Jdi na obsah Jdi na menu
 


5.kolo ML 2011-12 : NHÚ - OŘECHOV-RONOV 4:2

Naše 5 utkání ML 2012-13.

V sobotu 3.11.2012 jsme odehráli naše páté utkání městské ligy ročníku 2012-13.

V tomto kole nás čekal zápas s týmem Ořechov-Ronov , obce nedaleko městečka Křižanova či Osové Bitýšky, která se v poslední době proslavila spíše kalendářem místních "hasiček", než-li hokejem. I tak nás čekal těžký "bojovník" a hlavně velká neznámá, tým z Ořechova "přestoupil" do ML ve VM ze sousední ligy BHL ve Velké Bíteši.

S tímto týmem jsme se setkávali na ledě v hodně dávné minulosti a to hlavně na ledě velkobítešské arény, naše bilance do roku 2007 byla velmi příznivá a činila z osmi utkání sedm vítězství. To je však již minulost, dnes nás čekal ostrý test týkající se současnosti.
 


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Urbánek Tomáš
1.Pětka
Strádal Radek
Mucha Miroslav (C)
Vacula Josef
Hlaváč Lubomír
Komínek David
2.Pětka
Necid Josef
 Badalík Miroslav
Mucha Jaromír
Novotný Radek / Jelínek Jiří
Strádal Milan

Náhradníci
Požár Pavel (připraven)
Cink Lubomír (zranění)

Jaša Vlastimil (omluven)

 Benáček Karel (omluven)

Veselý Petr (omluven)

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - OŘECHOV-RONOV 4:2 (1:1) - STATISTIKY - více zde 

 

V dalším zápase letošní sezóny jsme nastoupili tedy proti úplnému nováčkovi MHL a to týmu Ořechova-Ronova.

 

Začátek zápasu se nesl v duchu oťukávání obou týmů. Kombinace na obou stranách poněkud vázla, což bylo zapříčiněné i nekvalitním ledem a tak první šance zápasu se rodily především po brejkových akcích.  Brankáři však stáli na svých místech. Postupem času se zápas rozjel do slušného tempa, kdy jedna akce střídala druhou. Po jednom z více závarů v soupeřově třetině se nám podařilo misky vah překlopit na naši stranu. Milan našel na modré čáře volného kapitána Mirka, a tomu se podařilo prostřelit gólmana. Běžela 15 minuta zápasu. Tento gól vnesl do našich řad uklidnění a od této doby jsme začali být lepším týmem, což podpořilo i několik přesilovkových výhod. Stav však zůstával stále neměnný, neboť šance se nám jako již tradičně nedařilo zužitkovat. Ke konci první půle zápasu jsme se zatáhli a začali bránit jednobrankový náskok, což se nám stalo osudné. Po několika závarech v naší třetině se podařilo soupeři vyrovnat. Střelu od modré, útočník soupeře před naším gólmanem tečoval a změna směru černého nesmyslu znamenala vyrovnání. To běžela 37minuta zápasu a nebýt výborného zákroku našeho gólmana těsně před odchodem do šaten, mohlo být ještě hůře.

 

V šatně jsme udělali pár změn ve složení útočných trojic a šlo se opět na to. Tyto změny se nakonec ukázaly jako rozhodující a prakticky v první třetině druhé půle jsme rozhodli o osudu celého zápasu. Do soupeře jsme se zakousli a hned po pěti minutách se nám podařilo vrátit vedení na naši stranu. Důsledným napadáním jsme se v útočném pásmu zmocnili puku a Milan po samostatné akci neměl problém v zakončení, kdy po blafáku upravil na 2:1 již v 50minutě. Soupeře jsme v této fázi přehrávali a po pěkné akci, která začala v našem obranném pásmu, jsme se několika doteky dostali až před soupeřovu branku, kde již Milan po pěkném vyšachování od PepíkaV neměl problém usměrnit puk do poloprázdné branky. V 65minutě jsme tedy zvýšili stav na 3:1. O dvě minuty později bylo ještě veseleji. Naskytlo se nám výhody přesilové hry, kterou jsme prakticky v zápětí využili. Po pěkné akci celé naší elitní útočné formace zakončoval David do poloodkryté branky po pěkné přihrávce od PepíkaV.   Stav utkání 4:1 se zdál být dostatečný a tato skutečnost jakoby nás ukolébala. Přestali jsme bruslit a soupeř začal vystrkovat drábky. V těchto chvílích jsme se spíš bránili a za tuto pasivitu jsme byli potrestáni. Po střele od modré jsme obdrželi druhý gól, to probíhala 70minuta zápasu. Tlak soupeře se nám podařilo částečně otupit i oddechovým časem a tak zápas postupně dospěl beze změny stavu do svého konce. 
MM


Resumé utkání:

V utkání jsme byli dnes o ten malý kousek lepší a tak vítězství bylo zasloužené.  Soupeř dnes doplatil především na svou nedisciplinovanost.

A teď se již připravit na další zápas a to s týmem OPELu, který je našpikovaný „exligovými“ hvězdami.   

 


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 690390
Měsíc: 12654
Den: 530