Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.kolo PO ML 2013-14 : NHÚ - SPL RADOSTÍN N.OSL 7:3

18.zápas ML 2013-14.

V pátek 14.2.2013 ve večerních pátečních hodinách jsme odehráli náš další zápas ML, tentokrát již 7.kola PO ML.
 
V tomto 7.kole nás čekal zápas s týmem z Radostína nad Oslavou.

Tým SPL Radostín je na pátém místě tabulky nadstavby PO, tedy před námi a byl to boj tedy o páté místo.
 
Celková naše bilance s týmem SPL je následuující, výsledkově to v zápasech vypadalo takto (ML 5:3, 4:1, 2:2, 4:0, 2:3, 3:1, 1:3, 1:10).
 
Minulou sezónu jsme prohráli 1:10.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Strádal Radek
Požár Pavel
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Komínek David
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Necid Josef
Jelínek Jiří
Novotný Radek
Mucha Jaromír (A)
Náhradníci
Navrátil Michal
 
 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - SPL RADOSTÍN N/OSL 7:3 (4:2) - STATISTIKY - více zde 

V pátečním podvečerním čase jsme odehráli naše osmnácté utkání letošní ML. V tomto kole nás čekal opět po roce tým z Radostína. Na Balinku se dnes přišla podívat i naše fanouškovská základna a tak jsme se chtěli na ledě předvést. Na soupeře byli zvědaví také fanoušci a tak bylo vidět v hledišti v průběhu zápasu až dvanáct diváků, což je na naše poměry docela "dost". Ale teď již k hokeji, využili jsme opět pravidlo náhradníka, které dnes padlo na Michala a tak se šlo na věc v osazenstvu dvou pětek.

V úvodu utkání se hrál poměrně rychlý  hokej. My jsme se snažili na soupeře od začáku "vlítnout". Tato taktika se osvědčila, do 8.minuty jsme vedli již o dva góly. Nejdříve David po závaru v útočném pásmu našel najíždějicího Ráďu S., jehož střela změnila směr po teči od obránce a puk skončil mezi betony brankáře týmu SPL. V 8.minutě si sebral David nahrávku soupeře, vzal puk a projel přes obránce zleva, jeho první střela se sice do branky ještě nevešla, avšak po odrazu zpět od zadního mantinelu už David nezaváhal a prostřelil brankáře. Stav 2:0 vypadal nadějně, Bohužel do 15.minuty bylo vyrovnáno. Nejdříve jsme ve 13.minutě nevyhodili puk z našeho pásma a obránce prostřelil vše v cestě. No a v 15.minutě jsme pykali při přesilovce soupeře. Naštěstí jsme vedení opět překlopili na naši stranu, v 19.minutě při napadání sebral puk Radek N. a nahrál jej přes střední pásmo na Jaru. Ten si s pukem mezi otevřenou obranou a brankářem poradil a zavěsil svým typickým blafákem. V 34.minutě jsme navýšili skóre na 4:2. To v našem obranném pásmu spoza branky nastartoval do brejku David kanonýra Vácu, který si "jednoduše" projel celé hřiště, vyhnul se dvěma obráncům a skvostnou akci zakončil elegantním gólem. Do konce první půle se skóre již nezměnilo, na konci jsme se ubránili přesilovce soupeře a odcházeli do šaten za optimistické nálady.


Do druhé půle jsme nastupovali s jednoznačným cílem nepolevit a utkání tak dovést do vítězného konce. Čekali jsme nástup soupeře, což se potvrdilo, hru jsme však hned opticky vyrovnali a tak se na ledě odehrával vyrovnaný souboj. Myslím, že postupem času jsme si vynutili i mírnou převahu, soupeř nás zase více "kousal" při svých nebezpečných brejcích. V 55.minutě jsme utekli soupeři na 5:2. To vyhrál buly v našem obranném pásmu Milda, Pepík puk prodloužil na Davida a ten nalevo prosvištěl kolem obrany soupeře a prostřelil vše v cestě. V 70.minutě jsme vedli již 6:2. Gól dával Ráďa S., který projel nakříž hřištěm a zavěsil pod víko. Do brejku či útočného výpadu ho nastartoval Pepík. Za tohoto skóre přišlo naše uspokojení, více jsme se stáhli dozadu a hráli už jen brejky. Soupeř kontroval v 73.minutě, když se nám nepodařilo vyhodit puk z našeho obranného pásma. Skóre 6:3 trvalo do 77.minuty, To kanonýr Pepík po nahrávce od Pepy N. projel přes všechny v cestě a zakončil nechytatelně. A to již byl konec, ještě jsme si skočili rybičku po "vyhecování" našimi fanoušky a šlo se do šaten. 

Resumé utkání:

Dnes jsme byli herně lepší a vítězství jsme si zasloužili. Tím, že jsme i stále vedli, byl soupeř stále o krůček za námi a herní pohoda byla více na naší straně. Bylo to za naší strany velmi povedené utkání.

K hodnocení hráčů, není co dodat, výsledek hovoří za vše. Všechny hráče nutno pochválit, navíc bych vyzdvihl všechny dnešní dvoubrankové střelce, tedy Ráďu, Davida a Pepíka.

 
 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 690276
Měsíc: 12658
Den: 478