Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.kolo ML 2012-13 : HC FARMA MĚŘÍN - NHÚ 6:4

Naše osmé letošní mistrovské utkání ML 2012-13.

V sobotu 1.12. v podvečer jsme sehráli další zápas ML, tentokrát již osmého kola ML 2012-13.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Měřína, tedy HC Farma Měřín. S tímto týmem se na ledě setkáváme velmi často a to nejen v rámci ML, ale i v přátelských či tréninkových zápasech. Všichni aktéři se tedy určitě těšili na dobrý a svižný férový hokej.
Tým Farmy byl po sedmi odehraných kolech na tom lépe než NHÚ s pozitivní bilancí zápasů a tak jsme se chtěli "ukázat".
 
S tímto týmem se setkáváme na ledě již dlouho, naše bilance je velmi vyrovnaná a výsledkově to v zápasech vypadalo prozatím takto : ML 1:2, 8:3, 0:0, 3:2, 0:3, 2:1, 4:4, 2:5, 6:3, 4:8.
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Necid Josef
Strádal Radek (A)
Vacula Josef
Hlaváč Lubomír
Komínek David
2.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Milan (A)
Veselý Petr
Novotný Radek
Mucha Jaromír

 

Náhradníci

Jelínek Jiří (omluven)
Kubát Petr (omluven)
Badalík Miroslav (omluven)
Jaša Vlastimil /Cink Lubomír (zranění)
Požár Pavel (omluven)

Navrátil Michal (omluven)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :


FARMA MĚŘÍN - NHÚ BALINKA 6:4 (2:3) - STATISTIKY - více zde 

K dnešnímu zápasu jsme měli nastoupit v dostatečném počtu hráčů a hrát opět na tři útočné formace, omluvenky těsně před zápasem však stav změnily a byli jsme nakonec rádi, že jsme dali dokupy dvě kompletní formace. Zápasu přihlížela docela početná divácká "kolonie" a i několik našich fandů a tak jsme se jim chtěli dnes revanšovat za minulý "výprask" od lídra z Radostína.

 

Od prvních minut se začalo utkání odvíjet ve velmi svižném tempu, útočné akce se střídaly na obou polovinách kluziště. Brankáři hned od začátku zápasu předváděli svůj um a tak se čekalo, kdo první překoná obranný val obou soupeřů. A byl to tým Farmy, kdo otevřel skóre. Po naší chybě, kdy se nám nepodařilo vyhodit puk z obranného pásma jsme inkasovali po dorážce před naším Kájou. To běžela osmá minuta utkání a gól byl vyústěním začínající lehké herní převahy týmu z Měřína. My jsme však naštěstí rychle vyrovnali nejen hru, ale i skóre. To běžela 13.minuta a dnes obranář Milda si vyjel dopředu, našel na modré najetého Jaru, který uklidil puk z místa těsně za modrou tahákem do pravého spodního rohu branky soupeře. Stav 1:1 uklidnil oba týmy psychicky, herně se však o žádném "klídku" mluvit nedalo. Útoky se střídaly na obou stranách a hra se snad mohla líbit i nezaujatému diváku. Ve 21.minutě se ujal vedení opět tým z Měřína. To jsme dostali gól střelou z mezi kruhů našeho obranného pásma. Opět však netrvalo dlouho a bylo srovnáno. To našel Pepé N. Pepého V. na modré, no a náš kanonýr Pepík si to zamýřil mezi obránci na brankáře HC. Výsledek už znáte, ta střela se chytat nedala. Ve 26.minutě jsme překlopili skóre na naši stranu. Gól jsme vstřelili při naší přesilové hře, to nahrával Lubišák Pepíkovi a ten opět prudkou střelou, nyní od modré, překonal domácího brankáře. Stav 3:2 v náš prospěch už vydržel do konce první části, i když šancí na změnu skóre na obou stranách bylo habaděj.

O přestávce jsme se snažili povzbudit, skóre bylo pozitivní, ale co více, na hru se dalo i dívat. Na led vlétli oba soupeři s odhodláním a nepolevovali ve své výborné hře. Bohužel ve 45.minutě jsme zbytečně inkasovali, když se naši oba obránci vysunuli dopředu a soupeř využil rychlého brejku a nájezdu na našeho brankáře. Hned v 50.minutě jsme inkasovali další gól, nyní v našem oslabení. Hra byla stále vyrovnaná, my jsme se snažili vyrovnat a utkání zase překlopit v náš prospěch. V 64.minutě jsme však inkasovali další gól, nyní po střele spoza kruhů do levého horního rohu naší branky po rychlém kontru. Stav 3:5 začal být už hrozivější. Soupeře jsme nyní však zatlačili do obranné ulity a těsně před koncem, to běžela 76.minuta, jsme snížili. Pepík V. vypíchl puk při rozehrávce obránci domácích a střelou po ledě z levého křídla spoza kruhů nedal brankáři pražádnou šanci. Do konce už však mnoho času nezbývalo, vytáhli jsme vše dopředu, ale gól už se nám vstřelit nepodařilo. A téměř s hvizdem jsme ještě inkasovali šestý gól, když jsme už bohužel vůbec nebránili a snažili se veškerou sílu vrhnout do útoku. Z našeho pohledu dnešní zápas dopadl určitě s nepříznivým výsledkem, herně jsme však mohli odcházet do šaten se vztyčenou hlavou.


 

Resumé utkání:

Co říct závěrem, dnes si myslím, že mohl skončit zápas s pozitivním skórem na obě strany, možná by utkání více slušela i remíza. Oba týmy předvedli velmi dobrou hru a zasloužili si bodovat. Bohužel nám chyběl ten pověstný kousek a tak nutno pogratulovat tradičnímu soupeři z Měřínské líhně či bašty hokeje.

I když se prohrálo, nutno pochválit všechny naše hráče za příkladnou bojovnost a odhodlání s utkáním stále něco "udělat". A tak ta prohra není nakonec až tak hořká, když se bojuje, jak se má.

 


P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 3
Celkem: 681597
Měsíc: 11574
Den: 540