Jdi na obsah Jdi na menu
 


6.kolo PO ML 2017-18 : NHÚ - MĚŘÍN 9:1

6.kolo ML PO 2017-18.

V sobotu 3.2. ve večerních hodinách jsme sehráli další zápas ML, tentokrát 6.kola PO ML 2017-18.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Měřína. S tímto týmem se na ledě setkáváme velmi často a to nejen v rámci ML, ale i v přátelských či tréninkových zápasech. Všichni aktéři se tedy určitě těšili na dobrý a svižný férový hokej.
 
S tímto týmem se setkáváme na ledě již dlouho, naše bilance je téměř  vyrovnaná a výsledkově to v zápasech vypadalo prozatím takto : ML 1:2, 8:3, 0:0, 3:2, 0:3, 2:1, 4:4, 2:5, 6:3, 4:8, 4:6, 10:6, 4:4, 7:4, 4:6, 4:0, 8:3.

Letošní první zápas jsme vyhráli 8:3.

 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Necid Josef
Uchytil Tomáš
Komínek David
Novotný Radek
Navrátil Michal
2.Pětka
Badalík Miroslav
Strádal Radek
Mucha Jaromír
Necid Jan
Rous Petr ml.
     
            Mucha Miroslav (C)             Strádal Milan (A)             Požár Pavel
 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - MĚŘÍN 9:1 (5:0) - STATISTIKY - více zde

 

Dnes jsme do zápasu nastoupili poprvé letos na tři útoky, což je téměř maximální počet hráčů, co můžeme sestavit. Před zápasem jsme se všichni vyfotili a šlo se na věc, byli jsme papírovým favoritem.

 

Od prvního buly jsme na tým z Měřína vlétli a tak jsme hned v úvodu byli odměněni i gólem. Ve 4.minutě jara napadal v útočném pásmu, vybojoval puk, přistrčil michalovi, který si položil brankáře a blafákem do bekhendu zasunul pod beton úvodní "kousek" zápasu. Na ledě jsme i přes tři útoky působili rozehraným a svěžím dojmem a tak se šance rodily dále. Bylo vidět, co dělá psychika, hodně jsem si věřili. V 11.minutě jsme navýšili na 2:0, to po krásné akci nahrával v útočném psámu pepe, david spoza branky našel michala, který zakončil nezištně. Na 3:0 navyšoval milda, když zachytil rozehrávku soupeře v obranném pásmu a kotouč zavěsil do odkryté branky. 4:0 to bylo již v 17.minutě, to akce na jeden dotek po ose jara, peťa a honza zprava pod "vingl". Utkání jsme měli stále ve svých rukou a "valili" jsme to směrem dopředu. Na 5:0 dokončil první půli pepé, když zachytil vyhozený puk na útočné modré a vymetl šibenici svým projektilem. A šlo se do šaten.

 

Na taktice nebylo třeba cokoliv měnit, stále zkusit hrát svůj celoplošný hokej plný bruslení. Utkání už bylo asi rozhodnuto, chalani z Měřína se snažili, ale dnes jim to tolik "nelepilo". Na 6:0 navyšoval skvostně kapitán mira přesunutý dnes dopředu, na gól mu přihrával mezi obránce do kontru milda, mira zakončil krásnou střelou po ledě k tyčce. Hned ve 49.minutě to bylo 7:0, to buly jara za brankou přiklepl honzovi, který našel najetého tomáše a střelou nade betonem nedal brankáři hostí žádnou šanci. V 53.minutě jsme přidali osmý gól, to jara v našem obranném pásmu prostčil žabkou puk přes dva obránce do kontru petrovi, který se v těchto situacích nemýlí a navýšil tak na již 8:0. Minutu poté, již v 54.minutě soupeř snížil na 8:1, když nás zatlačil v našem obranném pásmu a využil závar před naší brankou dorážkou. Hra plynula dále a skóre ne a ne se změnit, až nastala 79.minuta, raďas nastartoval do protiútoku davida, ten si pohrál s obranou a v nájezdu dorazil svoji první střelu. Hned minutu poté jsme mohli přidat ještě i desátý gól, avšak síly a zručnost už nebyla, ale i tak devět gólů je krásný počin. Po závěrečném hvizdu jsme poděkovali našim fanouškům a šli jsme vítězství oslavit do hospůdky na stadiónu.

 

Resumé utkání:

 

Nutno dnes pochválit celý tým podpořený našim výborným gólmanem. Všichni hráči se podělili o krásný výsledek rovnoměrně, dalo se na to snad i dívat.

Soupeři musíme poděkovat za slušně odehranou partii, sice to gólově nebylo úplně ono, ale stále se snažil se skórem něco udělat.

A naše série stále pokračuje.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 691009
Měsíc: 11769
Den: 176