Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.kolo PO ML 2012-13 : NHÚ - HC BORY B 10:2

Náš sedmý zápas nadstavby o umístění 17.-23. místo ML.

Dne 10.2.2013 jsme ve večerních hodinách začali další zápas ML, tentokrát 8.kola PLAY OUT o konečné umístění 17.-23.místo ML 2012-13.

 
V tomto kole nás čekal letos již potřetí zápas se záložním týmem z Borů, HC "B". Letošní první dva zápasy jsme vyhráli a také umístění v tabulce dávalo znát, že jsme favoritem utkání. My jsme také nechtěli nic nechat náhodě a upevnit si popředí tabulky, je to však hokej a začíná se vždy od nuly.
 
První dva letošní zápasy skončil výsledkem 12:2, 6:3  pro NHÚ.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu na tyto formace:

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Strádal Radek
Strádal Milan (A)
Jaša Vlastimil
Novotný Radek
Mucha Jaromír
2.Pětka
Navrátil Michal
 Mucha Miroslav (C)
Komínek David
Hlaváč Lubomír
Jelínek Jiří

Náhradníci
Necid Josef (zranění)
Kubát Petr (omluven)

Veselý Petr (omluven)

Cink Lubomír (zranění)

Požár Pavel (omluven)

Badalík Miroslav (omluven)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - HC BORY B 10:2 (8:2) - STATISTIKY - více zde 

Po úspěšném zakončení první části play out jsme opět nastoupili na led velkomeziříčské arény k dalšímu zápasu ML. Na led proti nám vyjel tým z Borů, tedy zápas prnvího s posledním. Byli jsme tedy favoritem utkání, do dnešního utkání již však nenastoupil náš "bomber" Pepík a tak jsme sami čekali, jak se bude NHÚ vůbec dařit.
 

Úvod utkání se nesl v oťukávání a jakémsi vyčkávání obou soupeřů. Rozdíl v tabulce nebyl vůbec znát, i když samotný hokej v úvodu byl více o nepřesnostech než-li nějakých hokejových laskominách. Z letargie nás nedostal ani první inkasovaný gól, to jsme nevyhodili puk z našeho obranného pásma, střelu od modré Karel ještě vyrazil, dorážka už byla nechytatelná, běžela 5.minuta. Hned o tři minuty poté jsme inkasovali druhý gól v našem oslabení. Stav 0:2 vypadal hrozivě, paradoxně nás však nastartoval, i když ještě předtím nás hodně podržel Kája v bráně. A pak jsme začali už konečně hrát a první náš gól jsme vstřelili ve 12.minutě. To Ráďa S. zachytil rozehrávku soupeře a prostřelil brankáře střelou od modré. V 15.minutě Raďas přidal svůj druhý gól, to v naší přesilovce. Rozebrali jsme soupeře, Milda našel Jaru, ten najetého Radka S. na modré a výsledek již znáte. Hned v 16.minutě už jsme vedli 3:2, to našel křižně David K. Lubišáka a ten z první dorazil puk do branky hostí. V 18.minutě po závaru v obranném pásmu hostí prostřelil vše po nahrávce Radka N. Míša N. střelou od modré. Ve 21.minutě jsme vedli již o tři góly, po skvostnoé akci zleva doprava si vyměnili puk Radek N. s Vlastíkem J. a byl to Ráďa kdo zakončoval. Ve 25.minutě zasunul puk za záda brankáře hostí opět Lubišák. Akci začal David s Míšou, kteří obstřelovali hostující branku. O další čtyři minuty ukazaovala "časomíra" již skóre 7:2, to po akci Vlastíka J. a jeho příhře na Jaru M. se Jara protáhl mezi obránci a puk i trochu se štěstím zasunul mezi betony brankáře. Do konce první půle jsme navýšili skóre na skóre 8:2, byla to 37.minuta a náš protiútok rozjel David, nahrál Midlovi a ten projel celým kluzištěm a bekhendem zprava se nemýlil. A to se již šlo do šaten za hodně příznivého stavu pro NHÚ.

V šatně bylo nálada velmi dobrá, zápas už byl sice rozhodnut, i tak jsme se nechtěli uchlácholit pohodovým skórem, přece jen první dva inkasované góly z první půle byly toho důkazem. Avšak hned ve 42.minutě vstřelil svůj druhý dnešní gól Míša po střele za modrou, to dokonce při našem oslabení a bylo rozhodnuto. Na gól mu nahrával Mira M. a Vlastík. Zápas plynul dále, na ledě se už odehrávala vyrovnaná hra, tým soupeře nehrál špatně, ale hodně se utápěl v samostatných akcí některých svých jednotlivců, chybělo více kolektivní souhry. My jsme ještě přidali desátý gól, to Lubišák vstřelil svůj hattrick ve 47.minutě. To při naší avizované přesilové hře po nahrávce od Mildy prostřelil brankáře projektilem zprava. Do konce zápasu již žádný další gól nepadl a tak jsme si po konečném hvizdu mohli vychutnat ovace našich dvou fanynek v hledišti. 

 

Resumé utkání:

K zápasu, první zápas bez Pepíka jsme zvládli na jedničku, i když vše nebylo také ideální. Otázka zní, jak se nám bude dařit proti silnějším soupeřům. Tým z Borů se snažil, ale dnes myslím že doplatil na nesouhru svých útočných formací, čehož jsme díky našemu přece jen více kolektivnímu pojetí hry využili.


Nutno pochválit všechny hráče za vítězství, kvalitu a bojovnost. Z jednotlivců bych vyzdvihl hattrickáře Lubišáka, oba Radky a Míšu zaskakujícícho v obraně.

 

A příště jdeme na druhý zápas Play out a tým HC Tasov.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 692497
Měsíc: 12397
Den: 727