Jdi na obsah Jdi na menu
 


6.PÚ 10-11 NHÚ - STAŘÍ PÁNI VM 2:11

Informace z našeho šestého letošního přátelského zápasu s týmem Staří páni VM.

V neděli 20.3.2011 jsme v ranních hodinách nastoupili do velkomeziříčské arény  k našemu již šestému letošnímu přátelskému zápasu.
 


Účast hráčů sice nebyla ideální, ale i tak jsme mohli nasadit dvě kompletní formace.
Sestava vypadala takto:

Gólman
Maleček Josef
1.pětka
Mucha Miroslav
Strádal Radek
Komínek David
Strádal Milan
Požár Pavel
2.Pětka
Petr Jirka

Vlach Petr
Hlaváč Lubomír
Blažek Martin



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - STAŘÍ PÁNI VM 2:11 - STATISTIKY - více zde
 

 

 

Pomalu se blíží konec sezóny a tak už pomalu začínáme počítat zbývající ledy v letošní sezóně na prstech jedné ruky. Proto příležitost si zahrát s týmem „Staří páni VM“ jsme nemohli nechat bez povšimnutí a rádi jsme tedy přijali pozvání.  

 

Jako se však již stalo tradicí, opět před přátelským zápasem jsme museli řešit nepříjemné věci s účasti na zápase, kdy opět v ranních brzkých hodinách jsme se nesešli v plném předpokládaném počtu. Naštěstí soupeř nám poskytl na výpomoc 1 útočníka, tudíž jsme do zápasu mohli nastoupit alespoň v počtu 9lidí. Celý průběh zápasu se nesl ve velmi slušném tempu nahoru dolů se spoustou šancí. Větší počet si jich vytvořili soupeřící hráči, kdy především útok „mladých“ nám dělal velké problémy. Skóre tedy narůstalo v náš neprospěch a musíme uznat, že v zakončení a proměňování šancí jsme soupeři nestačili. Co se týče samotné hry, zde jsme za soupeřem nijak nezaostávali, avšak hraje se na branky a v tom nás soupeř dokonale vyučil.  Přesto je třeba pochválit všechny za bojovnost, díky patří též klukům z Měřína, kteří ráno dojeli a nenechali nás opět již poněkolikáté na „holičkách“. Soupeři patří poděkování za pozvání, nutno složit uznání za kvalitní výkon a korektní způsob hry, který se nesl v přátelském duchu.

 

A teď nás čekají již poslední dva mistrovské zápasy (doufám, že ne opět „nahánění“ top hráčů soupeřů Opelu a Kunšovce, poněvadž to se o hokeji se moc mluvit nedá) a především páteční tradiční duel SVOBODNÍ – ŽENATÍ, tak doufám, že si to užijeme.




 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 691662
Měsíc: 11937
Den: 298