Jdi na obsah Jdi na menu
 


6.kolo ML 2011-12 : HC RIVER VM - NHÚ 3:2

Náš letošní šestý zápas ML 2011-12.

V poslední říjnový den v pondělí 31.10.2011 v podvečerních hodinách jsme začali další zápas ML, tentokrát 6.kola.

 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem HC River VM. Proti tomuto týmu jsme hráli naposledy minulou sezónu, kdy jsme se střetli v rámci baráže o EML. Naše poslední vzájemné zápasy skončily pro náš tým výsledkově spíše nepříznivě. Tým HC RIver je po pěti kolech na 7.místě s bilancí dvě výhry a dvě prohry.
 
S tímto týmem se setkáváme na ledě od startu ML, naše bilance je příznivá, výsledkově to vypadalo prozatím takto 6:1, 1:1, 6:0, 2:1, 6:3, 4:1, 0:3 (5:0), 3:3, 1:6. Minulý rok jsme tedy odehráli zápasy se skórem 3:3, 1:6.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu na 2 formace:

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Badalík Miroslav
Mucha Miroslav (C)
Vacula Josef
Strádal Milan (C)
Jaša Vlastimil
2.Pětka
Necid Josef
Kubát Petr
Požár Pavel
Strádal Radek
Komínek David

Náhradníci
Novotný Radek (omluven)
Mucha Jaromír (omluven)

Jelínek Jiří (omluven)

Hlaváč Lubomír / Cink Lubomír (zranění)

Fiala Jiří / Veselý Petr (omluven)

Burian Michal / Krejska Bořivoj (omluven)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

HC RIVER - NHÚ BALINKA 3:2 (2:1) - STATISTIKY - více zde 

 

Po neúspěšném minulém utkání jsme vstupovali do tohoto zápasu s jasným cílem, opět se vrátit na vítěznou vlnu.

Našemu odhodlání nasvědčoval i vstup do utkání, kdy jsme byli aktivnější a vytvářeli si i zajímavé gólové šance. Neproměňováním jsme však nejspíš urazili hokejového boha a tak první gól padl do naší sítě, kdy po chybě v našem obranném pásmu jsme inkasovali ze střely vyslané z pomezí kruhů v 11minutě. Inkasovaný gól nás však nesrazil do kolen a již po dvou minutách se nám podařilo vyrovnat po pěkné akci a přečíslení. Po nádherné přihrávce Vlastika si elegantně našlápl Pepík a nedal gólmanovi šanci.  Povzbuzeni gólem jsme opět převzali otěže zápasu, soupeře přehrávali a ten hrozil jen z brejků. Po jednom takovém a náhodné střele se puk po dvou nešťastných odrazech v našem pásmu nešťastně dostal do naší klece, to běžela 25minuta. Opět jsme zbytečně prohrávali. Utkání začalo být nervóznější, soupeř se zatáhl a naše vyložené šance bravurně likvidoval famózní gólman soupeře. Tak se prakticky odehrával zbytek první půle, do šaten jsme tedy odcházeli s jednogólovým mankem.

Do druhé půle jsme lehce pozměnili sestavu, do útoku se vysunul bek Pepa a Pajin se zatáhl na své obvyklé místo. Nebylo prakticky co vymýšlet, soupeř naši bránu prakticky neohrožoval a tak nezbývalo, než všechny síly vrhnout do útoku.

Na začátku druhé poloviny se nám podařilo přežít přepůlenou přesilovou hru soupeře a prakticky následně jsme udeřili. Po sehrané akci našich dvou excelentních střelců se trefil Milan po asistenci Pepíka. Začalo se nám hned lépe dýchat. Bohužel další vyložené šance zůstaly nevyužity a tak opět vystrčil drápky soupeř a z ojedinělé akce se mu podařilo skórovat. První nájezd ještě bravurně zlikvidoval Karel v brance, avšak nedůsledné pokrytí najíždějících hráčů a další zbytečný gól v naší síti v 60minutě. Místo opětovného nátlaku však začalo být utkání opět nervóznější a tak místo našeho nátlaku jsme museli odolávat zbytečným oslabením, což naši hru otupilo prakticky na deset minut. Poté jsme všechny síly vrhli opět do útočení, avšak další skvělé zákroky soupeřova gólmana. Poslední šance se naskytla v posledních minutách, kdy i přes naše oslabení jsme soupeře sevřeli po celou dobu hry v menším počtu na ledě, avšak, obrovský závar před soupeřovou brankou s několika šancemi ve vyrovnání nevedl.

MM


Resumé utkání:

 

Co k zápasu dodat, herně jsme dnes nezklamali, nepřekonatelným se nám dnes stal soupeřův gólman. Přesto jsme dnešní zápas měli vyhrát. Ale utkání se hraje na góly a v tom dnes um a štěstíčko bylo na soupeřově straně. Snad příště………..


A příště jdeme po volném kole na tým SK Lavičky.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 6
Celkem: 681280
Měsíc: 11358
Den: 644