Jdi na obsah Jdi na menu
 


6.kolo PO ML 2013-14 : Ořechov - NHÚ 3:5

17.zápas ML 2013-14 v podání NHÚ.

V neděli večer 2.2.2014  jsme odehráli naše šesté utkání nadstavby městské ligy ročníku 2013-14.

 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Ořechova, což byl podle posledních výsledků docela vyrovnaný zápas.
 
 
Zápasy minulého ročníku jsme odehráli s poměrem 4:2, 6:4 a 3:3.
Letošní první zápas jsme vyhráli 7:5.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Badalík Miroslav
Mucha Miroslav (C)
Necid Jan
Komínek David
Vacula Josef
2.Pětka
Necid Josef
 Požár Pavel
Mucha Jaromír
Novotný Radek
Navrátil Michal

Náhradníci
 Strádal Radek / 25 min
 

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

OŘECHOV - NHÚ BALINKA 3:5 (1:3) - STATISTIKY - více zde 
 

Dnešní zápas se dal nazvat zápasem o 5.-6. místo nadstavby o extraligu. Oba týmy potřebovaly vyhrát, aby se mohly posunout tabulkou vzhůru. Stopka dnes padla na bratry Ráďu a Mildu, ten se i tak připravil případně naskočit a burcoval nás z lavičky.

 

Hned úvodem bylo poznat, že to bude spíše než krásný hokej boj z obou stran o každý kousek ledu. My jsme se snažili od začátku napadat rozehrávku soupeře a tím eliminovat kombinace domácích. To se nám celkem i dařilo a dokonce jsme vstřelili i první gól zápasu. Přibližně v 7.minutě zachytil Jara křižnou přihrávku v útočném pásmu od domácího obránce a střelou švihem prostřelil domácího brankáře přes lapačku. Domácí vyrovnali v 9.minutě, když jsme nepokryli útočníky soupeře před naší brankou. I po inkasovaném gólu jsme si nadále vytvářeli šance, činili se obě naše pětky, druhý gól visel ve vzduchu, vše však stačil zpacifikovat brankář Ořechova. Postupem času to byly akce i nahoru dolů, kdy se několikrát mohlo povést pravidlo nedáš dostaneš, jak my, tak soupeř se zastřeloval. Ve 22.minutě jsme vybojovali buly v útočném pásmu. Radek na buly přiťukl Jarovi a ten z první vymetl pavučinu v bráně domácích. Poté jsme nevyužili i první naši přesilovou hru, tu naši druhou však ve 31.minutě zužitkoval David, když zabojoval před brankářem a zasunul puk po akci Pepíka spoza branky. Těsně s hvizdem první půle se to řítil Pepík na branku domácích, byl hákován a bylo nařízeno trestné střílení. To však náš kanonýr nevyužil, když mu brankář vystihl blafák a puk vypíchl. A tak se šlo do šaten za stavu 3:1 v náš prospěch.

  
Do druhé půle jsme nastoupili s cílem pokračovat v nastoleném tempu. Jakoby jsme však zůstali v kabině a hned v úvodu druhé části domácí snížili. Gól byl "kopírkou" našeho prvního inkasovaného, opět jsme zaváhali při dorážkách soupeře. Naštěstí hned za čtyři minuty, tj. v 50. minutě se trefil kapitán Mira. To po vyhraném buly od Radka, nahrával zpět na modrou Míša a Mira i za přispění domácích prostřelil vše v cestě. Stav 4:2 vypadal zase o něco lépe. Na ledě se odehrávala vyrovnaná partie, čekalo se na další gól. V 55.minutě bohužel odkulhal ze hřiště obránce Mira B. po jednom ze zákroků domácího týmu. A tak musel na led Milan. Asi v 65.minutě jsme nyvýšili skóre na již 5:2, to předvedlo trio Honza, Pepík a zakončovatel Radek super akci. Vše nahrávky z první a střela do prázdné.  Za tohoto stavu to vypadalo již nadějně. Soupeř se snažil a navíc jsme mu pomohli i my se dostat do hry. Milda nešťastně zastavil na modré rozjetého domácího útočníka a objevily se i vášně domácích a desetiminutové tresty. Soupeř nás poté zatlačil a měl v řadě dvě tříminutové přesilovky. Naštěstí jsme odolali s vypětím všech sil a tak se již chýlil konec utkání. Tým z Ořechova utkání zdramatizoval až před koncem v 77.minutě, když útočník dotlačil nahozenou střelu do brány snad břichem. Gól to však byl regulérní a my jsme se ještě chvilku báli o výsledek. Vše však dobře dopadlo a tak si zahrál i Milda, který se vrátil po svém desetiminutovém trestu. Nakonec tedy zápas skončil poměrem 5:3 v náš prospěch.

 

Resumé utkání:

 

Dnes byl zápas hodně bojovný, dá se říci typický pro naše vzájemné souboje. Dovolím si tvrdit, že jsme si vítězství zasloužili, přece jen jsme byli o ten "chlup" lepší či možná efektivnější.

Z našich hráčů nutno pochválit všechny hráče za předvedený výkon. Navíc bych vyzdvihl výkon Radka N., tři důležité body v zápase jsou toho také důkazem. 


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 690388
Měsíc: 12653
Den: 528