Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.kolo PO ML 2015-16 : NHÚ - SK Ořechov 6:6

8.kolo nadstavby 2015-16.

V sobotu ve večerních hodinách dne 20.02.2016  jsme odehráli náš další zápas městské ligy ročníku 2015-16, nyní jsme načali druhou polovinu zápasů nadstavby.

 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem Ořechova, tedy týmem, který vyhrál suverénně základní části 1.ligy.
V letošní sezóně jsme oba zápasy prohráli a to 3:4, 1:4.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Požár Pavel
Necid Josef
Mucha Jaromír (A)
Uchytil Tomáš
Komínek David
2.Pětka
Kubát Petr
Mucha Miroslav (C)
Jelínek Jiří
Strádal Milan (A)
Necid Jan
 
                         



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : SK OŘECHOV 6:6 (2:5) - STATISTIKY - více zde

 

K dalšímu zápasu ML jsme nastoupili letos již potřetí proti týmu SK Ořechov. Máme docela marodku a tak jsme dnes dokonce ze zálohy povolali Jirku Jelí, který si zahrál v ML za Balinku naposledy v sezóně 13-14, tedy dva ročníky nazpět. A šlo se na led.

 

V úvodu utkání se začal hrát hokej nahoru dolů, byl to typický zápas mezi NHÚ a Ořechovem. Hodně bruslení, napadání, ale férový hokej. Hned v úvodu měl tutovky tým SK, v další pětiminutovce jsme kontrolovali zase my. Brankáři však ještě čarovali. Ve 14.minutě jsme vedli 1:0, to po buly v útočním pásmu střílel od modré Peťa, dorážel Tomáš a napodruhé již Jara se bekhendem nemýlil. Gól nabudil oba týmy, hra to byla pořád nahoru dolů. Ve 20.minutě jsme bohužel vyrobili hrubku při zakládání útoku, soupeř střílel a dorážel. No a poté začala krizová pětiminutovka, když jsme inkasovali góly do naší sítě až na stav 1:4. To běžely minuty 23., 24., a 25., všechny góly z brejkových situací či nájezdů. Ve 28.minutě snížil Honza na 2:4, když zachytil chybnou rozehrávku soupeře brankářem a puk zasunul do prázdné. Ve 30.minutě to bylo zase o tři, na 2:5 jsme inkasovali ze závaru před naší brankou. Do konce první půle se skóre již nezměnilo.

 

Do druhé půle jsme nastoupili s cílem se zlepšit, zkusit skóre otočit a hlavně i zúročit některé gólové šance, naše efektivita nebyla dobrá. V úvodu druhé půle bylo utkání herně stále vyrovnané a čekalo se na další gól. Postupem času soupeř lehce herně odcházel, zatlačili jsme jej před jeho branku. Na 3:5 jsme snížili ve 55.minutě. To skóroval Jara, když dorážel střelu Tomáše. Do kontru naši první lajnu posílal David. V 57.minutě soupeř kontroval, to navýšil skóre opět z protiútoku. Gól v naší síti nás však ještě více nabudil a do konce utkání jsme tempo ještě navýšili. V 69.minutě jsme se vydali do kontru tři na jednoho, David vzal zodpovědnost sám na sebe, tedy za tým a střelou nad lapačku překvapil brankáře týmu SK. Na 5:6 jsme utkání zdramatizovali při naší přesilovce, to po buly střílel David a Tomáš dorážel téměř do prázdné. No a nakonec jsme i vyrovnali, na 6:6 po nahrávce od Jirky zakončoval Honza. Ten se efektně dostal či proskočil přes dva bránící hráče a svůj nájezd zakončil střelou pod břevno. To běžela 72.minuta. Do konce utkání byly sice šance na obou stranách, avšak skóre se již nezměnilo.

 
Resumé utkání:

Dnes byl zápas hodně o rychlosti a bruslení, oba týmy jezdily, zápas byl hodně vyrovnaný, když každý chvilku, tahal "pilku".

Oba týmy měly úseky, kdy byly více efektivní a tak nakonec je remíza i spravedlivá.

Nutno pochválit všechny hráče, navíc Jirka ukázal, že hokejový um nezapomněl.


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 691953
Měsíc: 12009
Den: 445