Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.kolo ML 2012-13 : NHÚ - HC RIVER VM 4:2

Náš letošní devátý zápas v ML 2012-13.

Dne 8.12.2012 jsme v podvečerních hodinách jsme začali další zápas ML, tentokrát 9.kola.

 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem HC River VM. Proti tomuto týmu jsme hráli naposledy minulou sezónu, týmy se však znají, někteří z obou týmů vytvořili v létě hokejbalový tým HBT Drabaři. Naše poslední vzájemné zápasy skončily pro náš tým výsledkově spíše nepříznivě. Tým HC RIver je po osmi kolech na 4.místě s pozitivní bilancí, je na tom tedy podstatně lépe než my.
 
S tímto týmem se setkáváme na ledě od startu ML, naše bilance je vyrovnaná, výsledkově to vypadalo prozatím takto 6:1, 1:1, 6:0, 2:1, 6:3, 4:1, 0:3 (5:0), 3:3, 1:6, 2:3.
Minulý rok jsme tedy odehráli zápasy se skórem 2:3.


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu na tyto formace:

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Badalík Miroslav
Mucha Miroslav (C)
Vacula Josef
Strádal Milan (C)
Komínek David
2.Pětka
Necid Josef
Strádal Radek
Navrátil Michal
Hlaváč Lubomír
Mucha Jaromír
3.Útok

Požár Pavel

 

Jelínek Jiří


Náhradníci
Novotný Radek (omluven)
Kubát Petr (omluven)

Veselý Petr (omluven)

Jaša Vlastimil / Cink Lubomír (zranění)





PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - HC RIVER 4:2 (3:1) - STATISTIKY - více zde 


Po neúspěšném minulém utkání jsme vstupovali do tohoto zápasu s jasným cílem, opět se vrátit na vítěznou vlnu. Proti nám však nastoupil velmi těžký soupeř, který se pohybuje ve vyšších patrech tabulky a navíc se nám poslední zápasy proti tomuto soupeři moc nedaří. Na zápas jsme se "slézali" trochu pomaleji, až se nakonec z toho vyklubalo dvanáct hráčů do pole a tak jsme nastoupili na tři útoky.

 

Vstup do utkání byl od obou soupeřů opatrnější a úvod byl i více o nepřesnostech a vyčkávání. Netrvalo však dlouho a stav se změnil. To běžela 4.minuta a už jsme prohrávali. Týmu River vyšel rychlý protiútok a útočníkova střela po ledě proklouzla našemu Kájovi mezi betonem a postavenou tyčkou. A začal se hrát hokej. My jsme chtěli kontrovat a tak jsme začali lehce soupeře tlačit ke své brance. Přibližně v 8.minutě jsme vybojovali útočné buly, Lubišák je vyhrál, přiťukl za sebe Míšovi N. a ten tahákem z první vymetl horní pravý roh branky týmu soupeře. Stav 1:1 byl spravedlivým vyústěním úvodní desetiminutovky.  Hra se již zrychlila a oba týmy se snažily překlopit skóre na svoji stranu. Brankáři se však vyznamenávali a tak se skóre stále neměnilo. Alespoň ze střídačky se nám zdálo, že začínáme mít na ledě lehkou herní převahu, góly však nepřicházely. Naštěstí jsme neurazili hokejového boha, protože odměnou nám byla 36. a 37.minuta zápasu. To jsme skóre otočili na stav 3:1. Nejdříve jsme ostřelovali branku hostí, Jirka J. nevyužil svoji první dorážku, naštěstí však dostal šanci k reparátu, čímž již nepohrdl. Ještě pro upřesnění, střelcem a nahrávačem od modré byl náš pravý bek Mira B. No a hned o minutu později po rychlém kontru nabil Milda S. Davidovi K., který střelou spoza obránce vymetl brankáři týmu HC horní roh branky. Příznivý stav jsme už udrželi do konce první půle a šance na body byla opět trochu větší.


Do druhé půle jsme sestavu neměnili a šli na věc. Hra na ledě byla velmi vyrovnaná, oba soupeři snažili vytěžit ze svých šancí nějaký ten vstřelený gól. Oba týmy nevyužily ani své přesilové hry a tak se utkání pomalu "sunulo" do svého, pro nás vítězného, konce. Chyba lávky, běžela 72.minuta a nyní již soupeř využil svoji přesilovku. Při závaru před naší bránou jsme již nestačili reagovat. No a teď se začali dít věci. Nejdříve jsme se snažili uklidnit oddechovým časem a poté nás soupeř zatlačil před naši bránu. Dvě tutovky nevyužil, stálo při nás hodně štěstí i hodně umu Karla a tak jsme nakonec udeřili my. Náš kontr rozjel Jara, nahrál za modrou Mildovi, ten svým projektilem rozhodil brankáře a dorážka Jary už byla jen vítěznou tečkou za utkáním. Skóre 4:2 ve 76.minutě vrátilo tým HC "zpět" a tak jsme ještě mohli na konci utkání přidat pátý gól. To jsme se "hrnuli" ve třech na brankáře, bohužel bezvýsledně. To nás však nemuselo ani mrzet, vítězství bylo přece už "doma".

 

Resumé utkání:

 

 

Co k zápasu dodat, herně jsme určitě nezklamali, soupeře si myslím, jsme i přehráli. Konec zápasu byl trochu hektičtější, avšak i s tím štěstíčkem jsme dnes měli lepší "domluvu". Jinak soupeři nutno poděkovat za velmi dobrou korektní hru, která se tak často nevidí.

 

Dnes nemůžu ani nikoho vyzdvihovat, byl to spolehlivý kolektivní výkon na "jedničku"

 

A příště jdeme na tým HC Tasov, ještě předtím však přátelák s Lídlem.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 18
Celkem: 692124
Měsíc: 12136
Den: 556