Jdi na obsah Jdi na menu
 


5.kolo PO ML 2013-14 : Pikárec - NHÚ 3:2

16.zápas ML 2013-14.

V neděli ráno dne 26.1.2014 nás na ledě čekal pátý zápas PO ML 2013-14.

V tomto kole nás čekal zápas s týmem Pikárce.

S tímto týmem se setkáváme na ledě již dlouho, naše bilance je následující (PÚ 0:1, 3:6, 3:6, 7:4, 2:0) a (ML 2:6, 3:3, 4:0, 3:1, 4:5, 4:1, 2:1, 7:2, 4:3, 4:5, 5:0, 3:6, 7:4, 3:5, 5:13).
 
První zápas letošní sezóny jsme prohráli 5:13.
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Požár Pavel
Mucha Miroslav (C)
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Necid Jan
2.Pětka
Necid Josef
Kubát Petr
Navrátil Michal
Strádal Radek
Mucha Jaromír
Náhradníci
Novotný Radek
...

...



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

PIKÁREC : NHÚ BALINKA 3:2 (2:1) - STATISTIKY - více zde 

Do dalšího zápasu PO jsme nastoupili nakonec v deseti hráčích, i když se sestava před zápasem hodně měnila. Na dnešní zápas se přišel podívat Vlastík s Pokecem a tak jsme se chtěli předvést nejenom jim. Minulý zápas se nám povedl a tak jsme byli v očekávání, zda výkon dokážeme zopakovat.
 

Začátek zápasu se udával ve vysokém tempu, nutno říci, že lehce navrch měli v úvodu utkání hráči Pikárce, čemuž pomohlo i naše oslabení hned v úvodu zápasu. Postupem času a také po pár vhazováních v našem obranném pásmu jsme se vymanili z tlaku a začali přitápět také dnes domácím. Šance se střídaly na obou stranách a čekalo se na úvodní gól, který měl dát ráz utkání. A první gól padl ve 13.minutě, bohužel do naší sítě. Útočník domácích našlápl, dostal se do našeho pásma, stihl ještě objet branku a pod víko i zakončil. Hned ve 14.minutě se nám podařilo však vyrovnat. To jsme zatlačili soupeře v jeho pásmu, Pepík puk povodil, nahrál na modrou Mirovi, jeho střelu brankář ještě zpacifikoval, naštěstí však ještě zabojoval Honza N. a puk do brány svým důrazem "dotlačil". Skóre 1:1 svítilo na "časomíře" dalších skoro deset minut. V těchto momentech to byla hra nahoru dolů, avšak bez gólového efektu. Ve 21.minutě zaúřadoval Pikárec, to jsme nevyhodili puk z našeho obranného pásma, obránce domácích puk zachytil, nastřelil jej na bránu a dorážka již byla nechytatelná. V další fázi utkání jsme se hodně snažili vyrovnat, brankář domácích byl však jak nepřekonatelný. Ani přesilovky se nám moc nedařily a góly tak nepřicházely. Navíc se nám nepodařilo proměnit i dva či tři nájezdy na brankáře, nutno podotknout, že i soupeř v této "disciplíně" víckrát zaváhal. Do konce první půle již žádný gól nepadl a tak se šlo do šaten za našeho nepříznivého skóre.

 

V šatně jsme se snažili povzbudit, hlavně Milda to hodně burcoval a předvedl i pár názorných ukázek, jak se to má dělat, hrát. Sestava zůstala dle první půle, nebyl důvod něco měnit, herně jsme nezaostávali. A šlo se na věc, tempo nepolevovalo, hra se valila rychle ke svému konci. Na obou stranách se naskytly přesilové hry, ani jeden z týmů však dnes neměl svůj přesilovkový den. Hra plynula dále za stejného stavu a to až do 56.minuty. To po buly v našem útočném pásmu jsme nezachytili rychlý kontr a našláplého útočníka domácích a jeho střelu pod víko. K tomuto snad jen dodat, kdo umí, ten umí. Stav 1:3 v náš neprospěch vypadal už hůře, ale stále ještě řešitelně. V poslední dvacetiminutovce jsme vyvyinuli velké úsilí a soupeře jsme i hodně přimáčkli před jeho bránu, avšak ten gól ne a ne padnout. Snížení na 2:3 přišlo pozdě a to až v 79.minutě, kdy jsme zabojovali v našem útočném pásmu, Ráďa odstavil obránce, Jara puk převzal a z levého křídla pobídl Michala k zakončení z první. No a to Míša umí, vymetl levý horní roh svatyně výborného brankáře domácích. To už bylo však pozdě, stav 2:3 se již nezměnil a domácí se tak mohli radovat ze svého dalšího vítězství.


Resumé utkání:

Z herního hlediska našeho týmu to byl velmi dobrý počin, bohužel jak se říká, i se dvěmi góly se často nevyhrává. I přes prohru můžeme však najít v zápase pozitiva. Tým z Pikárce byl dnes prostě produktivnější, čímž si vítězství zasloužil.

Z hráčů bych rád i přes prohru pochválil celý tým, všichni příkladně makali a dřeli.


 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 693002
Měsíc: 12747
Den: 701