Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.kolo ML 2016-17 : NHÚ - Bory 6:4

7.kolo ML 2016-17.

Dne 7.11.2016 jsme začali náš další zápas základní části ML, tedy 7.kola sezóny 2016-17.

 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem z Borů.
 
Zápasy s týmem Bory z naší historie skončily výsledky 12:2, 6:3, 10:2, 14:0 a 7:4 pro NHÚ.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu na tyto formace:

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Strádal Radek
Uchytil Tomáš
Mucha Jaromír
Strádal Milan (A)
Necid Jan
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
 ..
...
Novotný Radek
Cink Lubomír
 
Náhradníci
 
 

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - BORY 6:4 (2:3) - STATISTIKY - více zde 
 

V pondělním večerním čase jsme odehráli náš další zápas základní části, dnes jsme byli favoritem utkání, proti nám stál na ledě celek z nedalekých Borů, tým který zatím nezískal v tabulce žádný bod.
Nás trápí hodně marodka a omluvenky, takže nás už druhý zápas dorazilo jen osm hráčů do pole.
 

Úvod utkání se nesl v oťukávání, tým Boráků hodně bruslil a napadal naši rozehrávku, což nám činilo velké potíže. V 9.minutě jsme se ujali vedení, to raďas zachytil na modré nepřesnou rozehrávku soupeře, popojel a vystřelil, brankář střelu vyrazil a raďas doklepl do prázdné. Gól nás ukolébal, jako že se nemůže nic stát a hráli jsme "hrozný" hokej plný zmatků a nepřesností. Bruslení soupeře nám očividně dělalo problémy a tak jsme inkasovali dva góly a to v 17.minutě po střele od modré a ve 25.minutě po gólu spoza branky. Před půlí jsme skóre srovnali, to z našeho obranného pásma našel milda na útočné modré tomáše, který vymetl pavučinu v soupeřově brance. Do konce půle jsme remízu však neudrželi a soupeř zaslouženě skóre otočil po protiútoku a střele taktéž od modré.

 

V šatně jsme se snažili povzbudit, výkon byl více než tragický, byli jsme všude pozdě. Lehce jsme upravili sestavu tak, abychom vepředu střídali pravidelněji a šlo se na věc. Druhá půle byla z naší strany přece jen lepší, ve 49.minutě jsme vyrovnali při naší přesilovce. Akci rozjel mira, milda převzal puk, projel celým kluzištěm, vystřelil a odražený puk si našel tomáš a pohodlně dorážel. Soupeř opět kontroval a to v 52.minutě, opět po protiútoku a střele od modré. My jsme dále bojovali, soupeře jsme přitlačili do jeho obranného pásma a odměnou nám byl gól na 4:4 v 57.minutě. To raďas opět zachytil rozehrávku soupeře a z totožného místa jak při naší první brance vystřelil, nyní hned napoprvé vymetl šibenici. V 65.minutě jsme utkání otočili, na 5:4 jsme zvyšovali při naší přesilovce. To po krásné souhře mezi mildou, tomášem, který se před bránou neukvapil a nahrál nezištně doprava na honzu, který doklepával do prázdné. A v 70.minutě jsme se uklidnili, to raďas našel tomáše zase na útočné modré, jeho střela vymetla opět pavučinu v bráně hostí. Skóre jsme do konce zápasu už udrželi a to i přesto, že jsme dohrávali v sedmi, když musel odstoupit pro zranění honza. Tak doufejme, že se brzy vrátí fit na led. A to už byl konec zápasu.

 

Resumé utkání:

 

První půle katastrofa, druhá půle zlepšení a nakonec těžce vybojované vítězství. Soupeře nutno pochválit za bojovnost a férovou hru.


Nerad bych chválil někoho navíc, dnes po nemastném výkonu se těžko hodnotí. Vítězství jsme nakonec však vybojovali a tak bych rád vyzdvihl tři hráče a to beka raďase, útočně naladěného beka tomáše a dříče mildu.

 

 P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 1
Celkem: 691319
Měsíc: 11885
Den: 418