Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.kolo ML 2013-14 : SK LAVIČKY - NHÚ 6:5

Náš letošní osmý zápas ML 2013-14.

Náš osmý mistrovský zápas letošní ML jsme odehráli hned po sobotním vítězném uktání s týmem z Borů.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem SK Lavičky.
 
Celkově z našich vzájemných zápasů máme s tímto týmem bilanci stále příznivou, výsledkově to vypadalo v ML či EML prozatím takto :2:3, 1:5, 5:1, 9:1, 3:2, 6:3, 0:9, 2:5, 4:3, 7:8, 0:6, 4:2, 3:2, 4:2, 2:4, 3:6, 6.0, 7:3, 3:8, 5:7.
 
Náš jediný vzájemný zápas minulového ročníku jsme prohráli s poměrem 5:7
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu.

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Strádal Radek
Požár Pavel
Komínek David
Strádal Milan (C)
Vacula Josef
2.Pětka
Necid Josef
Badalík Miroslav
Necid Jan
Novotný Radek
Navrátil Michal

Náhradníci
Mucha Miroslav
Mucha Jaromír
 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

SK LAVIČKY - NHÚ BALINKA 6:5 (4:3) - STATISTIKY - více zde 

Do dnešního zápasu jsme vstupovali s dostatečným počtem hráčů a tak jsme sestavu hned od začátku stáhli a hráli na dvě kompletní pětky. Soupeř se představil v té možná i "lepší" sestavě a tak se dal čekat vyrovnaný souboj.


Úvod zápasu se nesl v oťukávacím duchu, oba týmy čekaly, co se bude dít. A ono se dělo před naší brankou, v 5.minutě jsme udělali chybu ve středním pásmu a nájezd soupeř proměnil. Hned v 8.minutě to bylo již o dvě branky, to jsme nepokryli útočníka před naší bránou a ten pohodlně dorazil nahrávku od spoluhráče do branky. My jsme se probouzeli pomaleji, o to byl rychlejší úder v rozmezí 11 a 12. minutě. To se nám podařilo skóre srovnat, když nejdříve Michal vybojoval puk, nahodil jej před branku, dorážel Honza. Ve 12.minutě se předvedla dvojka David, Pepík. Prvně jmenovaný střílel a Pepík dorážel téměř do prázdné. Bohužel zase jsme poté polevili a soupeři darovali další gól. V 15.minutě jsme nepochopitelně nahrávali přes střed v našem obranném pásmu, po zachycení puku a střele, byl Kája v naší brance krátký. Ve 20.minutě jsme inkasovali již čtvrtý gól, nyní v přesilové hře. Do konce první půle se nám podařilo alepsoň snížit, to běžela 39.minuta a po souhře první lajny zakončoval opět Pepík. V našem útočném pásmu nahrával zpravého křídla David, Milda ze středu posunul doleva a Pepík si již věděl rady.  A to již byla přestávka.
 

V šatně jsme se snažili povzbudit, utkání bylo stále otevřené. Do druhé půle jsme vlétli, tým z Laviček jsme přišpendlili před jeho bránu, avšak gól ne a ne padnout. Až v 50.minutě vyústil v náš tlak ve vyrovnávací gól. Michal opět vybojoval puk, nyní za brankou, sám zakončoval, což poprvé ještě nevyšlo, ale jeho dorážka byla již tečkou na celé akci. Bohužel v 53.minutě jsme opět prohrávali, to jsme zase pykali v přesilové hře. I my jsme naší přesilovou hrou nepohrdli a v 56.minutě bylo opět srovnáno, to vybojoval Radek N. puk v útočném pásmu, nahrál a Michal dorážel do prázdné branky. Bohužel v tento moment se utkání jakoby zlomilo. My jsme přestali "bušit" do soupeře a ten začal hodně vystrkovat růžky (v posledních 20.minutách poměr střel 5:12 v náš neprospěch). Zápas byl v této chvíli vyrovnaný a kdokoliv mohl rozhodnout. My jsme nejdříve inkasovali gól, který však ještě nebyl uznán, rozhodčí zapískal dříve, než puk doklouzal za branku. A tak spravedlnost nakonec rozhodla a v 75.minutě soupeř "převrátil" skóre opět na svoji stranu, když střela přes hráče zapadla do branky našeho Káji. Bohužel jsme se na více již nezmohli, síly nám už chyběly.


Resumé utkání:
Myslím, že dnes by utkání slušela remíza, oba týmy podaly dobré výkony. Hlavně útočná hra převyšovala tu obrannou. Pro statistiky, počet střel na bránu byl 26:20 pro nás, góly však 5:6.

K hodnocení hráčů, těžko hodnotit, když prohrajeme. Dnes bych opravdu nechtěl nikoho vyzdvihovat, všichni by si měli sami udělat měřítko svého výkonu.
 

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 690097
Měsíc: 12675
Den: 411