Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.kolo PO ML 2014-15 : NHÚ - SK Vídeň 4:9

Náš zápas 8.kola PO ML 2014-15.

V úterý večer jsme nastoupili k našemu dalšímu ligovému zápasu, nyní k osmému zápasu Play-off o extraligu.

V tomto kole nás čekal zápas s týmem SK Vídeň, který skončil v první lize na 2.místě a je stálým účastníkem extraligy.

Pro úplnost statistik, tým Vídně každoročně patří v ML k těm lepším či nejlepším. S tímto týmem máme z předchozích ročníků ML bilanci (4:2, 1:4, 3:1, 0:4, 3:7, 4:2, 5:2, 3:3, 3:1, 2:5, 5:6, 3:6, 5:6, 1:5, 1:4, 2:2, 6:6). 
 
Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Strádal Radek
Mucha Miroslav (C)
Požár Pavel
Komínek David
Strádal Milan (A)
Navrátil Michal
2.Pětka
Necid Josef
Uchytil Tomáš
Mucha Jaromír
Necid Jan
Cink Lubomír
 
Náhradníci
 ---
 ---
 ---



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : SK VÍDEŇ 4:9 (3:4) - STATISTIKY - více zde

Na dnešní zápas nás bylo nadbytek a tak na lávce nakonec zůstal náš kapitán Mira (nakonec se na led na chvíli také dostal). Čekal nás poslední zápas první části play-off, tabulka je velmi vyrovnaná a tak se dal čekat i vyrovnaný zápas.

 

Úvod utkání jsme zaspali a hned ve 2.minutě jsme inkasovali po naší chybě v rozehrávce útočné akce, což soupeř potrestal po brejku. My jsme však kontrovali v 6.minutě, to naše druhá lajna roztočila kolotoč a po ose Honza, Jara, střílel z kruhů po zemi Luboš do protipohybu brankáře. Stav 1:1 vydržel poměrně dlouho, na ledě se odehrávala bitva o každý kousek ledu. Vyrovnané utkání a skóre na svoji stranu překlopil tým SK, který ve 20.minutě vstřelil pro nás shodně laciný gól, když útočník doklepával nepokrytý puk lehce do prázdné. My jsme se nevzdávali a zase po kolotoči druhé lajny jsme vyrovnali ve 24.minutě. Jara nahrával na modrou Tomášovi, ten posunul na Pepu, který od modré protřelil vše před sebou. Bohužel jsme to byli zase my, kdo inkasoval další gól, nyní dokonce po fatální chybě, když puk dorážel do prázdné zadarmo útočník Vídně. Ve 29.minutě udělali chybu i hráči SK, rozehrávku zachytil Jara a blafákem mezi nohy nedal brankáři šanci. Ve 35.minutě jsme puk na hokejce v našem obranném pásmu nevyhodili a soupeř nás trestal střelou od modré. Tímto skoro gólem do šatny jsme tedy prohrávali 3:4. V první půli se hrála útočná hra nahoru dolů a vzhledem k vývoji utkání měl být výsledek minimálně remízový, na kdyby se však nehraje.

V šatně nebylo třeba co rozebírat, hlavně si odpočinout a v druhé půli se pokusit pokrýt protiútoky rychlonohých útočníků soupeře a využít naše šance. Začátek druhé půle jsme však opětovně nezachytili a soupeři dovolili vstřelit pátý gól po závaru před naší bránou. Poté jsme měli docela tutovky a bohužel bez úspěchu. Další, již šestý gól jsme inkasovali dokonce při naší přesilovce. Další gól v naší síti padl opět po střele od modré čáry. To byla nešťastná pětiminutovka, když jsme dostali góly v 63., 65. a v 67.minutě, to bylo po rychlém kontru hostí. Teprve pak v 71.minutě se nám podařilo snížit na 4:8, to Milda nabil Pepovi a ten vstřelil svůj dnes druhý gól opět ranou od modré. Do konce zápasu nám soupeř přidal ještě jeden zářez, opět po rychlém kontru a poté už sudí zápas ukončili.

Resumé utkání:

Za dnešní zápas je třeba pochválit tým za bojovný výkon, bohužel efektivita a i štěstí nestálo na naší straně. V poslední čtvrtině utkání jsme se nechali soupeřem rozhodit i tvrdostí a více než na zápas jsme se soustředili na odplatu za poranění naše elitního beka, který musel odstoupit.A to jsme odnesli i na celkovém skóre.

Jinak zápas se nesl v rychlém tempu, měl šmrnc a soupeři nutno pogratulovat k vítězství. No a my se musíme pro příště zlepšit, herní projev není až tak špatný.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 691730
Měsíc: 11970
Den: 325