Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.kolo EML 2010-11 : EURO ICE BOYS VM - NHÚ 5:2

Podrobnosti z našeho 7.utkání v EML ročníku 2010 - 11 s týmem Euro Ice Boys VM ze dne 6.11.2010.

V sobotu 6.11.2010 v ranních hodinách jsme nastoupili do velkomeziříčské arény k našemu již sedmému zápasu Extraligy ML 2009-10.

V tomto kole nás čekal zápas s týmem Euro Ice Boys M (dříve pod názvem Eurobagging VM).
Tým Euro Ice Boys se usadil v letošním ročníku těsně před námi, patří mu desáté místo s nepříznivou bilancí vítězství a porážek (zatím jedna remíza a jedno vítězství). Utkání s bývalým týmem Eurobaggingu jsou vždy vyrovnaná a někdy i dosti vyhecovaná, až vyhrocená. Dal se tedy čekat zajímavý zápas a určitě se dnes nabízela šance nějaké ty body "urvat".
Za celou novodobou historii Eurobaggingu jsme jen jedinkrát vyhráli a uhráli remízu, zbytek zápasů jsme prohráli..
S týmem Eurobaggingu máme tedy negativní bilanci a statisticky vypadá  takto :1:4, 2:4, 1:5, 3:7, 1:3, 1:2, 4:5, 2:3, 4:4, 1:3, 8:4, 2:5, 1:5.

Minulou sezónu byla naše bilance 8:4, 2:5, 1:5.



Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu.

Gólman
Fiala Jiří
1.pětka
Necid Josef 
Mucha Miroslav (C)
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír (A)
2.Pětka
Strádal Radek (A)
Požár Pavel
Cink Lubomír
Veselý Petr
Jelínek Jiří

Náhradníci
Krejska Bořivoj (omluven)
Hlaváč Lubomír (omluven)
Novotný Radek (omluven)
Komínek David (omluven)
Benáček Karel (omluven)
 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

EUROBAGGING : NHÚ BALINKA 5:2 (4:1) - STATISTIKY - více zde

Do dnešního zápasu jsme nastoupili sice nekompletní, ale aslespoň na dvě pětky hráčů na ledě. Omluvil se i náš Karel v brance a tak měl letošní ligovou premiéru Jirka F. Po utkáních s týmy z předních pozic minulého ročníku čekal relativně "přijatelnější" soupeř. Po našich úvodních šesti porážkách byl také čas změnit tuto sérii a tak jsme v očekávání vyjeli na led proti týmu Euro Ice Boys z VM.  Nečekalo nás  určitě nic jednoduchého,  pohled na tabulku však velel konečně zabrat. Na kdyby se nehraje, bylo nutno spnit tento cíl na  ledě, a když předběhnu, tak se bohužel naše přání nevyplnilo.

Úvod zápasu začal ve svižném tempu, oba týmy na led vlétly a chtěli se ukázat. Neběžela ani třetí minuta zápasu a my jsem se dostali do vedení. To Mira M. nahrál v našem pásmu puk o mantinel na levé křídlo Jarovi M., ten našel rozjetého Pepíka V. mezi obránci a pro Pepu to byl již relativně snadný úkol dotáhnout své sólo až do konce.  Na brankáře vyzrál střelou nad levým betonem. Hra se ubírala vyrovnaným tempem dále, my jsme stále vedli, i když tým domácích "kousal". Kolem dvacáté minuty začal přebírat otěže utkání tým Euro Ice Boys a začal se stále více tlačit k naší bráně. Naštěstí nás vícekrát podržel debutant Jirka, čímž určitě uklidnil i nervy několika fandů na naší střídačce. Bohužel jsme se nepoučili a tak jsme nakonec  tlak soupeře neustáli a dokonce třikrát inkasovali. K tomu týmu Euro Ice stačila necelá čtyřminutovka, kdy v rozmezí 26., 29. a 30.minuty dokonale obrátil skóre. Bohužel jsme kupili chybu za chybou a i Jirka s góly nemohl téměř nic udělat. V poslední desetiminutovce jsme pykali ještě za naši nedisciplovanost a tak jsme dohrávali první půli v devíti lidech. Bohužel i nerozháranost a nesehranost  vedla ke čtvrtému gólu v naší síti, který jsme inkasovali v poslední minutě první půle. To ujel útočník domácích a bohužel jsme nestačili na rychlý výpad zareagovat. K první půli bych připomenul ještě jeden moment a to neproměněné trestné střílení domácího týmu.

V šatně do řeči moc nebylo, udělali jsme lehké přeskupení řad a šli opět na led.
Úvod druhé půle se nesl v našem snažení  zkorigovat skóre. Bojovali jsme, dřeli, ale bohužel kýžený gól nepřicházel a nepřicházel. Soupeř čekal na rychlé protiútoky, takže i naše obrana  byla také dosti vytížená. Minuty pomalu plynuly a nám se podařilo snížit přibližně v polovině druhé půle. To jsme využili přesilovou hru, kdy Raďa S. nastřelil či nahrál puk na bránu, Jirka J. puk zpracoval a vrátil jej na pravé křídlo před zcela volného Pepíka V. No  a to byla již lahůdka a zaokrouhlení Pepíkovi statistiky na letošních prozatimních dvanácti gólů. Gól nás ještě více nabudil a stále více jsme se "cpali" před branku domácích, bohužel gólové šance neskončili tam, kde jsme očekávali či si přáli. Bohužel naše zakončení bylo v této fázi nulové, jen bojovnost nestačila. A tak se blížil i konec zápasu. Pět minut před koncem jsme inkasovali dokonce pátý gól a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Na konci se nám nepodařilo ještě využít přesilovou hru a tak jsme do šaten odcházeli s další prohrou, nyní již sedmou v řadě.
 

Resumé utkání:
Celkově shrnuto, dnešní utkání se nám nepovedlo, navázali jsme sice na předchozí herně dobré zápasy, opět jsme však nepřesvědčili v zakončení. S dvěma vstřelenými góly se zápasy moc nevyhrávají. A k soupeři, myslím, že soupeř předvedl svoji tradiční hru.
Těžko někoho chválit, když se nevyhraje, snad debutant Jirka zaslouží pochvalu a i Pepík opět ukázal svoji střeleckou pohotovost.


A příště nás čeká volno a potom tým Netína.


P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 692805
Měsíc: 12590
Den: 723