Jdi na obsah Jdi na menu
 


5.kolo ML PO 2016-17 : NHÚ - MĚŘÍN 4:6

5.kolo nadstavby ML 16-17.

Ve středu 25.10. večer jsme sehráli další zápas ML, tentokrát již pátého kola nadstavby ML 2016-17.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Měřína, bývalá nebo současná Farma Měřín. S tímto týmem se na ledě setkáváme velmi často a to nejen v rámci ML, ale i v přátelských či tréninkových zápasech. Všichni aktéři se tedy určitě těšili na dobrý a svižný férový hokej.
 
S tímto týmem se setkáváme na ledě již dlouho, naše bilance je téměř  vyrovnaná a výsledkově to v zápasech vypadalo prozatím takto : ML 1:2, 8:3, 0:0, 3:2, 0:3, 2:1, 4:4, 2:5, 6:3, 4:8, 4:6, 10:6, 4:4, 7:4.
 
Letošní první zápas jsme vyhráli 7:4.
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Filip Radek
1.Pětka
Necid Josef
Požár Pavel
Komínek David
Novotný Radek
Navrátil Michal
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Radek
Mucha Jaromír
Strádal Milan (A)
Uchytil Tomáš
 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - MĚŘÍN 4:6 (3:3) - STATISTIKY - více zde

 

K dnešnímu zápasu jsme nastoupili s dvěma pětkami do pole a ještě jsme měli v záloze další hráče, tedy docházka optimální. Čekal nás opět tým z Měřína, který je na vítězné vlně a tak se dal čekat zápas kdo z koho.
 

 

Od prvních minut jsme se snažili na soupeře vlétnout, hrál se hokej nahoru dolů. Šance byly také, ale až v 8.minutě se měnilo skóre. Byli jsme to my, kdo se ujal vedení. V útočném pásmu spoza branky nahrával před branku jara, milda puk převzal a krásně našel najetého bráchu raďase, no a skončilo to bombou pod víko. Bohužel jsme se po úvodní trefě nevyvaroli chyb a v 11. a 12.minutě to bylo 1:2. Nejdříve jsme reklamovali přihrávku rukou, rozhodčí však neodpískal, soupeř hrál dále a svoji šanci využil. Druhý gól jsme dostali po závaru před naší brankou, když jsme předtím nevyhodili puk z obranného pásma. V 17.minutě to byla opět remíza, 2:2, buly v útočném pásmu vyhrál milda. dal puk pod sebe či za sebe a tomáš s trochou dávky štěstí překonal měřínského brankáře. Poté jsme měli více šancí, ale ne a ne vstřelit gól. V 31.minutě nám soupeř opět gólově utekl, to jsme propadli ve středním pásmu a útočník hostí prostřelil radka. V 35.minutě jsme opět vyrovnali, v našem pásmu nahrál tomáš do jízdy davidovi, ten projel celým kluzištěm a blafákem doprava krásně zakončil. Do konce první půle už žádný gól nepadl.

 

O přestávce jsme se povzbudili a šli na věc. Herně jsme měli utkání sice více pod kontrolou než soupeř, ten nás však vyškolil v efektivitě. Ve 48.minutě jsme inkasovali v našem oslabení. V 66.minutě jsme dostali zbytečný gól z rychlého protiútoku. Do soupeře jsme "bušili", ale šance se rodily poskrovnu, převaha byla bohužel málo a neefektivní. V 72.minutě jsme vykřesali jiskřičku naděje, to milda nahodil puk, jara se jej zmocnil za brankou, nahrál před bránu zpět mildovi, který bekhendem zakončil k tyčce. Naděje stále žila, bohužel jen tři minuty, když jsme dostali opět zbytečný gól z protiútoku. Do konce zápasu byly vidět na ledě spíše již jen emoce než hokej a tak jsme bohužel nenavázali na minulé vítězné utkání v ML a utkání dnes prohráli.

 

Resumé utkání:

 

Co říct závěrem, dnes si myslím, že jsme podali dobrý výkon, bohužel nevedl k bodovému zisku. Soupeř byl velmi houževnatý, neustále nás napadal a hrál ten "nepříjemný hokej", na který neumíme. Takže pro nás za nula, soupeř dnes odcházel do šaten mnohem radostněji.

 

Koho dnes pochválit, všechny snad za bojovnost. Jak se však říká, po hodech přichází bída, což se dnes bohužel naplnilo.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 4
Celkem: 681387
Měsíc: 11420
Den: 587