Jdi na obsah Jdi na menu
 


5.kolo ML 2016-17 : NHÚ - HC River 4:4

5.kolo ML 2016-17.

Dne 28.10.2016, tedy na státní svátek, jsme odehráli další zápas ML, tentokrát 5.kola ML 2016-17.

 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem HC River VM.
 
S tímto týmem se setkáváme na ledě od startu ML, naše bilance je vyrovnaná, výsledkově to vypadalo prozatím takto 6:1, 1:1, 6:0, 2:1, 6:3, 4:1, 0:3 (5:0), 3:3, 1:6, 2:3, 4:2, 6:2, 7:2, 3:9 a PÚ 3:2, 1:2.

 

Letos jsme s týmem River odehráli přátelský zápas s výsledkem 1:2.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu na tyto formace:

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Radek
Mucha Jaromír
Strádal Milan (A)
Cink Lubomír
2.Pětka
Badalík Miroslav
Necid Josef
Uchytil Tomáš
Novotný Radek
Navrátil Michal
 
Náhradníci
     



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - HC RIVER 4:4 (3:3) - STATISTIKY - více zde 

 

V pátek 28.10., tedy sváteční den a den volna jsme nastoupili k dalšímu zápasu ML, dnes proti týmu HC River. Oba týmy se tedy velmi dobře znají, v prvním letošním zápase přátelském zápase jsme prohráli a dle postavení v tabulce byl tým River "mírným" favoritem zápasu.
 

Na led se nám dnes asi moc nechtělo, moc jsme se nerozbruslili a tak se nebylo čemu divit, že po deseti minutách jsme prohrávali již 0:2 a byli jsme pod nátlakem týmu HC, který v úvodu zápasu dominoval. První gól padl hned po buly, tedy téměř v nulté minutě po úniku, druhý gól jsme dostali v naší přesilovce po chybě na útočné modré. Naštěstí jsme přesilovku ještě využili, to na konci jsme zatlačili soupeře v jeho obranném pásmu a po nahrávce mildy, střele či nahrávce jary před bránu dorážel, kde se vzal, tu se vzal, útočně naladěný kapitám mira. Naštěstí zívající volnou branku trefil, tak vrátil náš tým do hry a ukázal, že je správný kapitán. Opařeného soupeře jsme dokázali přelstít ve 14.minutě, když jsme pro změnu využili naše oslabení my. To soupeř nepochopitelně nahrál ve svém obranném pásmu na modrou, kde stál volný tomáš a "překvapivě" tvrdou dělovkou překonal brankáře soupeře. Góly padaly dál, hned v 18.minutě zase utekl River, to nás jednoznačně vyšachoval a razantně zakončil pod víko. Soupeř byl v první půli lepší, byli jsme stále pod útočným náporem a tak jsme vyráželi do protiútoků. Ten se nám podařil v 31.minutě, když brácha a brácha si to vyjeli, obranář mira našel jaru v nájezdu dva na jednoho, no a blafák skončil mezi betony brankáře HC. Do konce první půle jsme to byli my, kdo udržel skóre utkání, přežili jsme i přesilovku pět na tři. Kája se rozchytal a dokazoval svůj um.

 

Stav 3:3 byl pro nás dobrý, přece jen soupeř byl herně v první půli na tom lépe. Sestavu jsme neměnili, jen jsme se povzbudili, milda řešil s fans míšou jonťáky a šlo se na věc. Na soupeře jsme vlétli a troufám si tvrdit, že v druhé půli jsme byli lepší, to však trochu předbíhám. Naše hra nesla v každém případě větší známky kvality, vytáhli jsme forčeking a obránci soupeře měli s tímto prvkem větší problémy. Tímto artiklem jsme vybojovali spoustu puků a snadněji jsme se tak dostávali do šancí. Hra to však byla každý chvilku tahá pilku a tak se opravdu čekalo na gól, který mohl padnout na obou stranách. My jsme z několika více šancí orazítkovali jen břevno a tak nás trestal soupeř v 62.minutě, když po našem závaru v útočném pásmu využil rychlý brejk. Do konce mnoho času nezbývalo, naštěstí se nám podařilo vyrovnat, to po našem protiútoku našel svou bojovností o puk nadvakrát tomáš míšu, který mazácky překonal dorážkou osamoceného brankáře ve svém teritorii. Super akcička. Do konce to bylo otevřené a skóre se i přes šance neměnilo, v 78.minutě jsme udělali hrubku, když se řítil útočník hostí na naši branku, byl zahákován, nebyl však očividně před naším hráčem a tak to bylo "jen" naše oslabení. To jsme s vypětím všech sil a lehkého zdržování přežili a tak na pomyslné časomíře svítilo na konci remízové skóre 4:4, pěkný zápas.

 

Resumé utkání: 

 

 

Co k zápasu dodat, myslím, že dnes jsme si nakonec remízu zasloužili, ale bylo to určitě náročné. Na začátku zápasu jsme byli nejprve zralí na ručník, postupem času jsme se zlepšovali, vystupňovali tempo, byli i lepší a nakonec se zase strachovali alespoň o ten jeden bod.

 

Koho dnes pochválit z našich hráčů, vyčníval dříč milda, který toho neskutečně najezdil a vybojoval, kapitán mira s raďasem předvedli krásnou obranno-útočnou hru a navíc i tomáš ukázal skvělou produktivitu. A zbytek týmu sekundoval, všichni hráli v těch našich momentech super hru, takže i kája, pepa, mira, lubin, raďas, míša a jara nezaostali za našimi dnešními stars. 

No a doufám, že nás výkon odrazí k ještě lepším zítřkům.....cheekylaughyes

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 691799
Měsíc: 11986
Den: 358