Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.kolo ML 2019-20 : NHÚ - Ligno 11:9

8.kolo ML 19-20.

Další zápas jsme odehráli proti týmu Ligno, známým pod dřívějším názvem Kabadesign.
 
V tomto kole nás čekal již desátý zápas na poli městské ligy s týmem Pepíka Vaculy, nyní pod názvem LIGNO, výsledkově to máme 5:5, 10:2, 4:2, 8:6, 8:5, 9:6, 7:3, 6:5 a 9:3.
 

Zápasy minulého ročníku jsme vyhráli 6:5 a 9:3.
 


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Brankář
Lukáš / (Benáček Karel)
1.Pětka
Strádal Radek
Mucha Miroslav (C)
Komínek David
Požár Pavel
Navrátil Michal
2.Pětka
Necid Josef
Badalík Miroslav
Mucha Jaromír
Strádal David
Rous Petr ml.
Náhradníci
..
..
..
..
..
..



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - LIGNO 11:9 (7:4) - STATISTIKY - více zde

 

K dalšímu zápasu ML nás bylo více a tak jsem museli "rozdat" stopky. Proti týmu Ligno, dříve Kabadesign, se nám daří, když z deseti vzájemných zápasů jsme ve většině bodovali s plným ziskem. Letos však byl papírový favorit jasně dán, oba týmy se nachází na opačných pólech tabulky.

 

Překvapivě hned od začátku jsme vzali otěže utkání do svých rukou, soupeře přehrávali a přitlačili k jeho brance. Všemu pomohl i první gól hned v 1.minutě, když po nahrávce od davidak dorážel osamocený před bránou michal. Soupeř byl vyloženě zaskočen, možná nás i podcenil, my hráli "konečně" svoji hru a hlavně se dařilo využívat i šance. A tak v 5.a 6.minutě to bylo již 3:0. O góly se postarali jaram nadvakrát střelou pod betonem, když využil nahrávky od michala. A peťa, když projel celým útočným pásmem a zakončil pod víko, do brejku ho pobídl raďas. Soupeř snížil v 8.minutě na 3:1, to po buly prostřelil našeho gólmana. Ve 29.minutě navýšil skóre david na 4:1, nahrával mu zadavkou spoza brány peťa a ještě předtím raďas. Ve 24.minutě jsme využili přesilovku, paradoxně, když se soupeř téměř ubránil, špatně vyhodil, michal zachytil puk a střelou vedle betonu navýšil stav na 5:1. Poté začal "konečně" hrát i soupeř a do konce první půle se zápas hodně "přeléval". V rozmezí 27.-33.minuty snížil tým Ligna na 5:4, po rychlém kontru, závaru před brankou a rychlou střelou zápěstím. A začínalo se téměř odznovu. Naštěstí dnes rozjeté duo david, michal opět úřadovalo, oba góly v 34. a 37.minutě vstřelil nepolapitelný david, když mu nahrával nejprve míša do brejku, poté david zachytil chybnou rozehrávku a zakončil mezi betony. Do konce první půle již další gól nepadl, i když téměř s hvizdem jsme horko těžko odolávali gólovkám týmu Ligna a nutno říci, že v druhé části první půle hrálo Ligno již klasicky výbornou partii.

 

V šatně jsme se povzbudili a šlo se opětovně na věc. Začátek druhé půle nám opět vyšel a skóre jsme navýšili na 8:4, to po závaru před brankou hostí, když nahrával z brejku míša, nezištně zakončoval bekhendem pajin. Tým pepíka vaculy snížil stav v 46. a 51.minutě až na 8:6, typické rychlé kontry a nezištné střely. Poté jsme se horko těžko bránili, spíše jsme hráli zezadu a vyjížděli do rychlých kontrů, což nám vyhovovalo. A v 63.minutě si takto vyjel přes celé kluziště david a mazácky zakončil na 9:6. V 70.minutě to bylo již 10:6, když nájezd od petra ještě za brankovou čárou neskončil, jara však touš doklepl za záda gólmana hostí. V 75.minutě jsme inkasovali v našem oslabení na 10:7 a hned v 76.minutě to bylo 10:8. Trochu jsme znervózněli, ale vše utnul míša, když minutu poté využil náš brejk na 11:8, do kterého mu nahrávali davča s mirou, také krásná akce, a že jich v dnešním zápase bylo hodně. To už vypadalo hodně nadějně a taky tak bylo, náladu nám nemohl skazit ani gól téměř s hvizdem konce utkání na konečné skóre 11:9. Poté jsme šli ještě poděkovat našim fandům, kterých se dnes sešlo hojný počet, děkujeme za podporu.

 

 

Resumé utkání:

 

Dnešní vítězství s výborným soupeřem, si doufám tvrdit, bylo zasloužené, pochvalu zaslouží všichni hráči od brankáře přes hráče v poli až po kouče ze střídačky a podporu z hlediště.

Z jednotlivců řádilo útočné duo david a míša, ale chtěl bych i zdůraznit, že dnes to bylo opravdu o týmovém duchu a výkonu a balinka tak mohla konečně zase trochu po nějaké době více slavit......

 


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 689809
Měsíc: 12728
Den: 309