Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.kolo EML 2009-10 : SK LAVIČKY - NHÚ 6:0

Podrobnosti z našeho 7.utkání v EML ročníku 2009 - 10 s týmem SK Lavičky ze dne 7.11.2009 
V sobotu 7.11.2009 v dopoledních hodinách jsme vyjeli na led k dalšímu zápasu EML, tentokrát již 7.kola letošního ročníku.

V tomto kole nás čekal zápas s týmem SK Lavičky. 
Týmu SK Lavičky se v letošním ročníku ML velmi daří, usadil se na druhém místě průběžné tabulky s aktivní bilancí.

Celkově z našich vzájemných zápasů máme s tímto týmem bilanci stále příznivou, výsledkově to vypadalo prozatím takto PÚ (5:3, 11:4, 3:6, 9:7, 6:4, 5:6, 9:4, 2:1, 6:3, 5:8, 10:1, 14:4), ML (2:3, 1:5, 5:1, 9:1, 3:2, 6:3, 0:9, 2:5, 4:3, 7:8). Celkově jsme tedy v dvaadvaceti zápasech odešli jen sedmkrát poraženi.

V minulém ročníku utkání skončily s poměrem 2:5, 4:3, 7:8
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu.
Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Mucha Miroslav (C)/ Krejska Bořivoj
Strádal Radek / Krejska Bořivoj
Vacula Josef
Novotný Radek
Mucha Jaromír (A)
2.Pětka


Navrátil Michal
Strádal Milan (A)
Jelínek Jiří

Náhradníci
Cink Lubomír (omluven)
Necid Josef (omluven)
Pokorný Pavel (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Jaša Vlastimil (omluven)
Požár Pavel (omluven)
Komínek David (omluven)




PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

SK LAVIČKY - NHÚ BALINKA 6:0 (3:0) - STATISTIKY - více zde 

V dalším zápase městské ligy se nám za soupeře "postavil" tým z Laviček. Pohledem na průběžnou tabulku bylo jasné, kdo je favorit, je to však hokej a tak se dal čekat dobrý zápas, my jsme mohli jen překvapit.
No překvapení nás čekalo již v šatně před zápasem, když jsme zjistili, že nás je dohromady osm do pole. Narychlo se nedalo nikoho sehnat a tak jsme zvolili taktiku na dva obránce bez střídání. Na to se nemohl dívat nemocný Bořek na střídačce a tak po dvaceti minutách naskočil na led, aby klukům v obraně alespoň trochu pomohl s oddychem. To ale předbíhám, tak pěkně popořádku.
 
Dneska se nedalo moc vymýšlet, bez výmluvy, chtěli jsme hlavně hrát co nejdéle přijatelný výsledek a na konci zápasu se pokusit o nemožné. Úvod zápasu se nesl ve vyrovnaném duchu, kontry se přelévaly na obě strany, oba týmy měly ještě dost sil. Alespoň v úvodu bylo utkání bez vyložených šancí, útočníci jakoby nechali doma svůj střelecký "prach".  Čekalo se na úvodní gól, který přišel nenadále. To běžela 11.minuta a dle zápisu domácí skórovali. Nepodařila se nám rozehrávka a tak jsme nechali soupeři prostor k zakončení, kterým nepohrdl. Utkání však pokračovalo dále, dá se říct, ve stejném scénaři z úvodu, hra se přelévala a byla poměrně vyrovnaná. Oba soupeři nevyužili také své přesilovky, ta naše byla zahraná dokonce katastrofálně (oproti minulým zápasům velký rozdíl). Když už se zdálo, že se nadechujeme k náporu, pykali jsme podruhé. Opět chyba, nyní v rozehrávce na naší modré, soupeř se opět gólově nemýlil, to běžela 31.minuta utkání. Kája v naší brance dělal co mohl, bohužel gólu nezabránil. A aby toho nebylo málo, do konce první části jsme inkasovali ještě třetí gól. Ten padl o necelé dvě minuty později, nyní v avizované přesilovce a myslím, že to byla umístěná střela k tyčce. My jsme poté měli několik šancí, bohužel závary před bránou domácích jsme brankově nezužitkovali a tak jsme byli rádi, že jdeme kabin nabrat síly do druhé části zápasu.


V šatně jsme se snažili hlavně povzbudit, s utkáním se dalo ještě něco udělat, v poli nebyl určitě rozdíl třídy, jak napovídá výsledek z první části.
V úvodních minutách druhé půle se herní průběh nezměnil., hra byla vyrovnaná. Postupem času se náš tým tlačil více dopředu, snažili jsme se dát kontaktní gól. To se nám však nedařilo, v koncovce nám chyběla dnes jiskra. v podobě přesného zakončení. V průběhu jsme se snažili protočit i útočné formace, bohužel bez efektu. Čekalo se opět na gól, který však přišel až ve 25. minutě druhé půle. Bohužel padl do naší sítě a byla to opět přesilová hra týmu SK. Po vyšachování naší obrany pohodlně zasunul domácí hráč puk do naší branky. Tímto gólem bylo utkání rozhodnuto, my jsme se herně položili  a chvíli trvalo, než jsme něco kloudného na ledě předvedli. Hned o minutu později jsme totiž dostali ještě další gól a dokonce utkání ještě jeden, již šestý a to v 33.minutě. Ten padl po našem nedostatečném bránění před brankářem, opravdu však nelze naším obráncům co vyčítat, měli toho již opravdu "plné zuby". Náš útok zklamal na celé čáře, gól bychom snad nedali, ani kdybychom hráli do "večera". A to jsme několik velmi dobrých šancí určitě měli. Týmu z  Laviček jsme tak dneska tak trochu výhru i usnadnili. S konečným hvizdem jsme "prchli" co nejrychleji do šaten, dneska ten výsledek mohl za určitých okolností být určitě mnohem přijatelnější. Na kdyby se však nehraje, realita vypadala úplně jinak. 
 

Resumé utkání:
Našemu týmu chyběla dnes hokejová jiskra a snad i trochu toho štěstíčka. Tým z Laviček si vítězství určitě zasloužil a neomlouvá nás ani nedostatečný počet hráčů. Herně to z naší strany nebylo špatné, nula na našem kontě vstřelených gólů však hovoří za vše.
K hodnocení hráčů, těžko někoho vyzdvihovat, když se nevyhraje. Já myslím, že všichni hráči dnes sami ví, komu se utkání podařilo lépe či méně.
Za poslední výkony bych však pochválil hlavně Jirku J., který odvádí velmi dobrou "černou" práci a naše obránce, kteří si na hokejové vytížení určitě dnes nemohli stěžovat.

A příště zápas s týmem SK Vídeň.


P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 692916
Měsíc: 12674
Den: 697