Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.kolo ML 2013-14 : NHÚ - BORY B 14:0

Náš sedmý zápas ML 2013-14.

Dne 16.11.2013 jsme v ranních sobotních hodinách začali další zápas ML, tentokrát 7.kola sezóny 2013-14.

 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Bory "B".
 
Zápasy minulého ročníku skončily výsledkem 12:2, 6:3, 10:2  pro NHÚ.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu na tyto formace:

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Strádal Radek
Kubát Petr
Vacula Josef
Komínek David
Požár Pavel
2.Pětka
Necid Josef
 Mucha Miroslav (C)
Necid Jan
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír

Náhradníci
 
 

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - BORY B 14:0 (6:0) - STATISTIKY - více zde 

V sobotním čase, který je spíše vhodnější na vylehávání, jsme vyjeli na led k našemu sedmému "ligovému" zápasu. K zápasu nás dorazilo celkem deset lidí do pole, takže ideální stav a tak se šlo na "to". Dnes jsme si chtěli udržet vítěznou sérii a hlavně si zahrát dobrý hokej.
 

Úvod utkání se nesl v jakémsi oťukávání a čekání na první branku. Naše hra nebyla zcela ideální, i tak jsme se však soupeře snažili "přišpendlit" do jeho obranného pásma. Na první gól se čekalo do 11.minuty, kdy po nahrávce od Raďase na Honzu N., jeho střele od modré a dorážce zvedal ruce nad hlavu Pajin, čímž dnes načal svůj skvostný gólový příděl a výkon. Hned za tři minuty to bylo již 2:0, to si útočné komando Pepík a David vyměnili puk a byl to Pepík, jehož střela s přispěním obránce hostí skončila v síti. V 16.minutě nahrával spoza branky ostrostřelec Pepík a byl to opět Pajin, kdo dorážel z první. Stav 3:0 vydržel na pomyslné časomíře až do 24.minuty, kdy zaúřadovalo opět komando PaD, nahrával opět Raďas, Pepík přistrčil za sebe a David dokončil akci střelou spoza kruhů. V dalším mezičase soupeř nevyužil dvě tutovky, když čaroval Kája. V 39.minutě se po závaru před brankou hostí prosadil Honza, to mu nahrával do ideální pozice před brankáře Milda. A téměř s hvizdem první půle se prosadil hned po buly opět Pajin, čímž zkompletovat hattrick, to však nebyl ještě jeho gólový konec. Na šestý gól mu nahrávalo opět duo David a Pepík. 

V šatně bylo nálada velmi dobrá, zápas už byl sice rozhodnut, i tak jsme se nechtěli uchlácholit pohodovým skórem. No a do druhé půlky jsme vlétli jako uragán. Na skóre 7:0 zvyšoval opět Pajin (to byl již čtvrtý gól), nahrával Raďas a Pepík. Ve 42.minutě byl stav již 8:0, To po závaru nahrával od modré Mira na Raďase, jeho střela byla ještě zpacifikována, avšak Jara si s dorážkou poradil. Poté vystrčil růžky i soupeř a několikrát nám zatopil, ovšem dnes to nebyl den Borů, nýbrž Balinky. V 51.minutě navyšoval stav opět Honza, to mu nahrával spoza branky, "kde se vzal, tu se vzal", Peťa. Dvojciferné skóre padlo v 54.minutě, to úřadovala útočná letka Pepík a David. Spoza branky nahrával Pepík, dorážel David. V 60.minutě to bylo již 11:0, to akci druhé lajny zakončoval z první Jara. Skvostné nahrávky "vymysleli a i vyrobili" Milda a Honza. O čtyři minuty později navyšoval skóre po závaru David, čímž zkompletoval svůj hattrick. Nahrával opět Pepík a Pajin. Ještě před závěrečným hvizdem se trefil opět Pepík, který zakončil nájezd na brankáře po nezištném pasu přes dvě čáry od Mildy. No a konečné skóre na 14:0 dokončil svým hattrickem Honza, když zachytil "namazávku" od obránce hostí, nejdříve vystřelil a puk stihl ještě dorazit mezi betony bezmocného brankáře, To běžela 77.minuta a poté následoval již jen konečný hvizd rozhodčích.

 

Resumé utkání:

Sice dle skóre vypadá utkání jednoznačně, soupeř se nažil a určitě si i takovou porážku nezasloužil. Byli jsme však lepší soupeře a dnes se nám podařilo téměř vše, na co jsme i sáhli. No doufejme, že nás jednoznačné vítězství neukolébá.


Nerad bych chválil někoho z pole, přece jen si zaslouží všichni ten svůj díl poskládané mozaiky. Ale strážce naší svatyně Kája a jeho vychytaná nula určitě za zmínku a pochvalu stojí. A kdyby přece jen někdo chtěl, abych na někoho ještě ukázal, stačí se podívat na statistiky našich hráčů v utkání a takový "malý obrázek" si každý může udělat sám.

 

 P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 8
Celkem: 681336
Měsíc: 11391
Den: 610