Jdi na obsah Jdi na menu
 


5.kolo PO ML 2015-16 : NHÚ - PIKÁREC 4:5

Náš 5.zápas nadstavby PO 15-16.
 

V pondělí večer dne 25.01.16 nás na ledě čekalo páté kolo nadstavby ML 2015-16.

V tomto kole nás čekal zápas s týmem Pikárce.

S tímto týmem se setkáváme na ledě již dlouho, naše bilance je následující (PÚ 0:1, 3:6, 3:6, 7:4, 2:0) a (ML 2:6, 3:3, 4:0, 3:1, 4:5, 4:1, 2:1, 7:2, 4:3, 4:5, 5:0, 3:6, 7:4, 3:5, 5:13, 2:3, 2:7, 6:11).
 
Zápasy minulý rok jsme prohráli 6:11.
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Filip Radek
1.Pětka
Necid Josef
Mucha Miroslav (C)
Navrátil Michal
Komínek David
Uchytil Tomáš
2.Pětka
Strádal Radek
 
Cink Lubomír
Novotný Radek
Necid Jan
Náhradníci
 
...

...



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : PIKÁREC 4:5 (1:3) - STATISTIKY - více zde

Vzhledem k pracovnímu týdnu jsme se sešli v hratelném počtu devíti lidí. Bohužel hlavně absence našeho tahouna a bojovníka na poslední chvíli byla mrzutá, ale i tak jsme do zápasu šli s cílem soupeře potrápit.

 

Od začátku se začal hrát rychlý hokej a bylo cítit, že soupeř opírajíc se o pár výjimečných individualit nám nedá vydechnout. První minuty na ledě překvapivě patřili nám a soupeře jsme uzavřeli v jeho třetině. Jednalo se však spíše o oťukávání, neboť o kvalitě soupeře jsme se přesvědčili záhy, když již v 5 minutě jsme poprvé inkasovali, přečíslení soupeře jsme nedokázali eliminovat. O dvě minuty později však dokázali srovnat po pěkné akci dvojice Honza a Tomáš, kdy druhý nekompromisně zavěsil. Po tomto gólu začal soupeř více bruslit a měl i malinko více ze hry. Přesto jsme však odolávali až do 15minuty, kdy jsme inkasovali podruhé, opětovně po rychlém přesunu přes střední pásmo, na který jsme nedokázali zareagovat. O pár minut později bylo ještě hůře, když soupeř využil své jediné dnešní přesilovky a střelou od modré zvýšil vedení na 1:3. Ve zbytku třetiny se hrál vyrovnaný hokej, kdy si hlavně své povinnosti plnili obrany. Do šaten jsme odcházeli s nepříznivým stavem, vzhledem k obrazu hry to byl však stav zasloužený.

 

O přestávce jsme pozměnili útoky a vrhli vše na jednu elitní lajnu. To se ukázalo jako dobrý tah a již v 45minutě jsme snížili, kdy aktivním napadáním vybojoval Miša puk a nedal soupeřovi gólmanovi šanci. O další 3 minuty bylo ještě lépe, když po překrásné akci našeho elitního útoku vyrovnal Miša. Akci rozjel David a přenechal Tomášovi, který nezištně našel Mišu, bylo srovnáno a začínalo se odznovu. Od této chvíle jsme převzali otěže zápasu a byli prakticky do konce zápasu lepším týmem. Odehrával se především souboj našeho elitního útoku ze soupeřovic golmanem, který vytahoval jeden famózní zákrok za druhým. Bohužel jak to už bývá, skóre se měnilo na druhé straně, kdy jsme neefektivním střídáním přenechali soupeřovi puk, který nevinou střelou od modré opět překlopil misky vah na svou stranu. I přes tento gól se průběh zápasu neměnil, našich šancí přibývalo a opětovně se nám podařilo vyrovnat v 64 minutě, kdy po další nádherné akci vymetl horní roh branky David, po akci, ne které se opět spolupodíleli Miša a Tomáš. Soupeře jsme mačkali, nastřelili tyčku, břevno a několik dalších tutovek neproměnili. Následně se nám dostalo i příležitosti přesilové hry, která však rozhodla o osudu utkání, místo abychom rozhodli, jsme soupeře nechali zajet do našeho obranného pásma a po nevinné střele jsme obdrželi šťastný gól. To běžela 70minuta utkání. I přes náš další tlak, se nám již vyrovnat nepodařilo. Hrdinou okamžiku mohl být Lubin, který v posledních sekundách jel sám na gólmana, ale koncovka, to byla dnes naše slabší stránka.

 

Resumé utkání:

Co k zápasu dodat, i přes výborného soupeře jsme si dnes nezasloužili prohrát. Především druhá půle byla plně v naší režii, bohužel hraje se na dvě třetiny a v té první to nebylo z naší strany úplně ono. Z našeho týmu musíme pochválit především elitní útok a určitě musíme vyzvednout výkon soupeřovic gólmana, na kterého jsme nenašli recept. Jinak nezbývá než soupeři k výhře pogratulovat.

Mira M.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 689772
Měsíc: 12726
Den: 318