Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.kolo ML 2015-16 : NHÚ - HC RIVER VM 6:2

8.kolo ML 2015-16.

Dne 11.11.2015 jsme v podvečerních hodinách začali další zápas ML, tentokrát 8.kola.

 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem HC River VM, tedy vedoucí tým ligy, který neztratil zatím žádný bod.
 
S tímto týmem se setkáváme na ledě od startu ML, naše bilance je vyrovnaná, výsledkově to vypadalo prozatím takto 6:1, 1:1, 6:0, 2:1, 6:3, 4:1, 0:3 (5:0), 3:3, 1:6, 2:3, 4:2, PÚ 3:2.

Letos jsme s týmem River odehráli již jeden zápas a to přátelský s poměrem 3:2


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu na tyto formace:

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Uchytil Tomáš
Necid Josef
Komínek David
Necid Jan
Navrátil Michal
2.Pětka
Požár Pavel
Strádal Radek
Mucha Jaromír
Strádal Milan (C)
Cink Lubomír
 
Náhradníci
     



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - HC RIVER 6:2 (3:1) - STATISTIKY - více zde 

 

Po minulém utkání, když jsme ztratili bod jsme dnes nastoupili k dalšímu zápasu proti silnému soupeři a to dokonce proti vedoucímu týmu ML ligy, týmu HC River. I když se hrálo v týdnu, do zápasu jsme nastoupili v počtu deseti hráčů v poli, tedy ideální stav.
 

Vstup do utkání se lépe podařil soupeři, který na nás vlétl a přehrával nás. Dělal nám problém hlavně pohyb, tedy bruslení hráčů River, takže jsme museli přejít na vyšší rychlostní stupeň. Bylo vidět, že soupeř je právem v tabulce tam, kde je, přece jen, rychlostně to bylo o stupeň výš než jindy. Puky létaly kolem naší branky, Karel i čaroval a tak jsme se ubránili bez ztráty "kytičky" a dokonce jsme šli do vedení. To běžela 12.minuta. když jsme byli v našem obranném pásmu pod tlakem soupeře, puk však získal Honza a vyslal pasem do brejku Michala. Ten zakončil své sólo elegantním blafákem doprava. Hra plynula dále, my jsme ještě nebyli ve své "kůži", naštěstí jsme opět přežili šance Riveru, i oslabení a dokonce i trestné střílení. Ve 27.minutě jsme však již zaslouženě kapitulovali, když jsme nepokryli dva dorážející útočníky po střele před naší brankou. Tento gól a i předchozí vychytané trestné střílení nás však "nakoplo" a od této chvíle jsme začali konečně hrát ten náš "balinkovskej" hokej. Hra se více vyrovnala a my jsme začínali mít i více šancí. Ve 35.minutě jsme využili přesilovku, když David prostřelil vše po odraženém puku od obránce hostí. No a ve 38.minutě jsme skóre ještě navýšili, to David vyslal Honzu do protiútoku a ten se nemýlil. Do šaten jsme šli tedy s vedením 3:1, hned v úvodu druhé části nás však čekalo oslabení a tedy snad i "peklo".

 

Sestavu jsme do druhé půle ponechali, vše zůstalo při starém. Zmiňovanou přesilovku jsme zvládli bravurně, což byla předzvěst našeho výkonu ve druhé půli. Hra se dala shrnout do dvou vět a to, že jsme hru ovládli a soupeř hrozil převážně jen z protiútoků. Ve 46.minutě jsme vedli 4:1, to Milda zasunul puk po zemi kolem betonu po předcházející buly a střele Luboše. V 54.minutě jsme využili druhou přesilovku, to nahrával před branku David a Michal zakončoval pod víko. Soupeř se ještě vzepřel a využil i svoji přesilovku ve 56.minutě po střele téměř z buly. My jsme však "makali" dále a v 63.minutě zvyšoval na 6:2 David z protiútoku po krásné výměně s Michalem. Do konce druhé půlky jsme již zápas nepustili, a i když se soupeř snažil, dnes se nám zápas povedl a vítězství bylo naše.

 

Resumé utkání: 

 

Co k zápasu dodat, dnes jsme měli svůj den, a když jsme přežili úvodních dvacet minut, zápas jsme zcela otočili jak herně, tak výsledkově. Jinak soupeř hrál výborný rychlý hokej a je nutno mu poděkovat za velmi dobrou korektní hru.

Z hráčů nutno všechny beze zbytku pochválit, navíc bych chtěl vyzdvihnout výborný výkon Karla, který byl opravdovou oporou a v momentech, kdy se utkání rozhodovalo, nás výrazně podržel.

 

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 7
Celkem: 681014
Měsíc: 11175
Den: 707