Jdi na obsah Jdi na menu
 


6.kolo EML 2008- 09 : NHÚ : TECHNICKÉ SLUŽBY VM 1:7

Podrobnosti z našeho dalšího utkání EML 2008 - 09 s týmem Technické Služby VM ze dne 24.10.2008
V sobotu 25.10.2008 v dopoledních hodinách ve 10:45 hod jsme začali další zápas EML, tentokrát 6.kola.
V tomto 6.kole nás čekal zápas s týmem Technických Služeb VM. S tímto týmem máme v celé historii negativní bilanci, v Městské lize VM jsme tohoto soupeře dokonce ještě nepokořili a většinou jsme si odnesli s sebou také pěkný ranec obdržených branek. Hra týmu TS nám vůbec nesedí. 
Tým Technických Služeb VM je jeden z dalších týmů, který patří do TOP špičky ML. Po pátém kole se nachází zatím na čtvrtém místě s počtem sedmi bodů a se skórem 31 : 22. Do utkání nastupoval soupeř tedy s vizitkou favorita zápasu.

S týmem TS se setkáváme již od počátku zprovoznění umělé ledové plochy ve VM. Naše bilance je nepříznivá, výsledkově to v zápasech vypadalo takto (PÚ 8:9, 1:5, 5:2, 4:1, 3:5, 1:7) (ML 6:8, 0:4, 1:3, 0:6, 3:9, 0:9).
Dnešním zápasem jsme si bilanci opět nevylepšili.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu, dnes z důvodu řady omluvenek jen na 2 kompletní formace:
Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Necid Josef
Burian Michal
Cink Lubomír
Strádal Milan (C)
Pokorný Pavel
2.Pětka
Kubát Petr
Krejska Bořivoj
Navrátil Michal
Strádal Radek (A)
Jelínek Jiří
Náhradníci
Požár Pavel (stopka)
Jaša Vlastimil (omluven)
Mucha Miroslav (omluven)
Mucha Jaromír (omluven)
Vacula Josef(zranění)
Novotný Radek(omluven)


PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - TECHNICKÉ SLUŽBY VM 1:7 (0:5) - STATISTIKY - více zde 

Už podle sestavy, je jasné, že jsme se museli obejít bez některých pilířů naší sestavy a to ať v obranných řadách, tak i v útoku. Myslím ale, že nás to o to více nabudilo, abychom i tak podali odpovídající výkon a neprodali soupeři svoji kůži lacino. Od začátku byla hra celkem vyrovnaná, ale přece jenom soupeř na tom byl herně lépe a byl více v našem obranném pásmu a stále častěji zkoušel um našeho brankáře. My jsme se snažili se soupeřem držet krok, ale i tak nás přehrával a asi po 20 min. poprvé skóroval v přesilové hře. Ve zbytku první půle se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale my jsme neměli koncovku a naše střely byly bezzubé a soupeřův brankář byl vždy na svém místě. Naopak soupeř nám v našem obranném pásmu pěkně „zatápěl“ a i on neproměnil několik vyložených šancí, které jim zmařil náš brankář Karel Benáček, který dnes podal i přes to, že obdržel 7 branek, velice dobrý výkon. Do konce první půle jsme ještě 4x inkasovali, nutno podotknout, že jednou i při vlastní přesilovce a tak se do šaten odcházelo za stavu 0:5 v náš neprospěch.

 

V šatně jsme se rozhodli, že za takového stavu už nemáme co ztratit a tak jsme udělali malou změnu v útočných řadách, že se pokusíme hru trochu změnit. Tento tah se sice ukázal být dobrým, jelikož druhou půlku jsme odehráli 1:2, je však nutno podotknout, že soupeř spíše kontroloval hru za takového stavu, my jsme si sem tam i vytvořili nějaké šance. Ty byly spíše však z rychlých protiútoků, protože soupeř nás vždy dlouho nenechal ve svém obranném pásmu a dlouhými přihrávkami na své rychlé útočníky nám tyto protiútoky okamžitě vracel a jak se v našem obranném pásmu „zabydlel“, tak nás to stálo dost sil, abychom puk dostali alespoň do středního pásma. Asi v polovině druhé půle jsme vsítili náš čestný gól, který padl z hokejky našeho střelce s nejtvrdší střelou a to Pavla Pokorného, kterému přihrával Luboš Cink. Jinak Luboš měl také dvě vyložené šance, kdy jednou neproměnil, když stál tváří v tvář golmanovi a podruhé minul o kousek úplně prázdnou branku naopak my jsme ještě 2 branky dostali. Takže po závěrečném hvizdu jsme odcházeli do šaten s výsledkem 7:1, který bych tak řekl snad i odpovídal tomu, jak to na ledě vypadalo po celou dobu zápasu. Ještě bych chtěl upozornit na naše přesilovky, které jsme ke konci zápasu měli, nazval bych je přímo katastrofální a v tomto směru je třeba toto pro další zápasy přinejmenším zlepšit.

 

 
Resumé utkání:

Dneska nemůžu říct, ač to podle výsledku tak vypadá, že bychom podali špatný výkon, to rozhodně ne, ale byli jsme v dosti oslabené sestavě a hráči Technických služeb hráli velmi dobře. Na rozdíl od nás byli také dle mých informací v téměř kompletní sestavě a s tím jsme i nastupovali do zápasu, že nemáme co ztratit.

K hodnocení hráčů, dnes jsem již ohledně výkonu psal, určitě však velice dobrý výkon Karla Benáčka.


  
A příště jdeme na tým Eurobagging VM.


P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 690204
Měsíc: 12672
Den: 450