Jdi na obsah Jdi na menu
 


5.kolo ML 2011-12 : NHÚ - HC FARMA MĚŘÍN 4:8

Naše páté letošní mistrovské utkání ML 2011-12.

Ve čtvrtek 27.10. v předvečer státního svátku jsme sehráli další zápas ML, tentokrát již  pátého kola ML 2011-12.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Měřína, tedy Farma Měřín. S tímto týmem jsme odehráli soutěžní utkání naposledy v loňské baráži do EML a  dále i náš první letošní přátelský zápas (5:6). Zápasy s Měřínem byly vždy vyrovnané,  korektní a svižné. Všichni aktéři se tedy určitě těšili na dobrý hokej.
Tým Farmy je po 4.odehraných kolech až na 9.místě, čemuž určitě neodpovídá kvalita kádru.
 
S tímto týmem se setkáváme na ledě již dlouho, naše bilance je lehce příznivá a výsledkově to v zápasech vypadalo prozatím takto : ML 1:2, 8:3, 0:0, 3:2, 0:3, 2:1, 4:4, 2:5, 6:3.
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Necid Josef
Strádal Radek (A)
Vacula Josef
Strádal Milan (C)
Mucha Jaromír
2.Pětka
Požár Pavel
Badalík Miroslav
Jaša Vlastimil
Novotný Radek
Jelínek Jiří

 

Náhradníci

Mucha Miroslav (stopka R.S)
Veselý Petr (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Hlaváč Lubomír/Cink Lubomír (zranění)
Burian Michal (omluven)

Krejska Bořivoj (omluven)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :


NHÚ BALINKA - FARMA MĚŘÍN 4:8 (3:5) - STATISTIKY - více zde 

K dnešnímu zápasu jsme měli nastoupit v dostatečném počtu hráčů, omluvenky těsně před zápasem a snad i brzký start zápasu v pracovní den zapříčinilo, že jsme nakonec byli rádi, že nás na úvodní buly vyjelo deset hráčů v poli.

 

Od prvních minut se začalo utkání odvíjet ve svižném tempu, ale převážná část hry se odvíjela na naší polovině. Náš úvod zápasu se výrazně podobal utkání s týmem Tasova, u všeho jsme byli pomalejší a jako bychom se snad ještě zapomněli v šatně. A tak se nebylo ani čemu divit, že jsme již ve třetí minutě inkasovali poprvé, to v našem oslabení. Na další góly se bohužel nečekalo dlouho, to v 7.minutě to bylo již o dva góly. Soupeř nás výborně napadal a prakticky nám znemožnil rozvinout jakoukoliv akci směrem dopředu. Naše hra byla vždy o krok pozadu za týmem Měřína a Farma skóre dále navyšoval. Další góly jsme dostali v 11. a 14.minutě, skóre v tuto dobu vypadalo hrozivě 0:4. Našemu čtvrtému gólu v naší síti nepomohl ani oddechový čas, který jsme si vyžádali za stavu 0:3. Až po 15.minutě zápasu jsme se trochu "chytli", nastartoval nás náš gól v téže minutě. To se po rychlém protiútoku dostal k puku Milda a svůj brejk zakončil umístěnou střelou vedle obránce. Utkání jsme opticky herně vyrovnali a začali jsme se stále více osmělovat. Do konce první půle se nám podařilo utkání ještě zdramatizovat. Ve 21.minutě se nám podařil další brejk, když jsme zachytili puk před útočnou modrou, Vlastík J. nahrával,  Jara unikl po pravém křídle, jeho střelu brankář hostí ještě vyrazil, před bránou stál naštěstí Radek N., který puk dorazil za bezmocného brankáře. V 30.minutě utkání se rozjel z našeho pásma Pepa N. a svoji obvyklou akci zakončil přesným prostřelením brankáře hostí. Stav 3:4 vypadal v tuto chvíli opět nadějně. Do konce první půle jsme však ještě inkasovali my, to jsme zase pykali za naše vyloučení, gól padl v 34.minutě zápasu. Do šaten se tedy odcházelo za nepříznivého stavu 3:5.

 

V šatně jsme se snažili povzbudit, za týmem hostí jsme herně zaostávali, taktika byla tedy jasná, více bruslit a držet si hlavně své herní pozice.
Do druhé půle jsme vlétli plni odhodlání a hrál se rychlý hokej. Na nás bylo vidět, že jsme se zlepšili, tým hostí však ve svém tempu nepolevil a tak se odehrával vyrovnaný hokej s dosti šancemi na obou stranách. Přibližně v 55.minutě jsme inkasovali šestý gól. To už začínalo vypadat opět beznadějně, naštěstí jsme se opět vrátili do zápasu naší využitou přesilovkou v 60.minutě utkání. To po vhazování a příhře Radka N. za sebe na Miru B., jeho střele a dorážce Radka N. bylo opět veseleji. Stav 4:6 vydržel opět jen pět minut a zase jsme inkasovali. Jak jinak než v našem oslabení. V 75.minutě to bylo již 4:8, již osmý gól jsme dostali z dalšího oslabení po neštastném nastřelení puku do našeho hráče spoza brány. Již nic více se na ledě neudálo a utkání tedy ve férovém duchu dospělo až do konce. Bohužel z našeho pohledu určitě s nepříznivým výsledkem.


 

Resumé utkání:

Co říct závěrem, dnes jsme na tým Farmy neměli, u všeho jsme byli druzí. Když jsme se začali dostávat do zápasu, tým Měřína nás vždy "dorazil" dalším gólem. A i to štěstíčko jsme si dnes nevybrali, myslím, že dva naše góly byli dokonce i vlastní. To však nic nemění na faktu, že soupeř si vítězství dnes jednoznačně zasloužil.

Z našeho týmu těžko někoho vyzdvihovat, když se prohraje. Dva góly Radka N. však za zmínku určitě stojí, Radku jen tak dále.

Nakonec zbývá snad ještě pogratulovat našemu tradičnímu soupeři z Měřína, který byl dnes lepší a předvedl velmi kvalitní výkon i v jeho nekompletní sestavě.

  

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 6
Celkem: 681578
Měsíc: 11563
Den: 542