jsme začali konečně již hrát, taktiku jsme částečně změnili a začali jsme napadat ve více útočnících obránce soupeřícího týmu. V průběhu další hry bylo vidět, že napadání již při rozehrávce týmu Sanbornu očividně nesvědčilo a dělalo problémy. Toto bylo vidět i na vyrovnaném počtu zakázaných uvolnění, která již nebyla jen na naší straně. Průběh hry se nesl však stále v mírné převaze soupeře. Šance se však rodily nejen u nás, brankář Sanornu musel svůj tým také podržet. V polovině druhé části hry jsme inkasovali další gól. Tato branka nás nepoložila a v naší zlepšené hře jsme pokračovali dále. Velice brzy se nám podařilo korigovat. Zaúřadovala dvojice Radek S. a Pepík Vacula. Po pěkné akci, střele Radka S. a dorážce Pepíka V. to bylo opět "jen" o pět gólů.
Do konce utkání byla hra již celkem vyrovnaná. Když už se zdálo, že další gól nepadne, po rychlém brejku zakončil své sólo blafákem jeden z kanonýrů týmu soupeře a zakončil utkání do konečného skóre 8:2 pro tým Sanbornu.


Resumé utkání:
Bohužel dnešní prohra ukazuje spravedlivé vyjádření poměru sil na ledě. Utkání jsme nezvládli takticky a až druhá půle naznačila, že můžeme odehrát i důstojná utkání s TOP týmy ML.
K hodnocení hráčů, dnes jsme se kolektivně zasloužili o konečné nepříznivé skóre. Na naší straně však byli i hráči, kteří vyčnívali nad průměr. Jmenovat je zde však nebudu, poněvadž prohra hovoří sama o sobě.
Uvidíme, jak dopadne další důležitý zápas proti týmu Pikárce.

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 14
Celkem: 692028
Měsíc: 12063
Den: 499