Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.kolo ML PO 2012-13 : SK PIKÁREC - NHÚ 4:7

7.kolo PO ML 2013-13

V sobotu večer dne 2.2.2013 jsme odehráli naše šesté utkání nadstavby utkání městské ligy ročníku 2012-13 o umístění 17.-23.

V tomto kole nás čekal zápas s týmem Pikárce, obce nedaleko městečka Křižanova. Tým Pikárce se drží v popředí nadstavby PO o umístění 17.-22.místo. Zápas to měl být určitě vyrovnaný, každopádně na tým z Pikárce moc neumíme, o čemž svědčí i naše letošní prohra.

S tímto týmem se setkáváme na ledě již dlouho, naše bilance je nepatrně příznivější a to v zápasech (PÚ 0:1, 3:6, 3:6, 7:4, 2:0) a (ML 2:6, 3:3, 4:0, 3:1, 4:5, 4:1, 2:1, 7:2, 4:3, 4:5, 5:0, 3:6).
 
Náš první letošní duel jsme prohráli poměrem 3:6.
 


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Strádal Milan (A)
Požár Pavel
Vacula Josef
Hlaváč Lubomír
Komínek David
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
 Kubát Petr
Jaša Vlastimil
Novotný Radek
Mucha Jaromír

Náhradníci
Jelínek Jiří (omluven)
Cink Lubomír / Strádal Radek / Necid Josef (zranění)

Navrátil Michal (omluven)

Badalík Miroslav (omluven)

Veselý Petr (omluven)

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

SK PIKÁREC - NHÚ BALINKA 4:7 (3:3) - STATISTIKY - více zde 

 

Do dnešního zápasu jsme nastupovali v kompletním počtu dvou pětek. Bohužel stále nám chybí dva naši elitní beci a tak bylo nutné experimentovat v  obraně.

Od začátku zápasu se hrálo ve velkém tempu. Museli jsme se přizpůsobit rychlým mladým puškám soupeře a tak o vzruch před oběma brankami nebylo nouze. Ochránci svatyň však stáli na svých místech a tak jsme na první gól čekali do 13minuty. Po výborně zahrané brejkové akci se však puk třepetal v naší síti, to běžela zmiňovaná 13minuta. O několik minut později se nám naskytla příležitost přesilové hry, kterou jsme úspěšně zúročili. Akci, kterou, jsme založili už v našem obranném pásmu, se podařilo dotáhnout do úspěšného konce v 18minutě. Postupně od Mirka přes Davida a Radka N, se puk po pěkném vysunutí dostal k Pepíkovi, který nekompromisní střelou vyrovnal. Hned se nám začalo lépe dýchat. O pár minut později bylo ještě veseleji, po další pěkné akci se puk od Milana přes Vlastika dostal až k Jardovi, kterému se naskytla možnost samostatného úniku a v těchto případech se náš snajpr nemýlí. Bravurně proměněný únik a vedení 2:1 v 23minutě. Vedení však netrvalo dlouho, mladí útočníci soupeře nás dostávali do úzkých. První z velkých šancí jsme ještě odolali, neboť nařízené trestné střílení bravurně zneškodnil Karel v 26minutě. Avšak po dalším z mnoha brejků už bylo opět vyrovnáno, v první fázi jsme protiútoku ještě zabránili, ale nepodařilo se nám puk z pásma vyhodit a soupeř toho potrestal a přihrávkou na nekrytého hráče před prázdnou brankou. V 28minutě bylo tedy opět srovnáno. Plodná dvacetiminutovka první půle pokračovala. Soupeři se naskytla výhoda přesilové hry. Ta však začala pro nás úspěšně, neboť Pepíkovi se podařilo napadáním vybojovat puk a po nekompromisní střele jsme v 34minutě vedli. Bohužel jakousi nekoncentrovaností jsme následně o výhodu přišli, neboť v pokračující přesilovce jsme nepokryli útočícího hráče před gólmanem, pro kterého nebyl problém vyrovnat skóre. Běžela 35minuta a vzhledem k tomu, že v poslední pětiminutovce první poloviny se již nic podstatného neudálo, šlo se do kabin za nerozhodného stavu 3:3.

V šatně jsme lehce pozměnili sestavu, kdy si Milan proměnil místo v centru s Radanem a šlo se opětovně nato. Celá druhá půle se odehrávala v nervózním oparu. Začali se kupit tvrdší zákroky na obou stranách na hranici vyšších trestů a to poznamenalo další průběh hry.  Především v první dvacetiminutovce druhé poloviny nás soupeř jednoznačně přehrával, jakoby nám docházely síly a tak většina důležitých akcí se odehrávala před naším gólmanem. Jeden z mnoha soupeřových výpadů byl zaslouženě potrestán v 54minutě, kdy po chybě v útočném pásmu a následném brejku se soupeř dostal do vedení 4:3. Důležitým momentem utkání bylo přežití našeho dvojnásobného vyloučení, kdy se soupeři naskytlo výhody 5ku3. Toto oslabení se nám však podařilo přežít a udržet tak odstup jednoho gólu. To běžela 61minuta a vstupovali jsme do poslední dvacetiminutovky zápasu. V této fázi se zápas zlomil, konečně jsme začali opětovně více bruslit a převzali i otěže zápasu. Ve středním pásmu se nám podařilo vybojovat puk, Mira ihned našel najíždějícího Pepíka, který ještě před brankářem nahrál volnému Davidovi, a bylo srovnáno. To běžela 66minuta. Opařeného soupeře jsme navíc ještě překvapili dalším výpadem, kdy v útočném pásmu se k puku po přihrávce od Peti a střele Lubišáka dostal za brankou Jarda a lišácky do protipohybu gólmana zasunul zpoza branky puk do klece. V 68minutě jsme nekompromisně dvěma slepenými góly otočili stav. Soupeř se však nevzdával a opět začal nepříjemně tlačit. Tlak byl znásobený i další početní výhodou 5ku3. I s potřebnou dávkou štěstí a s přispěním výborného Karla v brance jsme početní výhodě soupeře odolali, což se ukázalo jako druhý zlomový okamžik zápasu. Následně o pár minut později, totiž náš express Pepík využil namazání soupeře a střelou pod víko nedal soupeřovu gólmanu šanci. V 75minutě to bylo tedy již 6:4 a bylo prakticky rozhodnuto.  A když soupeř vsadil vše na jednu kartu a věnoval se útočení, další brejkem jsme dílo zkázi soupeře dokonali. Po vysunutí od RadkaN a příhře od Davida se opětovně nemýlil Pepík a v 78minutě tak uzavřel skóre zápasu.

 

MM


Resumé utkání:

Konec dobrý všechno dobré. Ve vyrovnaném utkání nahoru dolů jsme prokázali větší efektivnost, i když, výše výhry určitě neodpovídá průběhu hry.

Dnes zaslouží absolutorium úplně všichni, opětovně je však třeba vyzdvihnout výkon ostrostřelce Pepíka, ke kterému se dnes přidali výborný Jarda v útoku a Karel v brance.

 


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 1
Celkem: 691575
Měsíc: 11921
Den: 263