Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.kolo EML 2010-11 : NHÚ - HC NETÍN 0:10

Podrobnosti z našeho 8.utkání v EML ročníku 2010 - 11 s týmem HC Netín ze dne 20.11.2010.

V sobotu 20.11.2010 v ranních hodinách jsme začali náš již sedmý zápas letošního ročníku EML ledního hokeje ve Velkém Meziříčí.

 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem HC Netín.  Zápas s tímto týmem byl pro nás premiérou, na úrovni městské ligy hrají hráči z Netína druhým rokem. Po postupu do Extraligy  mají určitě co nejvyšší cíle. I tak byl zápas otevřený, vždyť HC se pohybuje zatím na hraně první osmičky, i když nutno podotknout, že zápasy s TOP týmy má již za sebou. 
Tým Netína si prozatím připsal dvě vítězství a jednu remízu a v tabulce byl po osmém kole na osmém místě.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Požár Pavel
Strádal Radek
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Mucha Jaromír
2.Pětka
Badalík Miroslav
Mucha Miroslav (C)
Cink Lubomír
Hlaváč Lubomír
Novotný Radek

Náhradníci
Necid Josef (omluven)
Veselý Petr (omluven)
Jelínek Jiří (omluven)
Krejska Bořivoj (omluven)

 Komínek David (omluven)

 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA : HC NETÍN 0:10 (0:3) - STATISTIKY - více zde 

Do dalšího utkání městské ligy jsme nastupovali s cílem zahrát si dobrý hokej a  při dobré konstelaci se pokusit i o dobrý výsledek proti týmu, který byl pro nás "nečitelný", vždyť to byl v historii také první zápas proti HC Netín. Těsně před zápasem jsme vyřešili omluvenky tak, že jsme nakonec mohli nastoupit s deseti hráči do pole, takže nestálo nic proti, abychom se na ledě předvedli. Poprvé za nás v rámci ML nastoupil Mirek B., čímž ho vítáme oficielně do týmu.



Nechci předbíhat, ale těžko psát nějaký komentář z pohledu Balinky, když nevstřelíme gól a ještě prohrajeme dvouciferným rozdílem.

No, ale k tomu se dostaneme. Takže úvod zápasu se nesl v rychlém tempu, hra se přelévala od brány k bráně. Z naší strany hra nevypadala špatně, určitě jsme se opticky týmu z Netína vyrovnali. Po úvodní patnáctiminutovce začali hráči Netína získávat územní převahu a k tomu navíc vstřelili i první gól zápasu. To po střele od modré neštastně změnil puk jeden z našich bránících hráčů. Pro úplnost, běžela 18.minuta utkání. Za čtyři minuty to bylo již 0:2, když hosté využili brejk, jejich útočník se prosmýkl mezi našimi obránci a svůj blafák zakončil excelentně. A do třetice 29.minuta, gól podobný druhému inkasovanému, rychlý brejk soupeře do naší rozhozené obrany. My jsme se sice snažili, ale v této fázi utkání jsme brankáře hostí ohrožovali spíše střelami z dálky. Pokud se nám podařilo zatlačit  hosty do svého obranného pásma, chyběla koncovka a většinou každá ztráta puku hrozila rychlým kontrem k naší bráně. Do konce první půle se stav již nezměnil a tak hráči odcházeli do šaten za stavu 0:3.

 

V šatně jsme se snažili povzbudit, herní rozestavení jsem ponechali dle první půle. V prvních patnácti minutách jsme se snažili s výsledkem něco provést, vysunuli jsme naše napadání, několik šancí a závarů jsem si vytvořili,  ale stále bez gólového úspěchu. A potom přišla 56. minuta a bylo to 0:4. To hosté nadvakrát vybojovali puk za naší bránou a překvapivou střelou pod víko skóre navýšili.  V přibližně 60.minutě bylo již skóre 0:5. Potom  jsme dostali šestý gól v přesilové hře soupeře po naší fatální chybě při rozehrávce.  A aby toho nebylo málo, naše katastrofální patnáctiminutovka pokračovala. Další tři góly jsem dostali v rozmezí 69. až 71.minuty, z toho dva nechápajícně dokonce při naší početní výhodě. Za stavu 0:9 se už všichni viděli snad v kabině a tak nám hráči Netína přibalili ještě desátý kousek v 77.minutě. Tím byl stav utkání ukončen a po závěrečném hvizdu jsme rádi odešli už do kabin.


Resumé utkání:

Zápas skončil jednoznačně, možná pro nás až příliš krutě, ale statistiky jsou jednoznačné. Bohužel tým Netína byl příliš velké sousto, hra rychlých přechodů do útočného pásma a rychlé kontry nám navíc vůbec nesedí.

Nutno poblahopřát soupeři.

A příště zápas s týmem Sanborn VM.

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 691848
Měsíc: 12000
Den: 385