Jdi na obsah Jdi na menu
 


6.kolo ML 2012-13 : AUTO DOBROVOLNÝ VM : NHÚ 4:6

Náš letošní šestý zápas ML 2012-13.

Ve čtvrtek 15.11.2012 jsme ve večerních hodinách začali náš již letošní šestý zápas, momentálně základní části ML ve VM.
 
V tomto kole nás čekal tým Auto Dobrovolný VM, tedy tým, se kterým jsme hráli naposledy v sezóne 2010-11, minulý ročník nakoukl tým Opelu dokonce do extraligy a letos se však opět vrátil k nám do nižších "vod" ML.
 
Zápasy s týmem Opel bývaly vždy herně vyrovnané, i když poslední tři zápasy nedopadly pro náš tým vůbec dobře. Od těchto dob také nastupují a nastupovali za tým Auto Dobrovolný hráči, kteří nakoukli i do výkonnostního hokeje.
 
Pro oživení paměti, s tímto týmem jsme v naší historii odehráli jak několik zápasů ML, tak přátelských. Bilanci máme spíše vyrovnanou a výsledkově vypadá takto (PÚ 7:2) a (ML 4:1, 4:2, 6:2, 1:5, 3:12).
 
V sezóně 2010-11 jsme prohráli 1:5, 3:12.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Necid Josef
Strádal Radek
Mucha Jaromír
Strádal Milan
Vacula Josef
2.Pětka
Kubát Petr
 
Mucha Miroslav (C)
Novotný Radek
Požár Pavel

Náhradníci
Komínek David (omluven)
Veselý Petr (omluven)
Hlaváč Lubomír (omluven)
 Badalík Miroslav (omluven)
Jaša Vlastimil (neomluven)

 Cink Lubomír (zranění)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

AUTO DOBROVOLNÝ VM : NHÚ BALINKA 4:6 (1:4) - STATISTIKY - více zde 


Do zápasu s týmem Auto Dobrovolný jsme nastupovali v osmi lidech v poli a čekali ještě na příjezd devátého hráče, který by umožnil hru alespoň na dva kompletní útoky. To se nakonec podařilo a tak jsme mohli hrát od 15.minuty již s dostatečným počtem hráčů. Tým Auto byl favoritem, i když oba týmy nemohly předem vědět, co od druhého čekat, přece jen jsme se na ledě potkali naposledy před dvěma sezónami. Soupeř nastoupil určitě v té lepší sestavě a tak jsme se dnes museli vyburcovat k daleko lepšímu výkonu.

 
Zápas začal vyrovnanou hrou a oťukáváním, hra nebyla ani nijak překvapivě rychlá, tempo bylo spíše vyčkávací. Z letargie probudila oba týmy 9.minuta, to jsme se ujali vedení v utkání. Pepa N. přihrál Radkovi S. do brejku, ten se řítil na jednoho obránce s kapitánem Mirou M.. Ráďa natáhl obránce na sebe a nezištně přihrál Mirovi, který bekhendem po zemi do protipohybu brankáře také nezištně zakončil. Vedení nás vyburcovalo ke zvýšené aktivitě a začali jsme přebírat iniciativu. Tým Opel nás hlavně zlobil svými rychlými kontry a individuálními akcemi, na které má také vhodné hráče. Přibližně v 17.minutě jsme vedli již o dva góly. To Pepík V. zatáhl puk do útočného pásma, nahrál za branku Mirovi, ten s pukem začachroval a spoza brány za přispění obránce zasunul puk do brány domácích. Stav 0:2 v náš prospěch byl už hodně nadějný, a když jsme i přidali třetí gól ve 27.minutě, domácí tým byl zralý na time-out. Náš třetí gól vstřelil kanonýr Pepík. Nyní vybojoval Mira puk v obranném pásmu domácích a nahrál na pravé křídlo Pepíkovi, který dělovkou či střelou z první prostřelil domácího brankáře. Soupeř se nějak z této sprchy neoklepal a tak jsme mu přidali ještě čtvrtý gól. Nyní duo Pepík a Milan. Pepík spoza brány našel najetého Milana před brankou a ten opět střelou z první rozvlnil síť domácích. Skóre 0:4 vypadalo již jednoznačné, domácí byli zralí již na ručník, což nás však spíše ukolébalo, takže nakonec i tým Opel vstřelili svoji branku. Stalo těsně před zakončením první půle, přesně tedy v 38.minutě, jsme špatně rozehráli z našeho obranného pásma, přišlo zachycení puku domácíh na modré, střela, snad i teč, což nakonec vyplynulo v gól do naší sítě. Do konečného hvizdu se již však nic více dalšího nestalo a tak jsme šli do kabin se skórem 1:4 v náš prospěch.

 
V kabině jsme se snažili povzbudit a hlavně se nenechat uchlácholit poměrně vysokým vedením. Do druhé půle jsme však vstoupili typicky balinkovsky či česky, soupeř náš náskok "zlikvidoval" během necelých šesti minut. Druný gól domácích vstřelil útočník soupeře po střele od modré, která byla ještě tečována. Za dvě minuty to bylo již 3:4, to jsme nevyhodili puk po závaru před naší bránou, soupeři jsme namazali a gól si ještě k tomu téměř i vstřelili sami. Stav 4:4 byl vykonán v 46.minutě, to jsme chtěli zachytit střelu od modré před brankářem, namazali jsme však soupeři před prázdnou branku, výsledek gólové šance již znáte. Stav 4:4 v 47.minutě nyní oba týmy uklidnil a hrál se vyrovnaný hokej. Čekalo se, kdo bude nyní skórovat a překlopí tak výhodu na svoji stranu. To běžela 55.minuta a nám se naskytla přesilová hra. Zatlačili jsme soupeře a po akci, Pepíka V., nahrávce na Radka N., jeho vracečce spoza brány před branku dorazil Mira puk nad beton domácího brankáře. Gól nás dostal do vedení 5:4 a Mira tímto gólem zkompletoval svůj hattrick. Utkání pokračovalo dále, šance se střídaly na obou stranách kluziště. Našemu týmu se podařilo skóre navýšit v 64.minutě, to Pepa N. střílel po buly od modré, Pepík V. dorážel střelou ještě do tyčky, odraz před branku z první však využil Jara M.střelou pod víko. Do konce utkání jsme se již snažili skóre spíše udržet a to i za pomocí oddechového času. Zápas tak dospěl do konečné fáze s pozitivním výsledkem pro NHÚ.


Resumé utkání:

Dnes jsme byli lepším týmem, první půle byla ta lepší z naší strany, druhá část byla již hodně vyrovnaná z obou stran a rozhodovaly i maličkosti. Nesmím opomenout i naši katastrofickou šestiminutovku, pozitivní je, že jsme se velmi rychle "otřepali" z příšupu gólů do naší sítě. Všichni naši hráči podali velmi dobrý výkon, počínaje brankářem, přes obranu až konče útokem, byla vidět bojovnost, nasazení a i kvalita.
Pokud bych měl někoho dnes přece jen vyzdvihnout, byl by to náš kapitán Mira, kterému se podařilo vstřelit dokonce i hattrick, což se určitě tak často nepoštěstí. Výborně mu sekundovali i Pepík a navrátilec Kája v bráně. Celý tým však hrál dnes výborné utkání a zaslouží pochvalu.

Další utkání sehrajeme s týmem SPL Radostín n/O a to za týden..



P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 10
Celkem: 681163
Měsíc: 11275
Den: 666