Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.kolo ML 2015-16 : NHÚ - FARMA MĚŘÍN 4:4

7.kolo ML 2015-16.

Ve čtvrtek 5.11. v podvečer jsme sehráli další zápas ML, tentokrát již sedmého kola ML 2015-16.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Měřína, tedy Farma Měřín. S tímto týmem se na ledě setkáváme velmi často a to nejen v rámci ML, ale i v přátelských či tréninkových zápasech. Všichni aktéři se tedy určitě těšili na dobrý a svižný férový hokej.
 
S tímto týmem se setkáváme na ledě již dlouho, naše bilance je téměř  vyrovnaná a výsledkově to v zápasech vypadalo prozatím takto : ML 1:2, 8:3, 0:0, 3:2, 0:3, 2:1, 4:4, 2:5, 6:3, 4:8, 4:6, 10:6.
 
Letos jsme již s týmem Měřína odehráli jeden přátelský zápas, když jsme vyhráli poměrem 7:5.
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Necid Josef
Požár Pavel
Komínek David
Novotný Radek
Navrátil Michal
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Uchytil Tomáš
Mucha Jaromír
Strádal Milan (A)
Cink Lubomír
 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - FARMA MĚŘÍN 4:4 (2:3) - STATISTIKY - více zde

K dnešnímu zápasu jsme nastoupili nakonec s dvěma pětkami do pole. Čekal nás známý tým z Měřína, který se nedá nikdy podceňovat a tak se čekal tuhý boj.
 

Od prvních minut se začalo utkání odvíjet ve svižném tempu, spíše to však byli "měřínáci", kdo tahal více pilku. My ne a ne se dostat ke své hře a tak se nebylo čemu divit, když jsme v 8.minutě poprvé inkasovali. Rozehrávka se nám nepodařila, dostali jsme se pod tlak a nakonec i inkasovali. Postupem času jsme hru vyrovnali, do kolen nás však dostal druhý gól v naší síti v 16.minutě po závaru před naší brankou. Zase nám chvíli trvalo, než jsme vzpamatovali a začali konečně hrát svoji hru. Stále více jsme se tlačili před branku hostí, až se nám podařilo vyrovnat. Nejdříve ve 33.minutě se dostal k odraženému puku po závaru před brankou hostí Pajin a střelou od modré snížil na 1:2. Hned minutu poté se po buly prosadil Michal, po super akci, to nahrával nejprve David a následně přiťukl bruslí puk Raďas a Michal dorážel do odkryté branky. Bohužel jsme do konce první půle alespoň remízu neudrželi a po chybě se na naši branku řítil útočník hostí, který nezaváhal. A šlo se do šaten.

 

O přestávce jsme museli zvýšit hlas, naše hra nebyla vůbec hokejová a i bojovnost se oproti jiným zápasům vytratila. A neslo to ovoce, tedy minimálně herně. Druhá půle už byla v naší režii, branku hostí jsme dobývali a vytvořili si nepřeberné množství šancí. Ve 49.minutě jsme využili přesilovku po nahrávce Pajina a střele Davidu spoza kruhů. Další šance zůstaly nevyužity, až opět další přesilovka ve 62.minutě převalila skóre na naši stranu. To Radek N. prosvištěl středem po nahrávce Tomáše a přes lapačku skóroval. Když jsme konečně vedli, mohli jsme se uklidinit, to se však nestalo, další šance jsme nevyužili a tak jsme pykali v 69.minutě, to odražený puk do prázdné zasunul útočník soupeře. Do konce utkání ještě chyběla asi desetiminutovka, šancí bylo na naší straně mnohem více, nakonec jsme však mohli být rádi za remízu, když po chybě při střídání se naši branku řítil jeden z útočníků. Naštěstí nedal, my na konci také ne a tak se dnes body dělily.

 

Resumé utkání:

Co říct závěrem, dnes si myslím, že jsme sice mohli vyhrát, utkání jsme však nezvládli z důvodu neproměnování šancí a hlavně hrou v první půli. Nakonec i z tohoto důvodu je skóre asi zasloužené, oba týmy si zasloužily nějaký ten bod.

 

Koho dnes pochválit, za druhou půli celé mužstvo, o první půli bych se raději nezmiňoval.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 1
Celkem: 688703
Měsíc: 13115
Den: 327